Orijinalini görmek için tıklayınız : Çiğ köfte bayiliği almayı düşünüyorum.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum
romanson
05-11-2012, 10:50
uzun zamandır düsündügüm çiğ köfte işi yapma hevesimi sonunda faaliyete sokmuş bulunmaktayım ama bir sorun var marka konusunda kararımı veremedim şuan çiğköfteM,ahmet aybak ve tatlıses markaları konusunda secim yapmak istiyorum diğer markaları eledim. sizlere sormak istedim sizce yerimde olsaydınız hangi markayı acardınız ?tatlıseside elemek üzereyim çünkü negatif düşünce yayabileceğini düşünüyürum.kafama en yaktın olan tat olarak hizmet olarak çiğköfteM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..bu arada mekan ankara kızlay
http://www.cigkoftem.com/
Ben bulunduğum yerde (İstanbul ve Adapazarı) çifköftem tercih ediyorum hep..
Bana daha lezzetli geliyor..diğerlerini denemedim bile fakat çok çiğ köfteci var , ne kadar karlı olur düşündürücü..
Hocam bence waffle uzerine yogunlasin ankarada her yerde cigkofte satan yer bulmak mumkunken bir de kizilay olunca adim basi cigkofteci var
Nightfish
05-11-2012, 10:53
Kızılay gibi bi mekanda markanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum, yoldan geçenler girecektir zaten. Daha az işlek olan bi yer olsaydı marka cidden önemli olurdu. Pek yemiyorum ama yiyen arkadaşlar genelde Meşhur Adıyaman, Ömer Usta'mı her neyse onu tercih ediyor.
::..MER USTA - Mehur Adyaman ikftecisi... Adyaman ikfte Salonu... ikfteci...i kfteci...ekerli ikfte...Adyamanl mer Usta...mer Aybak,www.adiyamancigkoftecisi.com.tr,adiyamancigk oftecisi.com.tr,merusta, (http://www.adiyamancigkoftecisi.com/start.htm)
yıllardır daha tezgahta satarkenden tanıdığım bi abim kesinlikle tavsiye ederim.
SekoLive
05-11-2012, 10:55
Hayırlı olsun,
Komagene ve Oses bayağa güzel eğer etsiz çiğköfte yiceksem civarda varsa bu ikisini tercih ediyorum.
neden elediniz diğer markaları?
romanson
05-11-2012, 10:56
işyerim konur sokakta yüzde 70 oranında ayak olan biryerde aslında waffle ve çiğköfte ikisi bir arada düşündüm fakat istediğim çigköfteM markası buna izin şimdilik vermiycek gibi duruyor.
romanson
05-11-2012, 10:58
forumlarda çevremdeki insanlardan ve bir çiğköfte seven biri olarak bunları eledim ankarada tabiki çiğköfte apikoğlunda yenir ama malesef bayilik vermiyorlar..adıyamanlıyı kesinlikle düşünmüyorum seveni çok ama bir okadarda sevmeyen olduğunu düşünüyorum çiğköfteden çok bulyon ve tatlı bir tat olduğunu düşünüyorum
romanson
05-11-2012, 11:01
ayak sayısı olarak akşam saat 4 den sonra saymıştım dakikada min. 40 mak.65 ayak:)
AtmoSpheriC
05-11-2012, 11:02
iyi mekanda iyi paralar kazandırır.. bende ankaradayım dediğiniz markalar pek yaygın değil.. millet artık pan çigköfte komagene bide şu adıyamanlı nın çiğ köftesine alışmış yani görünce gözü kapalı giriyo bu markaları düşünün bence..
romanson
05-11-2012, 11:05
adıyamanlı ile görüşmedim ama araştırmalarım doğrultusunda kızılaya sadece kendileri açıyorlar bayilik vermiyorlar die duydum. komagene yide aslında ufak bir ihtimal düşünmüyor deilim.
imprezaWRC
05-11-2012, 11:06
Bende şunu merak ediyorum; her köşe başında halk ekmek gibi çiğ köfteci açıldı. Yahu, sanırsın bu millet karnını çiğ köfte ile doyuruyor, harbiden de çok mu satılıyor, herkes hergün çiğ köfte yiyor mu.
Ne bileyim, yani bana çok mantıklı gelmiyor; iyi düşünmek lazım. Madem gıdaya gireceksiniz, ben olsam halk ekmek bayiliği alırdım. Bu millet ekmeksiz kalamaz, illede evine ekmek alması lazım. Çiğ köfte çok aç olduğunda veya eve giderken hergün alınıp evde yenilesi bir gıda türü değil.
AtmoSpheriC
05-11-2012, 11:08
bnde açacak olsam komagene seçerdim yani :)
adıyamanlı ömer aybak için konuşayım gültepede seyyar arabada satış yapıyordu 2002 yılında akşamları önünde kuyruk olurdu sonra ufak bi dükkan tuttu falan derken şuanda yüzlerce bayisi var koca fabrika yaptı adam üretim için zırhlı 4*4 ü var arada bir rica ediyo şubelere para toplamaya gidiyoruz yeminle çuvallarla geri dönüyoruz :D
bu devirde en iyi oses iş yapıyor :icon_tup:
Bende şunu merak ediyorum; her köşe başında halk ekmek gibi çiğ köfteci açıldı. Yahu, sanırsın bu millet karnını çiğ köfte ile doyuruyor, harbiden de çok mu satılıyor, herkes hergün çiğ köfte yiyor mu.
Ne bileyim, yani bana çok mantıklı gelmiyor; iyi düşünmek lazım. Madem gıdaya gireceksiniz, ben olsam halk ekmek bayiliği alırdım. Bu millet ekmeksiz kalamaz, illede evine ekmek alması lazım. Çiğ köfte çok aç olduğunda veya eve giderken hergün alınıp evde yenilesi bir gıda türü değil.
Valla maltepede bir adıyamanlı çiğköftecisinin şubesi var ki görme :) Ufacık dükkan, sürekli gelip giden var, çok iyi iş yapıyor, yaptığı dürüm de çok lezzetli oluyor nedense :D
SekoLive
05-11-2012, 11:13
adıyamanlı ömer aybak için konuşayım gültepede seyyar arabada satış yapıyordu 2002 yılında akşamları önünde kuyruk olurdu sonra ufak bi dükkan tuttu falan derken şuanda yüzlerce bayisi var koca fabrika yaptı adam üretim için zırhlı 4*4 ü var arada bir rica ediyo şubelere para toplamaya gidiyoruz yeminle çuvallarla geri dönüyoruz :D
mustu abi
abiye rica etsem iletirmisin okadar şubesi var v.s. tabelaya resmini koymus bu resim olmayan yerler bizim şubemiz değildir yazmış :) yani insan istemsiz ne alaka diyo yıl 2012 herşeyin cakması var o fotorafımı kopyalayamayacaklar yada neden onun kopyasını yapsnlar ki :D
merak ediyorm eğer bunun öyküsü hikayesi varsa paylasırmısın
merakımdan soruyorum bu tarz işlerde şartlar ne oluyo.teminat felan ?
valla hergün olmasada 2günde 1yiyorum şahsen ben çiğköfte :D fazlasıylada sevdiğim bişey..
Kilo /gr yerinede dürüm almayı tercih ediyorum yerinde yiyorum tercihim komagene orama koma burama ko saygılar.
mustu abi
abiye rica etsem iletirmisin okadar şubesi var v.s. tabelaya resmini koymus bu resim olmayan yerler bizim şubemiz değildir yazmış :) yani insan istemsiz ne alaka diyo yıl 2012 herşeyin cakması var o fotorafımı kopyalayamayacaklar yada neden onun kopyasını yapsnlar ki :D
merak ediyorm eğer bunun öyküsü hikayesi varsa paylasırmısın
kanku bi adıyamanlı çiğ köfteci furyası oldu biliyosun o zamanlar tedbir diye böyle bişi yaptı o zamanki fikir oydu tabi :D
SekoLive
05-11-2012, 11:26
kanku bi adıyamanlı çiğ köfteci furyası oldu biliyosun o zamanlar tedbir diye böyle bişi yaptı o zamanki fikir oydu tabi :D
abi haklısın :)
Ama buna bi çözüm bulmalı, ben basit 1-2 şube bi yer sanıyordum sırf o fotorafdan dolayı ön yargılıydım. simdi sizler yazınca bi bakayım dedim adam bi cok yerde şubeleşmiş :))
abi haklısın :)
Ama buna bi çözüm bulmalı, ben basit 1-2 şube bi yer sanıyordum sırf o fotorafdan dolayı ön yargılıydım. simdi sizler yazınca bi bakayım dedim adam bi cok yerde şubeleşmiş :))
adamın tv kanallarında reklamı var sürekli tv ye reklam vermenin maliyetini az çok tahmin edebilirsin :)
çok ciddi büyük bi firma aslında ama kurumsal kimlik farklı işte en basit örneği seninde dediğin gibi tabela :D
Maltepedeki adıyamanlıdan daha iyi dürüm yapan biryer tadamadım şuana kadar :D Adamlar efsane ya :D Ekstra yaptığı birşey de yok gerçi, lavaşlar taze, çiköfteyi de bol koyuyo o kadar..
Hatta canım çekti, akşama gidip bi dürüm ısmarlayayım kendime, gelecek olan varsa buyursun :D
Maltepedeki adıyamanlıdan daha iyi dürüm yapan biryer tadamadım şuana kadar :D Adamlar efsane ya :D Ekstra yaptığı birşey de yok gerçi, lavaşlar taze, çiköfteyi de bol koyuyo o kadar..
Hatta canım çekti, akşama gidip bi dürüm ısmarlayayım kendime, gelecek olan varsa buyursun :D
büyük bir ihtimalle aynı yer orasıda minibüs caddesi üzerinde köşe başında bi şubeleri vardı bunların
imprezaWRC
05-11-2012, 11:44
Etli mi yapıyor, etsiz mi ? Gerçi hoş benim açımdan etliside etsizide pek tercih edilesi değil. Etsiz olanda bulgur ve salça dışında, soğan, biber,...vs egzoza ve mideye zararlı bir tomar işkence var :D :D
Ne bileyim yani ne gerek var bünyeye bu kadar işkence yapmaya. :) Emanete iyi bakacaksın ki, sürünmeden öteki tarafa gidesin. O yüzden ev yemeği gibisi yok, hatta zeytinyağlı yemekler gibisi yok. :)
free-hifi
05-11-2012, 11:44
KRAL ÇİĞ KÖFTE OSMAN USTA (http://kralcigkofte.com/Default.aspx)
KRALI tavsiye ederim arkadaşımda bayiliğini yapıyr sultanbeylide komageneden bin kat iyi adıyamanlı ile yarışır fena cirosu var sultanbeylide
RottingChrist
05-11-2012, 12:09
çiğ köfte dedinmi hep eminönü büyük postanenin karşındaki kokareççiler sokağındaki haci abi gelir aklıma. nezaman gitsem kuyruk var. yıllardır aynı yerde müşterilerinin çoğunluğu turist :)
kime söylesem hep şunu der. istanbulda çiğ köfteyi meşhur eden adamdır diye.
34btr1907
05-11-2012, 12:13
adıyamanlı bence en lezzetlisi,farklı markaları gördüğüm an girer 1 dürüm alırım nerde görürsem sekmez,tatlısesten bence uzak dur... alabiliyorsan adıyamanlı derim,gültepedeki şubelerinin orda gördüm ilk denedim 8 10 sene olmuştur, tad hala aynı...
büyük bir ihtimalle aynı yer orasıda minibüs caddesi üzerinde köşe başında bi şubeleri vardı bunların
Aynen o şubeden bahsediyorum abi :)
Etli mi yapıyor, etsiz mi ?
Bildiğim kadarıyla bu tip çiğköftecilerin etli satışı yapmasına müsaade edilmiyor. Zaten etli çiğköftenin ömrü de yanılmıyorsam yarım saat kadar :)
etli çiğköftenin vitrin ömrü yok parazit üretiyo o yüzden olmaz
SekoLive
05-11-2012, 12:32
etli çiğköftenin vitrin ömrü yok parazit üretiyo o yüzden olmaz
aynen abi :)
hatta
urfalıların bi sözü vardır
cenaze bekler
çiğ köfte beklemez
Adıyamanlı veya Oses.. Kuzenim Oses açtı floryada, lezzetli baya.. Kendiside memnun..
Burak-Akın
05-11-2012, 12:52
kızılayda Kocatepe camii yolunda kadir bey var. Bence öyle bir mekan kar getirebilir
Daha önceden dayı ogulları orda çalışmışlardı gerçekten güzel yapıyorlar
YavuzNaz
05-11-2012, 12:52
Sirkeci'deki Han içinde çiğ köfteci Ali usta var, her gittiğimde kuyruk olur, cuzi paralara satıyor çiğköfteyi, yanında verdiği yeşilliği lavaşı gidenler bilir, bana göre piyasada birçok markadan daha üstün..
Oses de güzel bayilik için düşünülebilir..
romanson
05-11-2012, 13:22
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler yalnız adıyamanlı için Ankara'da aynı şeyleri söyleyemeyiz çünkü ütün fabrikası istanbulda yani biz İstanbul gibi günlük yemiyoruz.
dostum adıyamanlının istanbul dışında kıbrısta dahil şubeleri var
sen siparişini geçiyorsun hemen kargo ile geliyor sana
etsiz çiğköfte içindeki ceviz vs gibi malzemelerden ötürü raf ömrü 2-3 gün falan değil daha fazla o yüzden sıkıntı olmaz kiii diğer şubeler sıkıntı yaşamıyorsa siz niye yaşayasınız :)
Bende konurdayım musaıt oldugunda göruselım pm yada burdan yazabılıırsın yardımcı olmaya calısırım.
yenibosnada ACIYAMAN var :D :D
oses e sormuştum bayilik için şartlar ne diye, belli mesafe yakınlarında oses olmıcakmış, dükkanı tutuyorsun malzemeleri felan sen alıyorsun oses hergün köfteni gönderiyormuş. etrafta oses yoksa cok rahat alınır yani.
turbo&quattro
06-11-2012, 00:22
6 senedir agzima surmedim simdi konuyu gorunce fena canim cekti . Birileri gonderse cok makbule gecerdi :)
http://www.yemekyapma.net/wp-content/uploads/2012/05/%C3%A7i%C4%9F-k%C3%B6fte.jpg
valla benımde canım fena çektı gece gece :)
TolgaEsentepe
06-11-2012, 00:31
benim pan hoşuma gidiyor. evin önünde olduğu içindir belkide başka altarnatif yok :)
bu iş çıktı çıkalı gerçek çiğköftenin tadını unuttuk ya :( şöyle bol acılı, aysberg değide uzun uzun yemyeşil marul üff :o
6 senedir agzima surmedim simdi konuyu gorunce fena canim cekti . Birileri gonderse cok makbule gecerdi :)
abi az önce bi dürüm yedim, senin için olmuş olsun o :D hergün yiyoruz zaten. bağımlılık yapıyor. tok iken bile yenilebiliyor bu nimet :D
cabrioleter
06-11-2012, 00:47
bizim valide markette paket olanını keşfetmiş az su atıyorsun salça falan kendin sıkıyorsun 10 numara oluyor, 2-3 paket yollarız hani istersen kendin yap ye =)
Çok net Tatlıses diğer markalar tatlıses kadar iş yapamıyor.
Tuncer M.
06-11-2012, 00:55
Abi hiç şsorma. Geçen whatsapp grupta arkadaşlar kokoreç konusu açtı. O günden beri canım çok fena kokoreç istiyor. Daha Türkiyeye gitmeme de 3 ay var. :eek:
Hakan Burak
06-11-2012, 01:01
Çiğ köfteci Sait'ten çiğ köfte yiyen tek ben miyim yahu? :D Harbi yaşlanmışım. :D
Tatlıses'in çiğ köftesini hiç beğenmedim açık konuşmak gerekirse. Tadı tuzu yok.
Komagene-Adıyamanlı Ömer-Oses bu 3'ünü herkes iyi diyor ama hiç deneme şansım olmadı.
Kocaeli'de zebille, sürüyle Çiğköfteci Sait var. Ondan başkasına gidemedim, fırsat olmadı.
Ama harbi harbi gece gece canım çekti. Şimdi ne gider yahu nar ekşili acılı peeh peeh peeh.. :D
Abi hiç şsorma. Geçen whatsapp grupta arkadaşlar kokoreç konusu açtı. O günden beri canım çok fena kokoreç istiyor. Daha Türkiyeye gitmeme de 3 ay var. :eek:
istanbula gelcekseniz size bi yer önerim, kokoreçde tek geçerim :)
arsamiea ya bakın derim yada bursada bide istanbulda olan çiğ köfteci sırrı usta var daha iyisini yemedim.
Çogu markayı tattım . Bence içlerinde en güzeli adıyamanlı ve oses.
ProdriveSTI
06-11-2012, 02:25
Bahçeli 7.cadde'de Apikoğlu var.Başka şubesi var mı bilmiyorum,hiç görmedim ben.Orda bi dürüm yiyin,değişik bi tadı var ama inanılmaz doyurucu,dolu dolu böyle 2 tane dürümü birleştirmişler gibi.Yanınada ayran off ki ne offf.
Tuncer M.
06-11-2012, 03:15
istanbula gelcekseniz size bi yer önerim, kokoreçde tek geçerim :)
Mekan önerisini bekliyorum da 3 ay uzun süre yahu. Hep istikamet istanbul bende. :) Büyük ihtimalle biliyorumdur. Ama işte 3 ay varken kokoreç muhabbeti açılınca bi fena oldum. Ki en kötü haftada 2 kere kokoreç yemeye giden biriyimdir.
Mekan önerisini bekliyorum da 3 ay uzun süre yahu. Hep istikamet istanbul bende. :) Büyük ihtimalle biliyorumdur. Ama işte 3 ay varken kokoreç muhabbeti açılınca bi fena oldum. Ki en kötü haftada 2 kere kokoreç yemeye giden biriyimdir.
galata kulesinin dibinde, gala kokoreç. hiçbi kokoreçciye değişmem. 3 tam yediğimi hatırlarım :D
KGüneyli
06-11-2012, 05:34
- Çigkofte işine gireceksen. Kesinlikle Oses derim, Diğer markların pek tutucagını zannetmiyorum. Adamlar büyük kitlelere hitap ediyorlar bir dünya subeleri var.
Suleyman
06-11-2012, 07:12
Oses den yemistim ama nedense hiç hoşuma gitmemişti.Sırrı ve adıyamanlı iyidir.
Bi an kendimi çok şanslı hissettim hemen hemen hergün bazen gunde 2 -3 kere yiyorum :) adıyaman gercekten cıgkoftenın merkezı adamlar yapıyor lar be abi ;)
BURAKALTAC
06-11-2012, 09:10
İstanbulda Üsküdar Güneş kokoreç derim..Yemeye doyulmuyor valla :)
romanson
06-11-2012, 10:09
Arkadaşlar Allah'ın izniyle açarsam hepinize benden çiğköfte:)
AtmoSpheriC
06-11-2012, 23:16
açılışa geliriz gayriii :D
Ben Arsemiea Dan yiyorum gercekten cok lezzettli belkide alistigimdan
UmutRıza
06-11-2012, 23:27
Bu komagene hakkında bir ara nette bdp ve pkk nın köklerimiz buraya dayanıyor komagene ilk kürt devletidir. , v.s v.s saçmalıkları çıktı bence azımsanmayacak sayıda insan bu markaya ters bakar diğerleri içinden bir seçim yapman daha doğru olabilir.
Hakan Burak
06-11-2012, 23:45
Arkadaşlar Allah'ın izniyle açarsam hepinize benden çiğköfte:)
Başkan gelemeyenler içinde kargoyla yollarsın değil mi? :p :D
Hayırlısı olsun. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İnşallah. :)
el yapım çiğköfteye alışmış biri olarak nerede yediysem el yapımı gibi olmuyor :/
Mivec_4G63
07-11-2012, 00:44
Bir zamanlar bizde bu işi yaptık ancak 2 sene dayanabildik, komagene çiğköfte bayiliğimiz vardı.
Edindiğim tecrübeler. Komagene en iyi çiğköfteydi gözümde, o nedenle onu seçtik. Ancak komagene ortakları ayrılınca diğer ortak arsemia çiğköfteyi kurdu ki bence tarifi de bilen oydu. Eskiden komagene nasılsa şimdi arsemiea öyledir. Komagene iyice çiğköfteyi bozunca insanlar gelmemeye başladı ve maalesef kapattık. Çiğköftem ise, haftasonu canım çektiğinde beni 15 km yol çekmeye mecbur etse de çok farklı bi tadı var, ve en sevdiğim çiğköftedir.( Tanınmış Marka olarak) Tanınmamış olarak ise, bayrampaşa yıldırımdaki lunaparkın orada, adıyamanlı mostar çiğköfte, ve balatdaki hacı el aziz bunlar favorimdir. Elazığlı çiğköftecinin çiğköftesi de tad olarak bunlardan farklıdır. Oses çiğköfte yine tercih edilebilir. Benim tavsiyem, çiğköftem olurdu. Ancak fiyatları biraz pahalı, yani 2.5 tl dürüm ortalama, çiğköftemde 3.5 lira mesela.. kiralayacağınız muhite göre bi seçim yaparsınız, 2. alternatif ise arsemia olmalı bence... her koşula hazırlıklı olun, ilk 3-4 ay kirayı cebinizden verebilirsiniz...
çok önemli bir konuda, kim çalışacaksa o kişinin sürekli çalışması gerekiyor. Yani akşamları yeğen durur sabahları teyzeoğlu durur gibi düşüncelere kapılmayın, biz öyle bi hataya düştük ve gelen bir daha gelmiyordu. Allah utandırmasın
Tuncer M.
07-11-2012, 00:46
galata kulesinin dibinde, gala kokoreç. hiçbi kokoreçciye değişmem. 3 tam yediğimi hatırlarım :D
Eminönünde çalışırken çok giderdim galaya. :) Eminönünde sobacılar çarşısının orada da var gala kokoreç. :icon_tup:
Eminönünde çalışırken çok giderdim galaya. :) Eminönünde sobacılar çarşısının orada da var gala kokoreç. :icon_tup:
fatih de de var . hepsinden tattım fakat galatadaki daha sakin ve oturma yeri kolay bulunmasından dolayı orayı tercih ediyorum. sırf kokoreç için başakşehirden karaköye gittiğimi de bilirim kasımpaşadan karaköye yürüdüğümüde :D
Tuncer M.
07-11-2012, 00:56
fatih de de var . hepsinden tattım fakat galatadaki daha sakin ve oturma yeri kolay bulunmasından dolayı orayı tercih ediyorum. sırf kokoreç için başakşehirden karaköye gittiğimi de bilirim kasımpaşadan karaköye yürüdüğümüde :D
Biz de mercandan yürürdük, çalıştığım yerin deposu oradaydı. :D
Gidince galata kulesinin oradakine de gitmek lazım o zaman.
Biz de mercandan yürürdük, çalıştığım yerin deposu oradaydı. :D
Gidince galata kulesinin oradakine de gitmek lazım o zaman.
2 katlıdır. üst katta nadir olarak görürüm müşteri. yenge fln varsa tavsiye ederim o açıdan da :) vay arkadas sanki gala kokoreç benim de öyle bi reklam yaptım ha :D
VolkanA.
07-11-2012, 12:58
Battalbeyi fazla sevmesemde iş yapan bir bayilik kimse bahsetmemiş. İstanbulda battalbey yokmu acaba
RottingChrist
07-11-2012, 13:44
çiğköftem güzeldir gerçekten ama dediğiniz gibi porsiyonları bıraz pahalı. aslında mekanın yeri de çok önemli. evimin yolu üzerinde sürekli aldığım küçük bir dükkan vardı sürekli sıra beklerdim. şimdi orayı başkası almış köfteci de cadde üzerinde başka yere taşındı ama eskisi gibi değil işleri. daha büyük daha göz önünde ama insanlar eski yerine alışmış. geçen hafta sonu metrocitiy metro istasyonundaki tatlıses ten aldım tadı çok güzeldi. dediğine göre su yerine domates biber sosu kullanıyorlarmış. çiğköfte sever ve değişik yerlerden alıp denerim her zaman. çiğköftem markası gözümde daha kaliteli duruyor nedense. tereddüt etmeden alırım.
Konur sok. da bi tane çiğköfteci olması lazım komagene sanrım. Sizin dükkan neresinde.
Bak böyle birşeyde var istersen
ÇİĞ KÖFTE KEYFİ TÜRKİYE GENELİ BAYİLİK VERİLCEKTİR sahibinden.com'da - 104261130 (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bayilik-sirket-satisi-cig-kofte-keyfi-turkiye-geneli-bayilik-verilcektir-104261130/detay/#)
Emrecan-R
07-11-2012, 16:27
Komagene bence
romanson
15-11-2012, 09:06
arkadaşlar aranızda ahmet aybak isimli çiğköfteyi tadan varmıdır.
ömer aybak ın akrabası.. ortaklıklarını bozdular ve ahmet aybak kendi üretimine geçti.. neredeyse ömer aybak (Meşhur adıyaman çiğköftecisi) ile aynı tadı var.. ama marka imajını henüz kazanabilmiş mi bilemiyorum..
romanson
15-11-2012, 10:18
evt akrabası olduğunu biliyorum markası henüz onun kadar ismini ispatlamış deil ama yedim hoşuma gitti.sizinde yorumlarınızı almak istedim
romanson
16-11-2012, 08:31
yokmu aranızda ahmet aybaktan yiyen:)
Bence Oses güzel. Şartları da güzel. Sabahtan öğlene kahvaltılık satmana izin veriyor. Tatlı da satabiliyorsun günün her saati.