Orijinalini görmek için tıklayınız : Aux Girişini Usb'ye dönüştürmek ?
herkese merhabalar. aracımda kullandığım Goldmaster DVD-5030RDS marka dvd oynatıcım var ekranlı bass kontrol özellikli 5 band eko'lu falan baya hoş bi cihaz ve özellikle sesi konusunda çok tatmin edici fakat her özelliği olan bu güzel cihaza usb girişi koymamışlar aux girişim var az önce aklıma aux'u usb'ye dönüştüren bir cihaz varmıdır diye geldi. arattım google'de falan ama yabancı forumlar çıktı genelde belki aramızda böyle birşey kullanan vardır diye sormak istedim varsa çok iyi olacak sürekli cd yapmaktan ve tak çıkardan gına geldi.
S.Özeren
10-11-2012, 04:04
varsa on numara olur ama sanmam takipteyim
murat_ileri
10-11-2012, 04:19
aux sadece ses sinyalini güçlendirmek amacıyla üretilmiştir, usb dosyalarına erişim veya okuyabilmek için programlama yapılması gerekmekte. kısaca tamamen farklı teknolojiler. fm tranfmitter gibi usb okuma ve aux çıkışına sahip ürünler mevcut.
Gunes G.
10-11-2012, 04:20
Bunun en kolay yolu muziklerini mp3 player'a atip onun 3.5 stereo jack'inden aux'a girmek ve muziklerini bu mp3 playerdan caldirmak olur cunku aklindaki gibi bir kablo ile usb'den aux'a donusturmek teknik olarak imkansiz. Araya mutlaka aktif bir cihaz gerekli, ama mp3 player olur, ama ipod, ipad, iphone, baska bir telefon vs olur, baska turlude olmaz bosuna arama.
aux sadece ses sinyalini güçlendirmek amacıyla üretilmiştir, usb dosyalarına erişim veya okuyabilmek için programlama yapılması gerekmekte. kısaca tamamen farklı teknolojiler. fm tranfmitter gibi usb okuma ve aux çıkışına sahip ürünler mevcut.
abi fm transmitter'den kastın bu çakmaklığa takılanlardan dimi ? onlarda sesi çok değiştiriyor en iyisi bu teyp'le usb'li normal bir teyp takaslamak sanırım.
serdar_yuksel06
10-11-2012, 14:23
ben media marketde bi personele sorduğumda var ama bizde yok demişti Ankamall de bi mağazada var demişti
murat_ileri
10-11-2012, 14:43
abi fm transmitter'den kastın bu çakmaklığa takılanlardan dimi ? onlarda sesi çok değiştiriyor en iyisi bu teyp'le usb'li normal bir teyp takaslamak sanırım.
aynen dogru cihazdan bahsediyoruz, usb okuma özelligi nedeniyle ben sadece örnek olark vermiştim. güneş zaten daha detaylı olarak açıklamış. elindeki teybi şuanki güncel en alt seviyedeki pioneer teyple bile değiştirsen sesin iyileşmeside seni memnun eder.