Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam çizikleri ( sorun )
Aracımın camlarında yoğun çizikler mevcut. çok hafif tırnağa gelmiyecek sekildeler, sitede muğladan bi arkadasımız konu açmış, toz şekinde sodyum. ürünü arkadasdan aldık ama çiziklerin en ince olanını bile tazelemedi.
bu cam çiziklerini gidermek için sonax'ın ürünü var diyorlar. şubelerde bulamadım, sonax genel merkeze kadar aradım yardımcı olmadılar..
bu sorunu nasıl halledebiliriz.
Burak K.
07-10-2012, 23:53
Mum öneriyolardı ama işe yarıyo mu bilmiyorum denemedim.
rekord2000
07-10-2012, 23:58
Merakla takip ediyorum ayni dertten muzdaripim:( yeni cam bulucam eger bi formul bulamazsam
Biri tarif etmisti raid sinek ilaci birseyler daha karistiriyorsun tarifi aklima gelmedi
Bende takipteyim. Bol çizikli bir camım var :(
Cam çiziklerine karşı toz gibi bi kimyasal satıyordu üyelerden biri.
Bi araştırın derim.
_driver_
08-10-2012, 00:46
Aracımın camlarında yoğun çizikler mevcut. çok hafif tırnağa gelmiyecek sekildeler, sitede muğladan bi arkadasımız konu açmış, toz şekinde sodyum. ürünü arkadasdan aldık ama çiziklerin en ince olanını bile tazelemedi.
bu cam çiziklerini gidermek için sonax'ın ürünü var diyorlar. şubelerde bulamadım, sonax genel merkeze kadar aradım yardımcı olmadılar..
bu sorunu nasıl halledebiliriz.
Cam çiziklerine karşı toz gibi bi kimyasal satıyordu üyelerden biri.
Bi araştırın derim.
arkadaş ürünü alıp kullanmış zaten
alternatif olarak sonax ürününü arıyo
benimde sol ön cam çiziklerden artık nerdeyse delindi delinecek :D
@ _driver_
Bakan körüm resmen :D
Jeandan-R
08-10-2012, 03:55
Sodyum değildir o seryum oksittir. Üründen bende aldım, cam için kullanabileceğiniz tek ürün odur zaten. Yanlız toz demişsiniz sıvı uyguladınız değil mi onu?
tayreep_john
08-10-2012, 03:57
Sodyum değildir o seryum oksittir. Üründen bende aldım, cam için kullanabileceğiniz tek ürün odur zaten. Yanlız toz demişsiniz sıvı uyguladınız değil mi onu?
uygulama şekli yanlış galiba ?? siz sonuç alabildiniz mi..
Jeandan-R
08-10-2012, 04:11
uygulama şekli yanlış galiba ?? siz sonuç alabildiniz mi..
Denemedim daha ama bu hafta yapıcam. Detaylı fotoğraf çekerim hemde birçok kişinin kabusu bu cam çiziği
uygulama şekli yanlış galiba ?? Siz sonuç alabildiniz mi..
yok daha neler adam tozu alıp direk cama sürmemiştir :D
satanda nasıl kullanılacağını tarif etmiştir muhakkak eğer kullanma talimatı yazmıyorsa üründe .
kickbuttowski
08-10-2012, 06:16
Denemedim daha ama bu hafta yapıcam. Detaylı fotoğraf çekerim hemde birçok kişinin kabusu bu cam çiziği
Bende uygulamayı bekliyorum.. Zahmet olmazsa bir de vidyo çeksen??
Ken_Block
08-10-2012, 07:41
benimde sileceklerin bitiş noktasında çizik var:(
Murat Özcan
08-10-2012, 10:22
konuyu takipteyiz
SOMEONESPECIAL
08-10-2012, 10:37
Sodyumda dahil her yöntemi denedim. çaresi yok.
Camı değiştireceksiniz. ıntegranın kapı camları direksiz olduğu
için acayip takıntı yapmıştım. Sonax, sodyum, sinek ilacı bilumüm
alternatif olacak yöntemleri denedim çiziklere çare yok.
Kaskodan değiştirin yenisi ile yoksa da alıp alıp döktürün.
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/133100-cam-parlatma-ccizik-giderme-tozu.html
Yukarıda bahsi geçen ürün bu olsa gerek..