PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Los Angeles!nereye gidilir,nereden alışveriş yapılır?

Dentech
29-09-2012, 11:39
arkadaşlar 5ekim itibariyle kongreye gideceğim ama amerikaya gitmişken boş dönmek olmaz :)iphone ipad ve dahaları :)nerelerden alışveriş yapılır nerelere gidilir?outletler vs.hangileri iyidir?gidenleriniz oldu mu?tavsiyelerinizi bekliyorum..kalacağım otel westlake diye bir yerde,hyatt otel olması lazım adı..

34btr1907
29-09-2012, 12:11
san diego 1 saat uzaklıkta sana, ordanda 1 metro ile her markanın outletinin bir arada bulundugu mall var fena...San Ysidro da olması gerek...buraya yakın parfüm outletletleride var burdaki 1 parfüm fiyatına rahat 4 tane alabilirisn...

ayrıca Ross Dress for Less ve Marshall olarak abdnin heryerinde çokça olan alışveriş magazaları (3m migrosun sadece kıyafet ayakkabı vs olanını düşün) tommy montu 23$ almıstım o derece uygun fiyatları vardır mutlaka görürsen gir içeri...losangelesta meshur bı outlet var adını hatırlamıyorum ama pek bişey bulamadığımıda hatırlıyorum.

elektronıkiçinde wallmart,bestbuy,vs

santamonica hoşuna gidicektir...

not:fişlerini atmayıp çıkış yaparken havaalanından tax ları geri almayı unutma:)

Dentech
29-09-2012, 14:30
abd de tax var mı?

34btr1907
29-09-2012, 14:51
var tabiki,ürünü alırken etiket üzerindeki fiyat tax hariç fiyattır, kasada +tax verıceksın fişi atmayıp havalanında o vergiyi geri alıyorsun...

turbo&quattro
29-09-2012, 15:16
LA da mutlaka yapilmasi gerekenlerin basinda Hollywood turu geliyor. Mutlaka katil. Ultra lux evlerin arasindan giderken zaten rehber soyler Guess in sahibinin garajindaki Ferrari koleksiyonuna goz gezdir :) Hollywood dan sonra Beverly Hills. Gerci sahane evler disinda birsey yok orada ama olsun yinede gordum dersin . Oradan Rodeo Drive ye gec ( uzunca bir cadde ) . Biryerde otur gecen exoticleri seyret durumun var ise alisveris yap. Ozellikle BIJAN in onundeki veyron ki yeri hic degismez hep oradadir :) Peterson automotive museum e gidebilirsin birkac saatlik . Beach yap gunduz, gece club club dolas vs . Baktin sarmiyor hicbirsey San Diego ya gec 1 saat suruyor. Yada San Francisco .

Amerika'da gorulmesi gereken sehirlerin kesinlikle basinda geliyor LA. Surekli gidiyorum muhtemelen kasimin ilk haftasi yine gidecegim .

edit

ben sehir turundan bahsettim icerigi tam okumadan. Bestbuy, Marshall, ROSS yada sehirdeki outletler alisveriste en uygun yerlerdir.

Shadow_Dancer
29-09-2012, 15:39
Bijanin onunde ki sari siyah 16.4 'un onunde hatira fotografi cektir :)

Dentech
30-09-2012, 01:30
iphone için kota kaç biliyor musnuz?isteyen çok... :o

34btr1907
30-09-2012, 01:38
kota sınırsız :) tabi buraya girerken yakalanmadıgın sürece...normali 2 diye biliyorum 1 kendine 1 hediye

Dentech
30-09-2012, 01:45
hadi ya,o zman siparişler iptal olacak..

Dentech
30-09-2012, 19:42
bestbuy da falan no-contract iphone yok?neden acaba?