Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya İs İmkani
RafetAraç
01-10-2012, 19:04
Merhaba arkadaslar. akdeni universitesi otomotv bolumu okuyorum. okulum bitti sayilir fakat hem kalan 3 tane dersim icin hemde calismak icin tekrar geldm antalyaya. acaba otomotv sektorunde bana is bulmak icin yardm edebilecek kimse varmi aramizda. Hem motor tamir bakim hemde alim-satim konusunda 4-5 senelik tecrubem var. Simdiden okuyanlara tesekkurler.
herhangi bir serviste tanıdığı olan yokmudur acaba referans amaçlı ? orneğin yeni sanayideki çakmaklı pejo servisinde olur yada havalimanına giderken her hangi bir serviste tanıdığı olupta yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda ?
bu süreçte ne tarz bir iş arıyorsun? sanayii ortamı vs. tanımak için toptan yedek parça işinde depoda çalışmak gibi bir iş olur mu?
RafetAraç
01-10-2012, 19:55
Hocam sanayi ortamini taniyorum zaten fazlasiyla. gecen senede bastas performansta calistim. daha cok yetkili servis agirlikli bi is bakiyorum. ama telefon numaranizi yollayabilirseniz yinede yedek parca isinin detaylarini konusabiliriz.
Hocam sanayi ortamini taniyorum zaten fazlasiyla. gecen senede bastas performansta calistim. daha cok yetkili servis agirlikli bi is bakiyorum. ama telefon numaranizi yollayabilirseniz yinede yedek parca isinin detaylarini konusabiliriz.
rafet erkan abinin telini isteyen benden senmiydin? Ne ara çalıştın hiç göremedim seni
RafetAraç
01-10-2012, 23:14
rafet erkan abinin telini isteyen benden senmiydin? Ne ara çalıştın hiç göremedim seni
Valla abi 3 ay falan calistm orada hatta sen bi ara pejo marka bi arac ile gelmistn sen gittikten snra mustafa soylemisti tugral abi geldi gormednmi diye bende tanimadgm icin selam verememistim
RafetAraç
02-10-2012, 10:07
Guncel diyeyim
RafetAraç
02-10-2012, 18:02
Tekrar guncel
RafetAraç
02-10-2012, 22:05
Yardimlarinizi bekliyorum
Benim ustalar var istersen onlarla tanıştırabilirim seni bi görüşürsün çevreleride geniştir bakarsın bişeyler çıkar...
RafetAraç
02-10-2012, 22:35
Benim ustalar var istersen onlarla tanıştırabilirim seni bi görüşürsün çevreleride geniştir bakarsın bişeyler çıkar...
Olur hocam nerede ne zaman nasl yapalm bu isi
Olur hocam nerede ne zaman nasl yapalm bu isiYarın müsait olursam bi ara gidelim yanlarına öğleden sonra uyar mı mesela sana..?
RafetAraç
02-10-2012, 22:46
Yarın müsait olursam bi ara gidelim yanlarına öğleden sonra uyar mı mesela sana..?
Uyar tabi telefon numarami yolliyayimmi size sizmi yollarsiniz nasl yapalm?
P.M atıyorum sende gönder istersen yarın telefonlaşalım...
RafetAraç
03-10-2012, 16:30
Evet guncellemeye devam
RafetAraç
03-10-2012, 22:09
Tekrar guncel olsun
RafetAraç
04-10-2012, 20:33
Tekrar guncel
RafetAraç
06-10-2012, 18:27
herhangi bir serviste tanıdığı olan yokmudur acaba referans amaçlı ? orneğin sanayideki çakmaklı pejo servisinde olur yada havalimanına giderken her hangi bir serviste tanıdığı olupta yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda ?
RafetAraç
06-10-2012, 22:20
tekrar güncel olsun
RafetAraç
07-10-2012, 11:45
Tekrar gunceli