PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Veri Kurtarma / Önemlii

CooLeqenD
07-10-2012, 16:41
İyi günler abilerim, PC' nin azizliğine uğrayıp HardDisc' im bozulmuştur ve Taşınabilir HDD' me zamanında atmış olduklarımı kurtarmak istiyorum ama bu alandaki en sağlam ve iyi kurtarma programını önerebilir misiniz? Resim arşivim, çalışmalarım, müzik vs vs herşeyimi kurtarmam gerekiyor. Ne kadar kurtarabilirsem benim için kardır.

Teşekkürler şimdiden.

Dodoo
07-10-2012, 16:55
Valla yapması nasıldır bilmiyorum ama, yapabilenlerin yüksek fiyat istediklerini duymuştum..

CooLeqenD
07-10-2012, 16:59
Veri Kurtarma 300-500 lira gibi fiyatlarda onu biliyorumda o iş yaş benim yapabildiğim kadar yapmam gerekiyor.

Galip
07-10-2012, 17:03
işletim sistemini başka bi hdd ye tanıtıp bozuk olan hdd yi external olarak bağladıgınızda bi ihtimal kopyalayabilirsinz eğer biraz canı kalmışsa hdd nin :)

uqr
07-10-2012, 17:03
Google a veri kurtarma yazıp biraz bakın Berkay yorumlara falan, birkaç yıl önce ben bayağı birşey kurtarmıştım.

CooLeqenD
07-10-2012, 17:09
işletim sistemini başka bi hdd ye tanıtıp bozuk olan hdd yi external olarak bağladıgınızda bi ihtimal kopyalayabilirsinz eğer biraz canı kalmışsa hdd nin :)

Zaten External bağlarken minik bir dalgınlık sonucu HDD pert oldu.. Şuan hiç bir şekilde açılmıyor HDD ondan bir umudum yok.. Ben eskiden Format atarken bütün herşeyimi Taşınabilir' e atardım ondan kurtarmaya çalışıyorum ama bir program buldum oda turşu çıktı en can alıcı dosyalarıma ulaşamıyor..

Google a veri kurtarma yazıp biraz bakın Berkay yorumlara falan, birkaç yıl önce ben bayağı birşey kurtarmıştım.

Ya bro, ne programlar buldum tek tek deniyeceğim. Toplu torrent buldum alayını denicemde, burada vardır abilerimiz bu işi yapan eden bana sağlam bir program söylerler diye umut ediyorum onun için konu açtım zaten :confused:

Galip
07-10-2012, 17:13
iyide hdd pert olduysa programla nasıl aktaricaksınız dosyaları ? yani bilgisayara konumlandıramadıgınız hdd yi ?:beuj:

ilkerotti
07-10-2012, 17:17
Bu işle uğraşan varsa forumda hemen bende yollayım 2 harddisk

CooLeqenD
07-10-2012, 17:18
iyide hdd pert olduysa programla nasıl aktaricaksınız dosyaları ? yani bilgisayara konumlandıramadıgınız hdd yi ?:beuj:

Şimdi, pert olan sabit olan hdd, onun içindeki dosyaları zamanında ben tek birim olarak kullanıyordum dolayısıyla taşınabilir hdd' e yedekleyerek format atıyordum. Sabit olan pert olduğu için benimde tek umudum taşınabilirdeki yedeklerim. Çalışmalarım, müzikler, dosyalardan fazla orada Resimlerim önemli.. :(

Osman Bahadır
07-10-2012, 17:19
Anlatımından fiziksel bir sorun olduğu anlamı çıkıyor. Fiziksel bir sorun varsa yazılımla ne yapılabilir ben de merak ettim.

CooLeqenD
07-10-2012, 17:23
Anlatımından fiziksel bir sorun olduğu anlamı çıkıyor. Fiziksel bir sorun varsa yazılımla ne yapılabilir ben de merak ettim.

Abim, anlattığım zaten fiziksel onun için bir yardım istemiyorum zaten. Benim yardım istediğim konu Taşınabilir olanım o çalışıyor sapa sağlam şuan allaha şükür, Pert olan Sabit olan, zamanında sabit olana Format atmak için taşınabilir' e yedek atıyordum. O attığım yedekleri kurtarmak istiyorum. :confused:

Osman Bahadır
07-10-2012, 17:29
Abim, anlattığım zaten fiziksel onun için bir yardım istemiyorum zaten. Benim yardım istediğim konu Taşınabilir olanım o çalışıyor sapa sağlam şuan allaha şükür, Pert olan Sabit olan, zamanında sabit olana Format atmak için taşınabilir' e yedek atıyordum. O attığım yedekleri kurtarmak istiyorum. :confused:

Yedek büyük tek parça bir dosyaysa ihtimal azalıyor. Üstüne birşey yazmış olabilirsin. Officerecovery'nin ürünlerini kullanmıştım zamanında. Çok büyük parçalar hariç iş görüyordu.

xxozanxx
07-10-2012, 17:33
handy recovery kullan.benim başıma gelmişti birkaç sene önce.işini iyi yapan bir pro.verdiğin paraya değiyor.
Data Recovery Software | Free Download | Handy Recovery (http://www.handyrecovery.com/download.shtml)

CooLeqenD
07-10-2012, 17:34
Yedek büyük tek parça bir dosyaysa ihtimal azalıyor. Üstüne birşey yazmış olabilirsin. Officerecovery'nin ürünlerini kullanmıştım zamanında. Çok büyük parçalar hariç iş görüyordu.

Abi yedeğim tek klasör içinde resimlerimin içinde araç markalarından oluşan klasörlerle resimler, yıllardır topladığım arşiv valla sabahtan beri canım çok sıkkın onu bir şekilde kurtarmam gerekiyor.. :icon13:

handy recovery kullan.benim başıma gelmişti birkaç sene önce.işini iyi yapan bir pro.verdiğin paraya değiyor.
Data Recovery Software | Free Download | Handy Recovery (http://www.handyrecovery.com/download.shtml)

Dediğiniz programı indirdim, Full olarak deniyeceğim. Teşekkür ederim :icon_tup:

erhanarici18
07-10-2012, 19:39
valla netten bulunabilecek programlarla olmuo o işler
bi arkadaşım yapıyodu çok eskiden bu işi ciddi paralar talep ediliyo ve kurtulabilceği garantiside yokmuş

CooLeqenD
07-10-2012, 19:57
valla netten bulunabilecek programlarla olmuo o işler
bi arkadaşım yapıyodu çok eskiden bu işi ciddi paralar talep ediliyo ve kurtulabilceği garantiside yokmuş

Hem ciddi para talep ediyor ve garantiside yok öyle mi ? Ne güzel dünya :heyoo:

emretektas
07-10-2012, 20:08
EasyRecovery Pro indir tanıtım yorumlar - inndir.com (http://www.inndir.com/EasyRecovery-Pro-36559p.html)

Denemenizi tavsiye ederim çok data kurtardım

insideman
07-10-2012, 20:13
Az önce Get Data Recovery programı ile arkadaşımın %80 kurtardım.

İşletim sistemi kurulamıyor ama Bios ekranında Hdd görünüyor.

Pcnin bi 15dk kadar çalışması normal sonra kitleniyor. Bazen 30 dk çalışıyor.

Eğer senin hdd fiziksel sorun yoksa bir şekilde kurtarılır.

Profesyonel olarak fiyatlar 100 liradan başlıyor.

Bu işi yapan çok firma var.

CooLeqenD
07-10-2012, 20:21
Az önce Get Data Recovery programı ile arkadaşımın %80 kurtardım.

İşletim sistemi kurulamıyor ama Bios ekranında Hdd görünüyor.

Pcnin bi 15dk kadar çalışması normal sonra kitleniyor. Bazen 30 dk çalışıyor.

Eğer senin hdd fiziksel sorun yoksa bir şekilde kurtarılır.

Profesyonel olarak fiyatlar 100 liradan başlıyor.

Bu işi yapan çok firma var.

Fiziksel bir sorun var malesef eğer fiziksel olmasaydı öttürücemde, pc açıkken dalgınlık ile sata kablosunu söktüm çat etti pc kitlendi, pc üzerindeki çalışan HDD' i değilde benimki ile açtığından benimkinin satayı söktüm çat etti pc kitlendi, kontaktan kapattım pc' i tekrar açtım HDD yoktu hiç bir şekilde..

emretektas
07-10-2012, 20:25
muhtemelen kart gitmiştir aynı model bir diskin kartı denenebilir

CooLeqenD
07-10-2012, 20:44
muhtemelen kart gitmiştir aynı model bir diskin kartı denenebilir

Onuda nereden bulucazda, takıcazda yine 1**-2** liralar uçacak.. Sıkıntı vallahi..

emretektas
07-10-2012, 21:13
tabi burada önemli olan bilgilerin değeri 5000$ ödeyip datalarına ulaşan firma var

Tsport
08-10-2012, 01:15
Emniyet müdürlüğü veya askeriyenin bilgi işleminde olan çok yakın bi tanıdığın varsa (yakın değilse olmaz deyip gönderir yoksa) bırak yazılımsal problemi fiziksel hasarlı hdd den bile bilgileri kurtarırlar. Ben Ankara emniyet müdürlüğnden birine yaptırmıştım daha önce tecrübeyle sabit.