Orijinalini görmek için tıklayınız : Toyota corolla lift açma
JusticeForAll
14-10-2012, 00:30
aynı vtec açmaya benzer lift açma denen bişey varmış corollo 1.8 ti sportlarda aracı daha önce biliyordum ama böyle bi özellık olduğunu bilmiyordum 6000 devirden sonra onlarda vtece benzer bi açılış yapıyolar bunu daha önce bilenleriniz mutlaka vardır peki bu corollaların para etmeme nedeni nedir ? full donanımlı ve motor olarak da gayet iyi geldi bana
buda lift açma videosu : http://www.youtube.com/watch?v=KDnAQzYmx10
Alın arabayı 2 vıdeo cekın typeR gecın para eder elbet
not ıst de vardı bı tane ne oldu o arabaya acaba ?
JusticeForAll
14-10-2012, 00:33
1.8 180 bg type r ile yürür heralde biraz oynansa
valla motor hacımı cok arada
sanırım sanzıman uzun olduugu ıcın kayıpları vardı t-sport ların
JusticeForAll
14-10-2012, 00:35
6 ileri imiş vitesleri
63owen63
14-10-2012, 00:36
vti-type-r arası bir alet. Kesinlikle underrated bir makine.. Cok konuşuldu forumda.
ozaman alda 1.6 vti ıle deneyelım farklı araba olsun atmosferık :)
JusticeForAll
14-10-2012, 00:37
bence alınabilir vtidende iyi donanım olarak + modeli de yüksek ama 5 tane satılık ilanı var
Yurtdışında turbolayan var mı acaba ? Stock motor Internalleri nerelere kadar dayanıklı acaba ? Güzel bir turbo projesi yapılabilir bu araçtan.
suprolla
14-10-2012, 00:52
bi ara videoları olan tsport vardı forumda da fn2 falan geçti-geçildi zevkli videolardı...
sizin eklediğiniz videoda da anlaşılıo 1den 2ye çekince lift altı kalıyo :)
çözümü 6 ileri celica şanzımanıydı sanırım....
fiyatları bi ara vti ile aynıydı sonradan 1 tık yükseldi gibi...
şuan kimde bilmiyorum ama forumdaki corollanın plakası nnc gibi bişeydi...bulursanız ve düşünüyorsanız onu....
satılıklar ve diğer araçların geçmişi içinde levent ve cem başarandan daha detaylı bilgi alınabilir
JusticeForAll
14-10-2012, 00:55
vtecler gibi bi kere açınca vtec üstünde devam etse çok iyi olurmuş
tayreep_john
14-10-2012, 04:47
videodaki ses çok iyi de bu araçlar zaten stock typer a tutunmuyomuydu ??
bi ara videoları olan tsport vardı forumda da fn2 falan geçti-geçildi zevkli videolardı...
sizin eklediğiniz videoda da anlaşılıo 1den 2ye çekince lift altı kalıyo :)
çözümü 6 ileri celica şanzımanıydı sanırım....
fiyatları bi ara vti ile aynıydı sonradan 1 tık yükseldi gibi...
şuan kimde bilmiyorum ama forumdaki corollanın plakası nnc gibi bişeydi...bulursanız ve düşünüyorsanız onu....
satılıklar ve diğer araçların geçmişi içinde levent ve cem başarandan daha detaylı bilgi alınabilir
nnc forumda bi arkadasimizda hala :)
5-6 tanesi piyasada surekli donuyor ilanlarda.ztn toplamda 38 resmi giris var 20-22 taneai halen trafikte.sanziman olayiysacelica sanzimaninin tek farki 6.vites oraninin uzun olusu sanilanin aksine lakin celica hemen hemen 100-110kg daha hafif.
tutulmama nedeni ise reklam ve typerin perf olarak gerisinde kalmaso.
yurtdisinda turbolayan, sc ile ugrasan oldukca insan var bu arac uzerinde.
bolt on gt2876 ile 12psi civarinda sorunsuz 300whp civari alinabiiyor (guzel ayar ile), 400whp uzerinde 3.vites senk kendini koyar sonra kirilir e153 mr2turbo sanzimani swaplanir :)
sc ile de 306whp alan biliyorum, eaton m62 ile.celica daha cok tabi bu aractan ziyade asiri beslemeliaine ornek nitelendirilebilecek.hatta ben konu acmistim bi celicanin 500+ whp idi
vtecler gibi bi kere açınca vtec üstünde devam etse çok iyi olurmuş
iyi vites atarak hic lift alti kalmazsiniz.ztn iyi atamasaniz bile 1den 2ye geciste lift alti kalir, vites bitirme hizlari r53 coopers ile hemen hemen aynidir.
1 70
2 110
3 145
4 1185-190
5 235
6 270(stok mumkun degil)
Üstten biraz üflenirse çok daha sevimli olur :)
Stock iken Rev limit ne bunlarda ? 7200 filan mı ?
Üstten biraz üflenirse çok daha sevimli olur :)
Stock iken Rev limit ne bunlarda ? 7200 filan mı ?
8400 :) 2004 sonrasi 8200 :)
bu arabaların degerını bınen anlıyor nnc toyota sport dun yıne denemedeydı cok eglencelı gıderıde keyıflı bır araba ayrıca hıc bır vtec gecemez t sportu ıddaa mı dersınız yoksa baska bırseymı buna clıo rs de dahıl :) her neyse bence bu fıyatları haketmeyen arac zaten ılerde fıyatları da boyle kalmıycak bunu temın ederım
academian97
14-10-2012, 11:37
Bi de bu var, kadranın renk değiştirmesi hoş olmuş, ama maviden kırmızıya dönseydi daha güzel olurdu tabi...
aQamT66EAxI&
KA®ANLIK
14-10-2012, 11:45
1.8 Atmo 192hp olarak dünyanın en verimli motorları arasındaydı yanılmıyorsam.
dragstar
14-10-2012, 12:08
8400 :) 2004 sonrasi 8200 :)
levo döktürmüşşün :)
O araç Nissan Pulsar 1.6 192hp.
Corolla 1.8 182hp...
JusticeForAll
14-10-2012, 13:37
iyi vites atarak hic lift alti kalmazsiniz.ztn iyi atamasaniz bile 1den 2ye geciste lift alti kalir, vites bitirme hizlari r53 coopers ile hemen hemen aynidir.
1 70
2 110
3 145
4 1185-190
5 235
6 270(stok mumkun degil)
bilgilendirme için teşekkürler. herkes vti yerine daha değişik araçlara yönelse bu araçlarda tam piyasa arabası olmaz mı sizce de? hondanın piyasası da hakettiği yere gelir bu şekilde :D tabi bu benim fikrim
o yıllarda 3. motoru seçilmişti :icon_tup:
Corolla 1.8 182hp...
üretim yılları içerisinde abi olay ;)
bilgilendirme için teşekkürler. herkes vti yerine daha değişik araçlara yönelse bu araçlarda tam piyasa arabası olmaz mı sizce de? hondanın piyasası da hakettiği yere gelir bu şekilde :D tabi bu benim fikrim
tabiki öyle ancak, cts lerin de birçoğu hoşaf oldu 100 bine gelmeden yarım blok, sandık motor olarak değişen birçok araç mevcut.bunların yanında kazalıları saymıyorum bile. ben araştırdığım dönemde 3 kırmızı tsporttan birinin detaylarına indik, aracın farklı köşelerden sayısız kazası çıktı servis kayıtlarında en son da 2009 da 2. pistondan yatak sarmış şeklinde kaydı vardı, sonrası kayıp :) kim bilir hangi kasap ellerde işlendi (bahsettiğim araç zonguldaktaydı bu arada) gibi :)
zaten az sayıda olan bir araç, düzgün olanlarını da sahipleri kolay kolay satmıyor (mesela NNC piyasada bilinenlerin içindeki en düzgün araç, zaten top 5'e oynar, o da 3. sahibi. geçen yıla kadar da ilk sahibindeydi). o yüzden honda bu konudaki pazar payını kolay kolay kaptırmaz diğer markalardaki rakiplerine.
SerdaR A.
15-10-2012, 02:31
Corolla 1.8 182hp...
182 bg degil arkadas dogru soluyo t sport 192 bg arkadasımda var suan ftc plakalı cokta zevklı arac lıft acısıda gercekten sahane canlı duyun bence