Orijinalini görmek için tıklayınız : Spook GTI kaza hk..
Herkese selam,
Aracımın konusunu kapatıktan sonra sağolsun birçok arkadaş soruyor pm atıyor vs.
Bir çoğu yeni öğreniyor kısa birşeyler yazayım istedim.
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Gökhan Oluk kardesimle yaptığımız kaza sonucunda aracım pert oldu. Hatalı vites atmam sonrasın şanzumanım kırıldı ve kaza yaptık.
Allahıma bin şükür ne ikimizde iyiyiz.Herhangi birisinde can ve mal kaybı olmadı.
Aracımı çok ama çok sevdiğimi, gözüm gibi baktığımı herkes bilirdi.Daha da geliştiricektim fakat kısmet, hayırlısı böyleymiş.
Nitekim,
Bu süre zarfında bu araçla ilgili çok tecrübe sahibi oldum,yerli yabancı bir sürü dost edindim. Bu süreçte yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim. Dr umunda kafasını az ütülemedim,sağolsun..
Özellikle JDM Works Mustafa & Mert 'e ve Ukku'ya ,Gökhan a süreç sonrası verdikleri yardım içinde çok çok teşekkür ederim.Daha bir çok kişi...Hepsini ayrı ayrı uğraştırdım..
Bu süreçte de 2 kere remap yüzünden beni düdükleyip yarı yolda bırakan,zevkimin içine eden, beni özellikle motronic 3.8x ve motronic 7x konusunda tecrübe sahibi yapan arkadaşlardan da Allah razı olsun, onlar olmasalardı bu ECU ları öğrenemezdim.Kendi işimi yapamazdım..
Herkese sevgiler,saygılar
http://www.hizliresim.net/?di=SFAD
Cok gecmis olsun uzucu bir durum sizler iyiyseniz problem yok...
Geçmiş olsun alper. Daha iyi gelir işallah yerine.
Emre Ekrem
10-10-2012, 19:04
çok çok geçmiş olsun
Emrecan-R
10-10-2012, 19:05
cana gelcene mala gelsin geçmiş olsun
Skyhawk34
10-10-2012, 19:05
geçmiş olsun görünüşede baklırısa ciddi bir kaza sizlerde bişey olmaması güzel haber arabva gelir araba geçer
tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici,ALLAH beterinden korusun
kanashibari
10-10-2012, 19:06
Geçmiş olsun.
Tekrardan geçmiş olsun bro. Teşekkürlük filan bi durum yok, kim olsa aynı şeyi yapardı.
Cana geleceğine mala gelsin hem. Arabadır, GTI'dır problem değil.. Yerine daha güzelleri gelir, demedi deme :) Yakın zamanda evinin direği olacaksın, ona odaklan, güzel şeyler düşün, salla bunu, hem eskimişti zaten :D
geçmiş olsun cana birsey gelmemesi en sevindirici olan kısmı mal yerıne konur ayrıca çok buyuk bi hasar görünmüyor içinize sinerse toplatıp geri kullanabilirsiniz
Trance-R
10-10-2012, 19:07
Çok geçmiş olsun , sağlık sorununuzun olmaması sevindirici.
geçmiş olsun tekrar.
JusticeForAll
10-10-2012, 19:09
Geçmiş olsun size bişey olmamış Allahtan...
geçmiş olsun cana birsey gelmemesi en sevindirici olan kısmı mal yerıne konur ayrıca çok buyuk bi hasar görünmüyor içinize sinerse toplatıp geri kullanabilirsiniz
Ordan öyle gözüküyor evet :)
Teşekkürler herkese.
34tb9544
10-10-2012, 19:11
Büyük gecmis olsun cana gelmesin gerisi hikaye Allah korumuş
civic@ef
10-10-2012, 19:14
cana gelmedikden sonra mal önemli değil yerine illaki yenisi gelir. Çok geçmiş olsun.
Cliosportve
10-10-2012, 19:14
Arkadaşların desteği bu aşama çok çok önemlidir
Bende takla atmıştım arkadaşın arabasıylan kötü bir psikolojiydi lakin arkadaşlar eşler dostlar olmasa zor toparlardım
Büyük geçmiş olsun
Selcuk_RoL
10-10-2012, 19:16
çok geçmiş olsun
Alper çok geçmiş olsun.. Sen iyisen sorun yok, mal yine olur yeri doldurulur...
Cana gelmesin mal bir şekilde yerine gelir elbet..
otomania
10-10-2012, 19:24
geçmiş olsun.
Spookcuğum geçmiş olsun...
Çalışır kazanır, daha güzeline binersin... Araba nedir, zokim arabasına!
Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
şok oldum resmen :confused: çok büyük geçmiş olsun Alperim ,,sizlerde bişi olmaması sevindirici bi haber geriside dert değil,,çok zor bi durum farkındayım ama daha iyilerini yaparsın Allahın izniyle ...
Geçmiş olsun Alper ( ualper ) bahsettimişti kaza sebebini büyük talihsizlik yaşamıssınız önemlı olan size birşey olmaması. Tekrardan geçmiş olsun
multispace
10-10-2012, 19:40
geçmiş olsun sizde birşey olmamasi sevindirici
Gecmis olsun, sizde bir sey yoksa boylesi daha iyi olmus(pert olmasi).. Pert miktarini karsilamayan bir kaza olup da toplasaniz icinize sinmeme ihtimali yuksek
burkaykalyon
10-10-2012, 19:43
geçmiş olsun....sizde bir şey yok Allahtan...
Geçmiş olsun size bişe olmaması sevindirici, bundan sonraki süreci de umarın en az maddi hasarla atlatırsın!
Çok geçmiş olsun :(
tek merak ettım konu yanlış vites ile bu kaza nasıl meydana geldı ?
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun çok Alper sen benim hatırladığım Alpersin sanırım (GHOST) ?
by serçe
10-10-2012, 19:48
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
alicancalis
10-10-2012, 19:48
Çok geçmiş olsun. Açıkcası bende kazanın oluş şeklini merak ettim.
dragon07
10-10-2012, 19:49
çok geçmiş olsun birde aracın hasarsız halinin fotosunu görme şansımız varmı
cok buyuk gecmıs olsun sıze bısey olmamıs ya gerısının hıcbır onemı yok tekrardan cok gecmıs olsun
Öncelikle büyük geçmiş olsun Allah (C.C) sizi sevdiklerinize bağışlamış.
Arabaya gönülden bağımlı bir insansanız bundan sonraki süreç sizin için pek kolay geçmeyebilir lakin şöylede bir durum var, daha beterini yaşayıp ömür boyu araba kullanamayacak halde olmamanıza şükür etmemiz lazım.
Hayat felsefemdir hep daha kötüsünü düşünüp mevcut durumuma şükür ederim.
Sevdiklerinizle beraber bu zor süreci atlatacağınıza eminim. Tekrardan geçmiş olsun.
life is life
10-10-2012, 19:57
Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..
Çok geçmiş olsun :(
tek merak ettım konu yanlış vites ile bu kaza nasıl meydana geldı ?
Sağol.
3. vitesim yaklasık 170 de bitiyor, 7200rpm dönüyordum. bu devirdeki basıncımda yaklaşık 1.3 bardı. Kovan,volan ve dişlisi, diferansiyel vs tamamen parcalandı ve fırladılar. kontrolü kaybettim ve çarptım. Tabi bunların olduğunu o an idrak etmem imkansızdı. Allah Gökhandanda razı olsun..
Sağol Ramiz, doğru evet benim.
Allah'a şükürler olsun burnumuz bile kanamadı çok şükür. Tabi halen kabullenemiyorum kabullenmekte istemiyorum ama oldu. Kimsenin canına malına birşey olmadı en büyük tesellim o.
SekoLive
10-10-2012, 20:07
allah beterinden korusun sana ve gokhanoluk'a cok geçmiş olsun... mal canın yongası illaki üzülüceksn ama senden arkadaşından cok önemli deildir böyle teselli et kendini.
Çok geçmiş olsun alper ,sizlerde bişe yok çok şükür.
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Her işde bir hayır vardır desekde, canını sıkma desekde insan üzülüyor ister istemez...
kazadan sonraki günlerde örneğin bir iş yaparken biranda aklına geliyor düşünüp hüzünleniyor insan nasıl oldu nerde hata yaptım gibi bunu gerçekden iyibilirim.Allah herkesi kazadan beladan korusun.
serkanokan
10-10-2012, 20:15
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Araba vs. hiç önemli değil burnumuz bile kanamadı diyosunuz ya önemli olan o.
Ankarada bi kaç yıl önce turbo106 kazası yaşandı. Benim ustam da o arabadaydı ve 1 yıl işgöremediğinden 5-6 tane arabasından oldu. Her zaman daha kötüsünü düşünüp şükretmek lazım. Tekrar geçmiş olsun.
Sağlık yerinde olduktan sonra hepsi olur. Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Blackbird
10-10-2012, 20:22
Geçmiş olsun. Kimseye bir şey olmaması sevindirici, Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
turbo&quattro
10-10-2012, 20:28
Alperim cok gecmis olsun . Kimseye birsey olmadiysa eger Gti mis gtr mis hepsi bos .
driftman
10-10-2012, 20:29
Geçmiş olsun, kimseye zarar gelmemiş olması tesellisi.. Allah daha iyisini nasip etsin..
geçmiş olsun,ALLAH daha beterinden korusun..
Recep koç 16
10-10-2012, 20:37
çok geçmiş olsun alper kardeşim allah korumuş
Allah yaşatmasın kardeşim bir daha böyle olay tekrardan geçmiş olsun.
tdipower
10-10-2012, 20:40
geçmiş olsun..
kelalper
10-10-2012, 20:54
Adaş boşver arabasını sizlere bişey olmamış ya gerisi teferruat. Araba her zaman yerine konur önemli olan sizlerin sağlınızın yerinde olması. Bilirim zordur düşündükçe canın acır boğazına oturur ama Allahın bizlere verdiği en büyük güç unutma gücüdür. Bunlar birer tecrübe üzülme desekte boş allah tez zamanda unuttursun inşallah.
geçmiş olsun,her şeyde bir hayır vardır,daha iyileri nasip olur inşallah,nasipsiz dayak bile yenmezmiş,sizlere bir şey olmamış öenmli olan o gerisi tekrar yerine koyulabilir.
Kardeşim tekrar söylüyorum geçmiş olsun Allah seni bize bağışladı mal yerine daha iyisiyle gelir.
spook gti nazara geldi ..
cok cok gecmis olsun bro, bir spook gti gider bir spook gti gelir ama neyseki gercek spook'a birsey olmadi allah korumus... tekrar cok gecmis olsun
özellikle böyle emek verilmiş araçların böyle olması çok üzücü ... ancak ne olursa olsun şükretmek lazım cana gelmediğine ... çok geçmiş olsun ...
E.Bozoglu
10-10-2012, 21:34
Cok gecmıs olsun Cana gelmesın.
rekord2000
10-10-2012, 21:36
Cok gecmis olsun, mala gelsinde candan onemli degil
onursumer
10-10-2012, 21:38
aracını çok beğeniyordum konusunu takip ediyordum surekli
çok geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici arabanın çokta onemi yok denilen gibi hata herkes yapıyor..
geçmiş olsun,Allahım beterlerinden korusun
orhan_guney
10-10-2012, 22:00
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Buyuk gecmis olsun cana gelmesinde mal yerine gelir.. Allah beterinden korusun
huseyinnn
10-10-2012, 22:13
Büyük geçmiş olsun Alper ne denilebilirki bu durumda Allah kimsenin başına vermesin
Onurkk06
10-10-2012, 22:18
cana geleceğine mala gelsin daha iyileri olur inşallah
TorqueTuning
10-10-2012, 22:30
Geçmiş olsun Alper, Allah'tan sizler iyisiniz birşeyiniz yok...
melihyilmaz
10-10-2012, 22:54
geçmiş olsun allah korumus cana geleceğine mala gelsin bosverinn
dragstar
10-10-2012, 22:54
yavuz bahsetmişti, çok geçmiş olsun
Allah korumuş, geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten ama sizlere birşey olmaması asıl önemli olan.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Geçmiş olsun başkan, senden bişey yok ya mal elbet kazanilir alinir yapilir koy gitsin...
gecmıs olsun mal yerine gelir .
yanlıs vıtes atmaktan nasıl boyle oldu sasırdım,sanzıman dagılmıs yazdıgınızı okudumda öyle olunca surusunuze ne etkı ettı aracı yavaslatamadınızmı
serdar_yuksel06
10-10-2012, 23:47
geçmiş olsun...
tayreep_john
10-10-2012, 23:47
çok geçmiş olsun cana birşey olmamış mal geri gelir .. allah daha beterinden korusun
geçmiş olsun cana gelecegine ...
geçmiş olsun konuyu görünce çok üzüldüm size birşey olmaması sevindirici daha iyilerini alısınız yaparsınız inş.
Cana gelmemesi sevinilecek kısım Allah korumuş cok geçmiş olsun .
Splendour
10-10-2012, 23:59
geçmiş olsun üzücü bir durum.şükür sizde birşey yok.
tigerland
11-10-2012, 00:22
Büyük geçmiş olsun.. Üzücü bir olay. Size bişey olmamış Allah'tan.
Osman Bahadır
11-10-2012, 01:12
Geçmiş olsun. Şükür mala gelmiş, size veya dışarıdan kimsenin canına dokunmamış.
Daha güzelleri nasip olur inşallah.
murat_ileri
11-10-2012, 01:13
geçmiş olsun, bunda da vardır bir hayır sizde bişey yok bu bize yeter. kaskon vardır inşallah.
Gokhan43
11-10-2012, 01:16
Çok geçmiş olsun Alper duyunca inanasım gelmedi açıkçası ama sizlerde en ufak birşeyin olmaması daha önemlisi.Daha iyileri de gelir ama yeter ki Allah daha beterlerinden korusun.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Jeandan-R
11-10-2012, 01:34
Geçmiş olsun, sizlere birşey olmamış gerisi bir şekilde hallolur.
MeTHea35
11-10-2012, 01:34
geçmiş olsun dostum sende bişi yoksa sıkıntı yok
Ö.öztüRk
11-10-2012, 02:47
Büyük geçmiş olsun sizde bişey olmaması sevindirici
alperkirman
11-10-2012, 07:02
abi şükürler olsunki size bişey olmamış önemli olanda budur bu noktada yoksa tekrardan araba alınır yapılır ki inanıyorum dahaiyisini alıcaksın yapıcaksın bu iş böyle bitmez gibi geliyo bana :)
AHMET1907
11-10-2012, 07:37
Kardeşim geçmiş olsun, sağlık olsun daha iyisi gelir
Cok gecmis olsun uzuldum valla ne yalan soyliyim ictende yazmissin..ALLAH daha guzellerini nasip eylesin insallah.
Herkese teşekkür ederim. Allah herkesi daha beterinden korusun.
Kardesim buyuk gecmis olsun tekrardan. Size bisey olmamasi en buyuk teselli cana gelecegine mala gelsin deniyor ama seni az cok tanidigimdan durumunu tahmin ediyorum. Bundan sonraki aracinin eskisinden cok daha iyi olacagina eminim. Daha yolumuz uzun ;)
kerimvtec
11-10-2012, 07:51
çok geçmiş olsun..şükürler olsun ki sizlere birşey olmamış..Allah (c.c) daha beterınden korusun ..
skyserhat
11-10-2012, 07:55
sizleri tanımıyorum ama çok geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
ahmetuzun
11-10-2012, 07:56
takıp ettıgım sevdıgım bı aractı, buyuk gecmıs olsun, sızlere bsey olmaması sevındırıcı,rabbım beterınden korusun
rockford34
11-10-2012, 07:59
herhalde kaza sonrası seni ve aracı ilk gören bizdik tekrar gecmiş olsun önemli olan cana gelmesin fakat bu güzellikteki bir arac içinde kayıp :(
çok geçmiş olsun cana gelmemiş bazı zevkler yarım kalmış ama sonu gelmemiş farklı bır arac yaparsınız ınsallah
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
gsgokhan
11-10-2012, 08:16
çok çok geçmiş olsn allah beterinden saklasın
alper büyük geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm. çok baglıydın arabana ve cok seviyodun. allah beterinden esirgesin sizlere bişey olmaması çok sevindirici. takma kafana allah daha iyilerini nasip eder inşallah sana.
coilleri bize yollasana ya :D ( ölücü mod on ) :D
Çok geçmiş olsun, Rabbım beterinden korusun
geçmiş olsun, allah korumuş.
mtahakorkmaz
11-10-2012, 08:27
geçmiş olsun cana gelmesin daha iyisi olur inş.
Coook gecmis olsun Allah c.c. cok daha iyilerini yapmayi nasip etsin
ALpercim hiç haberim olmadı geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi ya toplanır yada yenisini alırsın sorun yok :( Hatta S3 bile yaparsın belki..
Araba bulursan biliyorsun bakarız :)
Eksik olmayın sağolun. Esasında eksik birşey kalmamıştı. Meth injection yapacaktım kaza sonrasındaki hafta siparişimi geçicektim o kısmet olmadı sadece.K04 ile 300hp yi görecektik :)
douu walla herkes parçaları soruyor :) onlarda rezerve durumda.. bi ara ilan açacağım zaten ne var ne yoksa.
ALpercim hiç haberim olmadı geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi ya toplanır yada yenisini alırsın sorun yok :( Hatta S3 bile yaparsın belki..
Araba bulursan biliyorsun bakarız :)
kardeşim daha yeni kendime geliyorum, hatta gelemiyorumda diyebilirim. :beuj:
geçmiş olsun. mal herzaman yerine gelirde can gelmiyor. bunada şükretmek lazım
YavuzNaz
11-10-2012, 09:15
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, insan verdiği emeklerinin saniyeler içerisinde yok olduğuna şahit olduğunda üzüntüsü büyük oluyor, daha iyileri nasip olur inşallah.
geçmiş olsun alper
en nihayetinde 4 teker. cana gelmemiş ya, gerisi geri gelir bir şekilde zaten.
daha iyileri nasip olur inşallah
Mekanik arızadan kaza olacağı hiç aklıma gelmezdi, çok büyük geçmiş olsun.
Eksik olmayın sağolun. Esasında eksik birşey kalmamıştı. Meth injection yapacaktım kaza sonrasındaki hafta siparişimi geçicektim o kısmet olmadı sadece.K04 ile 300hp yi görecektik :)
douu walla herkes parçaları soruyor :) onlarda rezerve durumda.. bi ara ilan açacağım zaten ne var ne yoksa.
coili kimselere bırakmam kanka ona göre :D
cana gelmemiş mala gelmiş çok şükür. gidenide yerine koymayı tez zamanda nasip eder inş.
alperkirman
11-10-2012, 10:11
coili kimselere bırakmam kanka ona göre :D
yavaşşş :D:D
Gelmiş geçmiş olsun
Allah beterinden korusun..
geçmiş olsun araba yerine konur canınızı sıkmayın
kardeşim daha yeni kendime geliyorum, hatta gelemiyorumda diyebilirim. :beuj:
Kendine geldiğinde bakarız araçlara :) Sen şasi yolla yeter biliyorsun :)
Çok geçmiş olsun, Allah daha iyilerini nasip eder inş :)
Çok geçmiş olsun Alper abi :(
Büyük geçmiş olsun. Beğenmediğim biaraçtı çok büyük emek vardı. Cana geleceğine mala gelsin sizde birşey olmaması sevindirici tekrardan geçmiş olsun.
Geçmiş olsun abi sizde bir şey yok, sen onu sevdiğin kadar o da seni sevmiş ki korumuş sizi burnunuz bile kanamamış.. o kadar uzun süre de aradın en temizi olsun diye inşallah daha temizini bulursun.. Belki önceki sahibine de haber vermek istersin, çünkü o da çok seviyordu aracını..
R_Kaptan
11-10-2012, 12:09
büyük geçmiş olsun ,cana gelmemiş gerisi önemli değil inşaallah daha iyi bir araba alaırsın.
kardesim cok nadide bi aractı büyük geçmiş olsun konuyu görünce üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrar
VteC_MaNiaC
11-10-2012, 15:21
doktor büyük geçmiş olsun o gün gökhan anlattı inanamadım şaka yapıo zannetim... size zarar gelmemesi önemli olan araba her zaman alınır
Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin abi.
Daha önce konuşmuştuk Alper kardeşim, herşeyden önemlisi can sağlığınız, olan arabaya olsun. Önünde aile hayatınla ilgili çok daha mühim bir durum var. Kafanı araba olayı ile ilğili şişirme, oldu bitti, artık ileriye dönük başka konuların var sen onlara odaklan. (bu konuda bende peşinden geliyorum :D )
Tekrardan geçmiş olsun, gerçi devamlı konuşuyoruz ama yinede yazmak isterim, elimizden gelebilecek birşey varsa çekinmeden haber ver yeter.
gokcell13
13-10-2012, 00:27
Canına gelmemiş, geçmiş olsun.
Size bir şey olmadan atlattıysanız gerisi teferruattır, çok geçmiş olsun.
emirarslan34
13-10-2012, 00:44
cok gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklamış..
çok üzüldüm :( geçmiş olsun ... Sağlığınızın iyi olduğu sevindirici haber ..
KGüneyli
13-10-2012, 07:13
Geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici