Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir gencin umudu TechTurkey
m. ali öz
05-10-2012, 22:07
Teşekkür.
Arkadaşlar/abilerim; bahsi geçen konudaki arkadaş için yolladığınız yardımlar bugün çok güzel bir miktara ulaştı.
Elden tarafımca vermek hoş olmazdı, TECHTURKEY’ den toplanan yardımların tümü bir zarf içine konularak Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölüm başkanlığı tarafından arkadaşımızın annesine teslim edildi.
Yardımlarıyla çok büyük desteklerde bulunan, konuyu güncel tutan, okuyan, dualarını ve iyi niyetlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara ve abilerime kendim ve bölüm başkanlığım adına teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun, yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız yardımları kabul etsin.
Birlikten kuvvet doğar dedik, 3 günde bunu maddi ve manevi olarak ispatladık.
Olur da bundan sonra yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar olursa, bana pm atmaları yada telefon ile ulaşmaları yeterli, direkt olarak üniversitemizin bölüm başkanlığıyla irtibat kurdurup iletişime geçirebilirim.
Muhammet Ali ÖZ - 0537 464 39 seksenüç
garanti bankası hesap numaran varmıdır siftah benden olsun.
m. ali öz
05-10-2012, 22:36
garanti yok malesef :(
aslında konu sabitlense..
m. ali öz
05-10-2012, 22:59
aslında konu sabitlense..
en azından 1-2 hafta sabitlense çok iyi olur Alper abi.
Bu ay geçsin zaten başvurduğumuz şirketlerden cevap gelir devamlı yardım için.
en azından 1-2 hafta sabitlense çok iyi olur Alper abi.
Bu ay geçsin zaten başvurduğumuz şirketlerden cevap gelir devamlı yardım için.
buradan da gereken yardım yapılacaktır..inşallah sorunları daimi olarak çözüme kavuşur..
m. ali öz
05-10-2012, 23:16
buradan da gereken yardım yapılacaktır..inşallah sorunları daimi olarak çözüme kavuşur..
inşallah abi sgk' ya da başvuracağız zaten umarım olumlu sonuçlar alırız.
m. ali öz
05-10-2012, 23:22
kardeşim pm kutun dolu, düşüncen için çok teşekkürler yarın pm ile bilgilendirebilirsen seviniriz.
kardeşim pm kutun dolu, düşüncen için çok teşekkürler yarın pm ile bilgilendirebilirsen seviniriz.
tamamdır yarın sabatan halletmeye calısıcam.
bu guzel dusuncede bizimde biras payimiz olsun..
Kardeşim ziraat ve vakıf bank varsa pım atsana banada
m. ali öz
05-10-2012, 23:47
edit..........
m. ali öz
06-10-2012, 02:20
bu guzel dusuncede bizimde biras payimiz olsun..
çok teşekkürler
Kardeşim ziraat ve vakıf bank varsa pım atsana banada
sadece akbank mevcut şimdilik pm attım
tayreep_john
06-10-2012, 05:26
iş bankası göremedim ama varsa elimizden geleni yapmak isterim... keşke konu sabitlenebilse her daim giremeyen arkadaşlarda görmüş olurdu ..
typermelih
06-10-2012, 08:31
EN KÖTÜ ŞARTLARDA EFT YAPARIZ...İLLA HER BANKA HESAP NUMARASI OLACAK DİYE BİŞEY YOK DİYE düşünüyorum
bir sigara yada bir araç yıkatma parası,varsın 5 gün kirli gezersin arabayla yine verirsin 10 tl yi.
aslında böyle şeylere karşıyımdır,çünkü kimin doğru kimin yalan söylediği belli değil şu ülkemizde
ama hep bu önyargıyla bakmak olaya,belkide gerçekten sıkıntı yaşayan insanlara haksızlık...
neyse allah yardımcısı olsun,benden okey
çorbada bizimde tuzumuz olsun. Eft yaptım sanırım p.tesi geçer hesaba
eft yaptım, hesabımda çok az kalmış şimdilik küçük bir rakam oldu hafta başı tekrar göndericem
m. ali öz
06-10-2012, 11:20
arkadaşlar herkese çok teşekkürler.
yardımcı olan arkadaşlar bana pm ile miktarı bildirsin lütfen.
5 10 20 tl hiç farketmez. bugün sigara kullanan 5-6 arkadaşım sigara almadı, nerden baksak 40-50 tl eder bu bile.
aramızdan da büyük küçük yardımlarını esirgemeyen arkadaşlar oldu çok mutlu olduk.
devamı gelir inşallah, birlikten kuvvet doğar.
sgk ya da başvuracağız tedavisi için sonraki günlerde.
m. ali öz
06-10-2012, 11:21
çorbada bizimde tuzumuz olsun. Eft yaptım sanırım p.tesi geçer hesaba
eft yaptım, hesabımda çok az kalmış şimdilik küçük bir rakam oldu hafta başı tekrar göndericem
çok teşekkürler Allah razı olsun.
miktarı pm ile bilgilendirebilirseniz çok seviniriz.
m. ali öz
06-10-2012, 11:26
iş bankası göremedim ama varsa elimizden geleni yapmak isterim... keşke konu sabitlenebilse her daim giremeyen arkadaşlarda görmüş olurdu ..
kardeşim iş bankası yok malesef aba akbank iban ilk postta ekli.
EN KÖTÜ ŞARTLARDA EFT YAPARIZ...İLLA HER BANKA HESAP NUMARASI OLACAK DİYE BİŞEY YOK DİYE düşünüyorum
bir sigara yada bir araç yıkatma parası,varsın 5 gün kirli gezersin arabayla yine verirsin 10 tl yi.
aslında böyle şeylere karşıyımdır,çünkü kimin doğru kimin yalan söylediği belli değil şu ülkemizde
ama hep bu önyargıyla bakmak olaya,belkide gerçekten sıkıntı yaşayan insanlara haksızlık...
neyse allah yardımcısı olsun,benden okey
Haklısın Melih abi.
Böyle konularla insanların vicdanlarından faydalanarak haksız para elde etmeye çalışan kişilerin toplumda nasıl bir güvensizlik yarattığını ve aramızdaki kardeşlik duygusunu nasıl bozduğunu daha iyi anladım konuyu açtıktan sonra.
m. ali öz paypal adresin varmi ? Amerika da oldugum icin ben sana paypal uzerinden gondersem sen arkadasa ulasitirirmisn ?
m. ali öz
07-10-2012, 03:35
m. ali öz paypal adresin varmi ? Amerika da oldugum icin ben sana paypal uzerinden gondersem sen arkadasa ulasitirirmisn ?
paypal adresim yok malesef :(
direk hesaba yatıran arkadaşların yardımları elimize ulaştı, iban ile yollayanların pazartesi hesaba geçecek sanırım, hafta içi arkadaşımıza yardımlarımızı ileteceğiz inşallah.
emre yeşil
07-10-2012, 03:40
Pazartesi gunu 300 tl yollayacagim bundan sonraki tum ev kiralarinida ben odemek istiyorum ALLAH izin verirse bana bu konuda yardimci olursan sevinirim. ALLAH razi olsun
m. ali öz
07-10-2012, 03:51
Pazartesi gunu 300 tl yollayacagim bundan sonraki tum ev kiralarinida ben odemek istiyorum ALLAH izin verirse bana bu konuda yardimci olursan sevinirim. ALLAH razi olsun
abi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun, forumdaki arkadaşların yardımları ve sizin bu desteğinizle büyük bir yol katedeceğiz. pazartesi gün pm ile haberdar edebilirseniz bizi çok memnun oluruz.
m. ali öz
07-10-2012, 12:45
güncel arkadaşlar.
salı güne dek konuyu güncel tutmaya çalışacağım verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.
konu kalktıktan sonra yardımcı olacak arkadaşlar benimle bireysel irtibata geçebilirler.
m. ali öz
08-10-2012, 00:47
yardım eden arkadaşların yolladıkları meblağ bugün (pazartesi) saat 16-17 arasında anneye verilecek.
diğer günlerde devamı gelirse bayrama kadar yine parça parça verebiliriz.
pazartesi(bugün) yatıracak olanlara güncel olsun.
fatihtemizer
08-10-2012, 00:56
Bende bu gun eft yaparim musait zamanimda..Allah yardimcilari olsun..
Bir kaç gün içinde bende kendimce bişiler yollamaya çalışıcam,diğer yardımcı olan arkadaşlarada helal olsun.konuyu bayram sonrasına kadar güncel tutmakta fayda var.
m. ali öz
08-10-2012, 01:00
Bende bu gun eft yaparim musait zamanimda..Allah yardimcilari olsun..
Bir kaç gün içinde bende kendimce bişiler yollamaya çalışıcam,diğer yardımcı olan arkadaşlarada helal olsun.konuyu bayram sonrasına kadar güncel tutmakta fayda var.
Abi ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Tech olarak benim tahmin edemeyeceğim bir noktaya geldik, nasip olursa yarın bu yardımları ulaştıracağız ilk parti olarak.
Yatırılan miktar ne kadar olursa olsun lütfen pm ile bilgi vermeyi unutmayın. İyi geceler.
BurakYozgat.
08-10-2012, 09:26
Eft yaptım pm ilede haber verdim. Tekrardan Allah yardımcıları olsun..
2. sayfaya düşmüş güncel olsun
pm attım eft yaptım kardeşim
m. ali öz
08-10-2012, 12:48
Eft yaptım pm ilede haber verdim. Tekrardan Allah yardımcıları olsun..
2. sayfaya düşmüş güncel olsun
pm attım eft yaptım kardeşim
çok teşekkürler. pm attım bende.
bugün saat 16-17 arasına kadar yollanan yardımlar anneye tarafımdan ulaştırılacak.
yardım düşünen arkadaşlara güncel olsun.
m. ali öz
08-10-2012, 17:50
Yatırılan belli bir miktarın bir sorundan ötürü henüz hesaba geçmemesinden dolayı bugün yardımlar anneye verilmemiş olup,
yarın Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölüm başkanlığı aracılığıyla tümü aynı anda verilecektir.
İlgilenen ve bundan sonra ilgilenecek herkese teşekkür ederim.
m. ali öz
08-10-2012, 23:04
son güncel arkadaşlar..
Kardeşim yanlış anlama, çok güzel düşünmüssün annesi adına bir hesap açılsa biz de oraya yollasak bi kerelik değil de maddi durumumuz el verdikçe o hesaba yollasak olmaz mı?
63owen63
08-10-2012, 23:42
Allah yardımcıları olsun,inşallah.
m. ali öz
09-10-2012, 09:19
;6273882']Kardeşim yanlış anlama, çok güzel düşünmüssün annesi adına bir hesap açılsa biz de oraya yollasak bi kerelik değil de maddi durumumuz el verdikçe o hesaba yollasak olmaz mı?
yok kardeşim yanlış anlamıyorum.
benim için de böyle bi durum çok iyi olur, ama çok ani bi istek oldu hesap açamadık ve gerçekten zor durumdalardı vakit yoktu.
inşallah bu hafta konuyu kaldıracağız onun ardından böyle bi hayır işlemek isteyen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilir bende annenin hesap numarasını verebilirim.
Allah yardımcıları olsun,inşallah.
teşekkürler kardeşim
basykbm44
09-10-2012, 09:47
benimde ufak bi katkım olsun istedim geç kalmadım inşallah az önce yaptım bi eft Allah yardımcıları olsun..
Az önce EFT yaptım ben de.
bende ufak bir miktar gönderi yaptım ve pm'de yolladım arkadaşımıza
m. ali öz
09-10-2012, 11:23
benimde ufak bi katkım olsun istedim geç kalmadım inşallah az önce yaptım bi eft Allah yardımcıları olsun..
Az önce EFT yaptım ben de.
bende ufak bir miktar ödeme yaptım ve pm'de yolladım arkadaşımıza
Allah razı olsun yardımcı olan herkesten bende hesabı kontrol ettim şimdi görünce çok mutlu oldum. yardımlar toplandı, 1 tek arkadaşın yollayacağı miktarı bekliyoruz zarfa koymak için.
Bugün teslim ediliyor arkadaşlar, şimdiden güzel bi miktara ulaştık.
Allah kabul etsin.
m. ali öz
09-10-2012, 17:37
Teşekkür.
Arkadaşlar/abilerim; bahsi geçen konudaki arkadaş için yolladığınız yardımlar bugün çok güzel bir miktara ulaştı.
Elden tarafımca vermek hoş olmazdı, TECHTURKEY’ den toplanan yardımların tümü bir zarf içine konularak Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölüm başkanlığı tarafından arkadaşımızın annesine teslim edildi.
Yardımlarıyla çok büyük desteklerde bulunan, konuyu güncel tutan, okuyan, dualarını ve iyi niyetlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara ve abilerime kendim ve bölüm başkanlığım adına teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun, yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız yardımları kabul etsin.
Birlikten kuvvet doğar dedik, 3 günde bunu maddi ve manevi olarak ispatladık.
Olur da bundan sonra yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar olursa, bana pm atmaları yada telefon ile ulaşmaları yeterli, direkt olarak üniversitemizin bölüm başkanlığıyla irtibat kurdurup iletişime geçirebilirim.
Muhammet Ali ÖZ - 0537 464 39 seksenüç