PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beats By Dr.Dre Solo Hd Kulaklık Cızırtı Yapıyor

106GTİ
20-10-2012, 07:42
Herkese hayırlı günler dilerim :):)

Benim bir sorunum oldu bu sabah can sıkan bir olay tadım kaçtı sabah sabah . .

Şimdi bu kulaklıktan var elimde ilk başlarda ses ayarları winamp %100 ve windows sesi %100 dü. Bass sesini pek alamıyordum.

Sonraları şans eseri keşfettim ki Winamp sesini %7 yapınca windows sesi gene aynı kolunca müzikte kısılma pek olmuyor ama çok güzel bass sesi veriyor.

1 hafta olmuştu ki bunu keşfedeli sabah aynı şekil dinlerken sağ kulaklıkta cızırtı gelmeye başladı . .

Emin olmak için farklı müzikler dinledim sol kulaklıktan normal ses geliyor ama sağ kulaklık cızırtı yapıyor :(:(:ofk:

Sabah sabah tadım kaçtı yeminlen. .

Sizce benim yapabilceğim birşey varmıdır ya da servisemi göndersem bayram öncesi ne kadarda gelir acaba daha 2 ay olmuştu be . . .:):)

106GTİ
20-10-2012, 08:02
Ekstradan da birşey sormak istiyorum ):

Şimdi ben winamp sesini % 7 yapıyordum windows sesi %100 de oluyodu gene ama çok güzel bass sesi veriyodu ama arada bir cızırdıyodu acaba bundan olmuş olabilir mi diye içim içimi yiyor :S

Ürün Bimeksten laptopla birlikte geldi bi arayım bugün bakayım . . Bayram öncesi bir de. .

twin
20-10-2012, 08:06
bence başka bi yere takıp kontrol edin yinede her ihtimale karşı ben bayram sonrası göndermenizi tavsiye ederim araya bayram girerse müziksiz kalmak zor olur :)

MCN21
20-10-2012, 08:37
bayram sonrası göderin , eger kulaklık win sesi 10 dan winamp 7 de diye gittiyse zaten atın cope :D oyle bir sey olamaz ;) garantiden degistirsinler

106GTİ
20-10-2012, 08:46
Teşekkür ederim bende bayram sonrası göndermeyi düşünüyorum ama tadımı kaçırdı biraz sabah sabah :) Şu an telefona takıcam sonuçları bildiririm pc denmi kulaklıktan mı diye :)

Dediğiniz gibi öyle birşeyden olmaması lazım , istersem ben sesi 1 de dinleyim, istersem 100 de dinleyeyim kulaklık bu sonuçta :D İnşallah parça değişimi yapmak yerine yenisini verirler kafam rahat olur ama bi daha da nasıl kullancam öyle ya bozulursa diye :)

MCN21
20-10-2012, 08:49
yenisini verirlerse ve icine sinmezse satarsın ;)

106GTİ
20-10-2012, 08:54
Haklısınız o da olabilir teşekkürler :)

Bu arada diyebilirsiniz ki niye %7 ye ayarlıyosun sesi öyle olunca hem seste aman aman kısılma olmuyor ama bass sesi çok hissedilebilir oluyor sanki tesisatlı arabada dinliyormuşsun gibi:) Ciddiyim :D

MCN21
20-10-2012, 08:59
Haklısınız o da olabilir teşekkürler :)

Bu arada diyebilirsiniz ki niye %7 ye ayarlıyosun sesi öyle olunca hem seste aman aman kısılma olmuyor ama bass sesi çok hissedilebilir oluyor sanki tesisatlı arabada dinliyormuşsun gibi:) Ciddiyim :D

yukarda yazmıssınız zaten sorma ihtiacı duymadım :D equalizer ayarları farklı oldugunda winamp ve windows da farklı olabilir sesler ;)

106GTİ
20-10-2012, 09:03
Aslında şimdi bi daha dinliyorum da öyle aman aman bi cızırtı yok sadece hafif baslarda cızırtıyor biraz o da normal olabilir mi acaba ama daha önce böyle birşey yoktu sanki, ya da vardı da benim mi dikkatimi çekmedi ilk defa böyle sabah vakti sakin kafayla dinliyorum :S

Belki de bass sesinden cızırdıyo olabilir mi acaba :D Ya da basın şiddetinden mi bozuldu :D Nasıl bir durum böyle ya :)))

MCN21
20-10-2012, 09:07
bence aynı kulaklıktan bul bir yerden aynı cihazdan aynı ses seviyesiyle aynı sarkıyı dinle ;)

106GTİ
20-10-2012, 09:09
Valla hocam doğru söylüyorsun işkillendim şimdi bu duruma :D

Acaba daha öncede varmıydı yoksa benmi hissetmiyordum, ilk defa böyle sakin kafayla dinliyorum çünkü ama . . Bozulmasını da yediremiyorum kendime anlamadım gitti ))): :)

GokhanRS
20-10-2012, 09:12
bunlar hep solo takılmaktan oluyor.

106GTİ
29-10-2012, 14:55
Akşama otobüsüm var L.burgaz a gidiyorum bu aralar yokum kulaklığı kullanmayacağım,

Acaba kulaklığı götürsem mi aldığım yere yenisini verme şansları var mı acaba yoksa değiştircekler herhalde bozulan parçayı . .

Gönlüm razı değil ama :D Sök-tak yapılmasına . .

106GTİ
29-10-2012, 18:54
Bugün götürdüm adam benim dinlediğim ayarlarda dinlemedi ses çıkışı dandik şeylerde test etti dedi cızırtı yok falan ben de dinledim ses çıkışı dandik aletlerde hissedilmedi servise göndersem onlar da öyle dinlicek sonra sıkıntı yok diyip göndercekler boşver dedim geri aldım geldim bozulana kadar devam . . .