Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer..

salihbilgin
09-11-2012, 18:58
slm arkadaşlar bi sorum olacak arabamdaki 25 cm markasız woofer yerine ''pioneer ts-309d4'' woofer bakıyorum ama her baktığım yerde ayrı bi fiyat çıkıyo...bunların orijinalini çakmasını nasıl ayırt edebiliriz...kimi 250 tl diyor kimi 115 ?

painkller
09-11-2012, 19:11
digicomda 309s4 vardı 220 tl ye 309d4 ün tek bobin olanı,
bende 309d4 alıcaktım bir aralar, fakat sahte çıkma korkusu yüzünden hiç kalkışmayıp. kenwood 1200w larda karar kıldım.
geçenlerde bir konu okudum donanım haberde nekadar dogru bilinmez bu sektörden emekli biri, sahtesinin olmadıgını sadece yurt dışından kaçak sokularak geldiği içn garantisi ve fiyatının pahalı olmadığını anlatmıştı. bana inandırıcı gelmedi dersem yalan olur. çünkü sonicelectronic diye bir siteden baktığımda fiyatı 50-60$ arası idi. buda aynı rakamlara tekabül ediyor. yasal yolla girmediği düşünülürsede mantıkı geldi bana ama tabiki bilemiyorum. kesin olan bişey var pioneerin orjinalleride artık çin üretimi.

salihbilgin
09-11-2012, 19:16
benim burdan pek alternatifim olmuyor secerken jameson for-x falan var en ideali pioneer diye düşündüm kutusuyla beraber 200 tl diyor...kaçak işine gelirsek kaçak bişey bu kadar fazla giremez ve herkes fatura kesemez garanti veremez diye düşünüyorum. nette daha ucuz ama ben elden almayı tercih edeceğim.

Agah
09-11-2012, 19:20
bende pioneer w309d4 aldım kutusunda duruyor kullanmak nasip olmadı. doğubankdan aldım aldığım kişi kesinlikle orjinal demişti.

painkller
09-11-2012, 19:25
doğubankta cengiz elektronikti 180 tl kabinli diyordu.

kenwood pahalı değil, 195+kargo bimekste. kabinli olarak. ama dinlemek ve hoşa gitmesi önemli. jblcs1214 de olabilir oda çok güzel çalıyor bence. yumuşak ama hissediyorsun bası okşuyor gibiydi dinlediğimde.

salihbilgin
09-11-2012, 19:26
benim sorduğum kişi de kesinlikle orijinal diyor, hatta 100 liraya satanlarda aynı şeyi söylüyor :) benim öğrenmek istediğim ayırt edici illaki bişeyi vardır ama ne ? sen ne kadara almıştın ?

metin
09-11-2012, 20:22
kaçak değil spotdur
olay şu birini türkiyeye digicom ithal etmiş birinide ahmet mehmet diye biri ithal etmiş
mal orjinaldir ama garanti yok fıyat farkının sebebi bu

Germanian
09-11-2012, 20:31
illa orjinal bir pioneer arıyorsanız spl121 2000w 750 rms çift bobin bass ımı satabilirm size

Agah
09-11-2012, 21:13
145 di ben alırken :)

cXe
09-11-2012, 22:18
135 tl ye aldim arabama binen hayran kaliyor arka koltuga oturan isyan ediyor xd bu siddet yakaladiktan sonra sahte de olsa fark etmez. youtube a xetec 600.1 kutahya falan yazip arabamin videosuna bakabilirsin

murat_ileri
09-11-2012, 23:57
pioneer çakma sahte vs diye bir olay yok, ürünün kaçak olarak getirilmesine satış yapılan yerin piyasasına baglı olarak fiyatları değişiyor. digicom fiyat konusunda ülkeye ilk ithalatından beri uçuk rakamlarla ürün satınca herkes kaçak olanlara yöneldi. üretim yeri olarak neredeyse dünyanın heryerinde fabrikası var, gelen ürünlerinlerin içinde çinde üretilende malezyada üretilende vb. geliyor. nerede yapıldığına bakarak karşılaştırma yapmak o yüzden çok sağlık değil. almaya niyetlendiğiniz ürünün modeline göre araştırırsanız daha dogru sonuca ulaşabilirsiniz.

Agah
10-11-2012, 00:20
pioneer çakma sahte vs diye bir olay yok, ürünün kaçak olarak getirilmesine satış yapılan yerin piyasasına baglı olarak fiyatları değişiyor. digicom fiyat konusunda ülkeye ilk ithalatından beri uçuk rakamlarla ürün satınca herkes kaçak olanlara yöneldi. üretim yeri olarak neredeyse dünyanın heryerinde fabrikası var, gelen ürünlerinlerin içinde çinde üretilende malezyada üretilende vb. geliyor. nerede yapıldığına bakarak karşılaştırma yapmak o yüzden çok sağlık değil. almaya niyetlendiğiniz ürünün modeline göre araştırırsanız daha dogru sonuca ulaşabilirsiniz.
bendeki japan :cool:

salihbilgin
10-11-2012, 00:52
kutusuyla birlikte 200 tl fiyat aldım sizce piyasaya göre nasıldır ? çinde üretilmiş ama japon' da yazıyor üstünde.aldığım şeylerden dilim çok yandı ondan bu kadar araştırıyorum.

murat_ileri
10-11-2012, 01:24
bendeki japan :cool:

önceki postumda yazmıştım zaten, japon çin malezya beraber geliyor bizim arkadaşa. nede olsa azcık biraz fazla alıyor o :D

kutusuyla birlikte 200 tl fiyat aldım sizce piyasaya göre nasıldır ? çinde üretilmiş ama japon' da yazıyor üstünde.aldığım şeylerden dilim çok yandı ondan bu kadar araştırıyorum.

200 lira piyasanın tam orta rakamı min 150 tl max 250 tl arasında satıyorlar. kutu olayına gelirsek, şuanda piyasada satılan tüm kutuların portları normalden kısa üretiliyor, porta ek pvc kullanırsan daha güzel tonlaması olur. garanti olayına gelirsek hoparlör grubunda garanti olayı olmuyor, montaj yada kullanıcı hatası olmadıktan sonra zaten yıllarca sorunsuz kullanırsın. son olarak fiyat konusuna gelirsek, imkanlar dogrultusunda alınabilecek bir rakam.

Agah
10-11-2012, 01:27
kutu derken ? kabinlimi ?

PİONEER 309 S4 ŞAMPİYON SERİSİ 1400WATS ŞOK KAMPANYA - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 94619940 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-309-s4-sampiyon-serisi-1400wats-sok-kampanya-94619940/detay)

murat_ileri
10-11-2012, 04:43
kutu derken ? kabinlimi ?

PİONEER 309 S4 ŞAMPİYON SERİSİ 1400WATS ŞOK KAMPANYA - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 94619940 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-309-s4-sampiyon-serisi-1400wats-sok-kampanya-94619940/detay)

dogru anlamışsın :D buna + 50 tl kabin fiyatı eklemek gerekiyor :)

free-hifi
10-11-2012, 09:15
dogru anlamışsın :D buna + 50 tl kabin fiyatı eklemek gerekiyor :)

bu hoparlörü sunta ve mdf kabinde denedik mdf bulun :D

murat_ileri
10-11-2012, 14:54
bu hoparlörü sunta ve mdf kabinde denedik mdf bulun :D

kaç adet lazım idi, min sipariş 500 adet altına bakmıyorum :D

bana sunta kabin satmaya çalışan adamdan çivi bile almam :D

Agah
10-11-2012, 19:40
kaç adet lazım idi, min sipariş 500 adet altına bakmıyorum :D

bana sunta kabin satmaya çalışan adamdan çivi bile almam :D

pleksi glass satmaya calısana :D:D

murat_ileri
10-11-2012, 20:29
pleksi glass satmaya calısana :D:D

reklamcıda çalışan bir arkadaşımız var dandik pleksi kakalamaya çalışıyor onunla iletişime geçiniz :hahaha: konuyu fazla makara sarmadan kabin konusuna tekrar gelirsek bulabilirseniz jbl'in ilk gt4 serisinde kullandığı kabinlerden bulabilirseniz onu kullanın bulamazsanız görüntüsü itibariyle portu dar olanları kullanmamaya dikkat edin .

salihbilgin
11-11-2012, 23:52
woofer alayım derken ovaller ben yetmiyomuyum dedi isyan etti ve patladı bugün biri cız cız:) artık tek oval ve mid-bass la yola devam..bu arada kutusundan geçtim sadece woofer'a 400 diyo birisi ben jameson alacam galiba böyle giderse :)