Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa c 1.4 Z14XE Uygulamalar için yer ve birkaç soru ?
UĞUR_GSI
25-11-2012, 21:54
Arkadaşım 1.4 corsa c'sine birşeyler yapmak istiyor öncelikle bu motorları izmir'de doğru düzgün anlayan ve yaptığı bilindik işler olan usta tavsiyesine ihtiyacımız var,tecrübeleriniz..
Mantzel powerbox ve alt manifold takılacak.Bu işi tecrübe etmiş, deneme yanılma iş yapmayacak usta arıyoruz. Kapak sıkıştırma için taşlanıyor. Headers yapılacak düz boru var araçta, headers almakla yaptırmak arasında kaldık. İskender bey'in yaptığı işler nasıl? Krom almak yerine yaptırmak nasıl olur? Port polish'in 1.4'te getirisini gören oldu mu?
Egzantrikleri kaç derece seçmek uygun olur?Lift? Ve tabiki yazılım.. O konuda da izmir referansları bekliyorum. Ecufast?
Teşekkürler.
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik-besleme/137497-corsa-c-14-z14xe.html
Bu konuda z14xe ile alakalı var bişeyler, +olarak mantzel ile alakalı forumda paylaşımlar var, aramalarda bulabilirsin.
UĞUR_GSI
27-11-2012, 00:16
Konularda detay yok, tecrübe sahibi arkadaşlar varsa onlardan özellikle usta tavsiyesi bekliyorum. Neler yapılabileceği konusunda bilgim var ve egzantrik headers ve yazılım hususlarında takılıyoruz.
yigiteteke
28-11-2012, 19:34
forumdan tigrakaan arkadaşa ulaşabilirsin kendisi izmirde ve manzel gibi uygulamaları yapıyor
G.S.İ_07
28-11-2012, 21:02
Selam şu an z14xe yükleyen doruk opel garaj olarak yardımcı olmaya çalışırız.Antalya dan.Tr deki en hızlı corsa c 1,4 n/a bizdedir.Bu haftada da yazılımızı yaptık videolar gelecektir..videolar bölümüne öylesine bir video koymuştum konularımdan aratabilrisiniz ya da otomobillerden
stock emmeyi polish yapabilrisinz biz PPR de yaptırdık Kağan arkadaşımıza.Onun dışında zx16 emmeside oluyor.Ya da mantzel olabilir.Kapak port yapın derim yine taşlama artı ince conta.Bunun dışında egtzost manifoldu + down pipe
.Kendi psitonları tepelidir.48 mm lik ortada ince sport kazan +51 remus son iyi gider.Güzel bir cai filtre kiti rasatlatır yine.Ortaya koyacağınız filtre alt devirleri kurtarır direkt düz yapmayın altlar düşüyordu bende.Ben 66kw yeni kasa era yı yazlımısız silencırlı 7 boy geçmiştim,daha da kopuyordu fakat yol bitiyordu bıraktık deneme de.Bunun dışındsa gaz teli elektroniktir onu telliye çevirmeniz aracın tepkimesini ciddi değiştirir.Ezgantrik lere derece verilebilir.Aklıma gelenler şimdilik bunlar ,iyi forumlar