Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Kaliteli İşçilikle Ses Sistemi

graphys
10-12-2012, 23:22
Arkadaşlar aracımda bir ses sistemi mevcut. Fakat işçiliğinden ve kablolamadan çok memnun kalmadım. Kablolamasını yeniden yaptırmak gibi bir düşüncem var. İstanbulda bu işi kaliteli bir şekilde yapan, kaliteli malzeme kullanan bildiğiniz yerler nereler?

Konu ile ilgili çok bilgim olmadığı için önerileriniz çok yol gösterici olacak. Şimdiden teşekkürler.

Modaratör arkadaş konuyu buraya açmamı tavsiye ettiği için buraya açtım. Keşke kendisi konuyu buraya taşımış olsaydı da yazılanlar boşa gitmeseydi.

darkmoon
10-12-2012, 23:24
banada lazım fiyatda belirtilirse iyi olur bazı tesisatçılar uçuk paralar istiyor..

graphys
10-12-2012, 23:27
banada lazım fiyatda belirtilirse iyi olur bazı tesisatçılar uçuk paralar istiyor..

Hocam hiç bilgim olmadığı için soruyorum. Ne kadar istiyorlar mesela? Sadece kablo ve işçilik için. Hadi kabloyu da baya kaliteli birşey kullandık diyelim. Örnek vermeniz mümkün mü?

darkmoon
10-12-2012, 23:31
benim en son aldığım fiyat bir yerden 500 tl bir yerden 350 tl oldu.ama benim istediğim bazı ince detaylandırmalar vardı misal tv antenini arkaya aldırma navi antenini saklama falan.

imprez30r
10-12-2012, 23:38
Maslak sanayi atölye solak. Halil solak. İşçiliği çok iyidir inanılmaz değişik çözümler sunar. Mobilya gibi çalışır. Proje arabalar yapar. Kulağı çok iyidir. Ayar yaparken çekilmez olur. Etrafında kimseyi istemez. Saatlerce senin kulağına göre ayar yapar. Aktif sistemlerde yapar.

darkmoon
10-12-2012, 23:40
Maslak sanayi atölye solak. Halil solak. İşçiliği çok iyidir inanılmaz değişik çözümler sunar. Mobilya gibi çalışır. Proje arabalar yapar. Kulağı çok iyidir. Ayar yaparken çekilmez olur. Etrafında kimseyi istemez. Saatlerce senin kulağına göre ayar yapar. Aktif sistemlerde yapar.

Fiyatları ne alemde

mrtysn
10-12-2012, 23:50
1-Kevork Usta ( Technovol )
2-Halil Solak
Fiyatlarla ilgili tam bi bilgim yok ama ses sistemi konusunda piyasadaki en guvenilir kisilerden ikisidir.

fussy
11-12-2012, 08:43
işçilik konusunda bahçelievlerde tufan ceylanda iyidir. Fiyat öğrenir yazarım.

KORAY
11-12-2012, 09:06
Halil Solak yolun sonudur.. :) Gidip görüşebilirsiniz fakat baştan pazarlık yapman lazım

Sercan Keklik
12-12-2012, 01:03
şu sayılan 3 adamdan en makul ve en KALİTELİ işe sahip olmak istiyorsan = Halil SOLAK

alex
12-12-2012, 01:22
Sefaköyde Kaya elektronik var Erkan kaya işçiligi iyidir

Hatta aslan abinin c4 show aracını Kaya Elektronik erkan yapmıştır bilginize :)

STP
12-12-2012, 01:29
pm attım

K0213
12-12-2012, 01:32
https://www.facebook.com/pages/Car-Audio-Soul/346393218707293?ref=ts&fref=ts

istersen görüş, çok iyi işler çıkartıyorlar, Sebahattin abiyle görüş, Furkan Kırmızı yönlendirdi de en güzelinden iş çıkartırlar merak etme ;)

Dou
12-12-2012, 01:40
Technovol - Kevork

İşçiliği kusursuzdur ama fiyatı da ona göredir.

mur_84
12-12-2012, 07:54
istanbul anadolu yakası Ataşehir de Tem yan yol da HİGHWAY (ataşehir Mc'e çok yakın) var tavsiye ederim.. müzik sistemi hususunda gayet başarılılar..

ANIL ERCAN
12-12-2012, 08:02
Ben özen hi-fi'de yaptırmayı dusunuyorum Samatya'da bu yer hakkında bilginiz varmıdır ?

ruudvan
12-12-2012, 09:38
https://www.facebook.com/pages/Car-Audio-Soul/346393218707293?ref=ts&fref=ts

istersen görüş, çok iyi işler çıkartıyorlar, Sebahattin abiyle görüş, Furkan Kırmızı yönlendirdi de en güzelinden iş çıkartırlar merak etme ;)

+1 okan iyidir

M U R A T
12-12-2012, 10:41
bende veysel koç u tavsiye ederim ayrıca çok kaliteli markalarıda satar mosconi gibi

ruudvan
12-12-2012, 11:57
bende veysel koç u tavsiye ederim ayrıca çok kaliteli markalarıda satar mosconi gibi

onemlı olan bnce marka satması deıl ona bakarsan mosconi yi highway garage da satıyor.
veysel koca 1 arabamız gıttı arabayı kendı deılde yanındakı elemanı yaptı. bıkac ay sıkıntı cektık sırf bır sıgorta yuzunden.

M U R A T
12-12-2012, 12:38
onemlı olan bnce marka satması deıl ona bakarsan mosconi yi highway garage da satıyor.
veysel koca 1 arabamız gıttı arabayı kendı deılde yanındakı elemanı yaptı. bıkac ay sıkıntı cektık sırf bır sıgorta yuzunden.

sigorta yüzünden sıkıntı çekmen veysel koçu kötü montajcı yapmaz bence yaptığı işler çok başarılı ayrıca her arabayı kendisi yapacak diye birşey yok elemanada para veriyor çalıştırıcak tabi

Melih-Ö
12-12-2012, 13:06
Aynı şikayetim vardı. Cihazlarım sağlam ama verim alamıyordum.

Bahçelievlerde Tufan Ceylana gittim. Komple elden geçirdi, eksikliklerini giderdi. Şuanda ne amfi kesmesi var, ne de bozuma var sesde. 150 tl para verdim birde 2 adet sıfır tiz taktı. Muhteşem güzel para bence. Tavsiye ediyorum mutlaka memnun kalırsınız.

ruudvan
13-12-2012, 16:38
sigorta yüzünden sıkıntı çekmen veysel koçu kötü montajcı yapmaz bence yaptığı işler çok başarılı ayrıca her arabayı kendisi yapacak diye birşey yok elemanada para veriyor çalıştırıcak tabi

baştan elemanım arabayı yapar su kadar alırım ben yaparım su kadar alırım dıe konusulmadı arac o dukkana gırıyorsa o dukkanda yapıldı denır elemanı yaptı yada usta yaptı denmez bn veysel koc u kotulemıyorum ama garıpsıyorum bu kadar kısının ovudugu bır adam nasıl boyle ufacık bı sorun bırakır arabada kı 2 kez sıgorta degıstırıldı.dukkandan cıktıktan sonra.
elamanı bılgılıdır deıldır ben muhabbet te ettım yeterınce gayet bılgılı ılgılı kısıler ama bn bu ıse hayatımda bır kez para verdım 2ncı kez para verırsem sahsen herseyın eksıksız olmasını isterım.sen onermıssın bnde karsılastıgım sorunu belırttım bunda ne kızıcak ne alınıcak bı durum var .elestrı olumlu olumsuz elestrıdır.

Providence
17-12-2012, 16:56
Türkiye de teknik bilgi ve işçilik konusunda Halil Solak dışında tavsiye edebileceğim biri yok arkadaşlar , aracımın konusunu açıcaktım fakat şimdilik diğer forumdan konu linkini buraya paste edicem , muhtemelen kafanızda ki tüm soruları gidericektir .

Bayerische Motoren Werke X5 3.0 diesel "biriken tecrübeler..." (http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=310.0)

Bu validenin aracı , birkaç aya m3 e de başlarız muhtemelen.

tolgasena
19-12-2012, 09:18
Özer Ayseli / Garage Car Audio Ümraniye
0535 620 99 46
0532 420 73 47

Kendisi Iasca'da ödüllü sistemler topladı.. Şuanda aracımdaki sistemimle beraber 4. sistemim ve araçlarıma ondan başkasını dokundurmam.. Baya kahrımı da çekmiştir =) forumda deeperblack (Jum typer) da onunla çalışır.. Ben yaptığı hiçbir sisteminde sorun yaşamadım.. Gitmeyi düşünürsen yardımcı olabilirim..

darkmoon
19-12-2012, 15:53
Türkiye de teknik bilgi ve işçilik konusunda Halil Solak dışında tavsiye edebileceğim biri yok arkadaşlar , aracımın konusunu açıcaktım fakat şimdilik diğer forumdan konu linkini buraya paste edicem , muhtemelen kafanızda ki tüm soruları gidericektir .

Bayerische Motoren Werke X5 3.0 diesel "biriken tecrübeler..." (http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=310.0)

Bu validenin aracı , birkaç aya m3 e de başlarız muhtemelen.

Siz Yalnız ikinci el bir yerli araba parası yatırmışsınız.. braxları ayıpdır sorması kaça aldınız.

Gunes G.
19-12-2012, 16:08
Konu kaliteli iscilik iste TEKNOVOL guzel tercih olur. Yanliz komple bir sistem montaji ve kablolamasi icin temiz 800-1000Euro'yu gozden cikartacaksin oraya gidersen bilesin.

Providence
20-12-2012, 01:44
Siz Yalnız ikinci el bir yerli araba parası yatırmışsınız.. braxları ayıpdır sorması kaça aldınız.

Braxların tanesini 1300 euro ya almıştım ilk geldiklerinde. Şunu unutmamak lazım , ürünler ne kadar üst düzeyse montajın da o derece üst düzey olması gerekiyor. Benim teknik bilgi seviyemde tek montajcı halil , x5 de yaptığımız uygulamanın bir eşini daha bulamazsınız tr sınırları dahilinde .

STP
20-12-2012, 02:18
montajcı secımı kısıye gore degısır tabı

ruudvan
20-12-2012, 09:48
Braxların tanesini 1300 euro ya almıştım ilk geldiklerinde. Şunu unutmamak lazım , ürünler ne kadar üst düzeyse montajın da o derece üst düzey olması gerekiyor. Benim teknik bilgi seviyemde tek montajcı halil , x5 de yaptığımız uygulamanın bir eşini daha bulamazsınız tr sınırları dahilinde .

aracınız cok guzel olmus ses kalıtesınıde tahmın edebılıyorum bi eşi daha olmayacagı kesın kapıları 2 parçaya bölüp bagajın stepne kısmınıda kullanmıssınız bu tarz bı uygulama daha yaptırcajk x5 sahıbı bulmak zordur dıye dusunuyorum keyıfle dınlemenız dılegıyle.

Providence
20-12-2012, 13:07
aracınız cok guzel olmus ses kalıtesınıde tahmın edebılıyorum bi eşi daha olmayacagı kesın kapıları 2 parçaya bölüp bagajın stepne kısmınıda kullanmıssınız bu tarz bı uygulama daha yaptırcajk x5 sahıbı bulmak zordur dıye dusunuyorum keyıfle dınlemenız dılegıyle.

Teşekkürler , kullandığınız malzemenin hakkını vermek gerekiyor montajda , yoksa üst düzey ekipmanın bir anlamı kalmıyor mağlesef .

Hondafatih
20-12-2012, 13:09
işçilik konusunda bahçelievlerde tufan ceylanda iyidir. Fiyat öğrenir yazarım.

+1905 "bora" var orda asker arkadaşımdır. tavsiye ederim.

kelalper
20-12-2012, 15:10
Valla Halil benim megane gibi kapı içleri ve çamurluk içleri rezalet kötü bir arabadan temiz ses çıkardı ya ne diim. Kullandığımız malzemelerde benim 2000 yılında okçudan aldığım mb quart hoparlörler rockford amfi ve sub. Halil çok yoğun diye bir üst sokağında Serkan denen piçkurusu arabanın ağzına sıçtı. Far sensörümü kaybetti. Amfinin kenarını kırdı kablo bağlantı ayağının civatasını fazla sıktı diş kaptırdı. Tornacılarla uğraştırdı. Kapasitörü sabitlemek için çamurluk davlumbazına 15 delik açtı. Araba müzik çalarken müzikten başka herşey vardı içeride. Sonra sağolsun halil e götürdüm. Bütün amfileri kapasitörü sub ı sakladı. hoparlörlerin ses kabinleri dışında bütün yalıtımları yaptı. Kapasitörü bi çıkardık dışarıdan arabanın içi görünüyordu deliklerden. Lastiği çıkarıp davlumbazın yeniden yalıtımını yaptı. Mobilya gibi iş çıkardı. En son ses ayarı yaparken insanlıktan çıktı meşgul ediyorum diye beni dövecekti. :D
Dünya tatlısı bir adamdır yeterki benim gibi vıdı vıdı yapma. Cuma günü bi VIP minibüse orta konsol yapıodu dedim artık sen sıyırmışsın. Dikişsiz deri kaplama yapıodu. Koca konsolu yeniden ekipmana göre ahşaptan iskelet yapmış dikişle güzel durmuo diye saçma sapan bi yöntemle dikişsiz kaplıodu. Karadenizli sıyrık bi heriftir.

darkmoon
20-12-2012, 16:06

sizinki ekstrem bir şey olmuş acaba normal işçiliği ne kadar..

Providence
20-12-2012, 16:39
sizinki ekstrem bir şey olmuş acaba normal işçiliği ne kadar..

Halil yaptığı işçiliğe göre çok makul fiyatlar veren biridir gözünüzün korkmasına gerek yok kesinlikle , genellikle müşterilerine verdiği fiyatlar yüzünden ben eleştirmişimdir hep :)

kelalper
20-12-2012, 17:24
aynen enayidir kendisi. Ben de ayar oluyorum.

M U R A T
21-12-2012, 09:29
bizde bir tanışalım o zamana kadar birşey söylemeyin Halil ustaya:D

Gunes G.
21-12-2012, 09:37
Halil yaptığı işçiliğe göre çok makul fiyatlar veren biridir gözünüzün korkmasına gerek yok kesinlikle , genellikle müşterilerine verdiği fiyatlar yüzünden ben eleştirmişimdir hep :)

Baris sende Halil iyi diyorsan bende bir tanismak istiyorum kendisiyle, eger Teknovol'deki iscilik kadar guzel sonuclar alabiliyorsa fiyati uygun olani secerim bundan sonra.

AHMET1907
21-12-2012, 10:18
Subaruya Halil Abide, Cupraya Teknovolde yaptırmıştım ses sistemimi ne yalan söyleyim Kevork Abi (Teknovol)beni daha tatmin etti. Ama bir gerçek varki Teknovol katbekat pahalı

ruudvan
21-12-2012, 10:33
Subaruya Halil Abide, Cupraya Teknovolde yaptırmıştım ses sistemimi ne yalan söyleyim Kevork Abi (Teknovol)beni daha tatmin etti. Ama bir gerçek varki Teknovol katbekat pahalı

bırı sedan bırı hb araç aynı speclerde mı malzeme kullanıldı gorselımı ses kalıtesınımı begendınız onuda bı acıklarsanız daha guzel olur.

darkmoon
21-12-2012, 10:34
piyasa belli fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli 50 sinde 100 ünde değilim bende ama 300-400 tl lik misal işçiliği olan altı üstü bir kolon bir anfi takmayada gidip bin tl iki bin tl istenirse ne kadar iyi olursa olsun oda verilmez.

şahsen çoğu insan tesisatını kendi yapabilir zor bir şey değil zaten yapanlarda var bende aracımdaki double dini kendim takdım navi antenine kadar.. ben neden tesisatçıya vermek istiyorum işin detaylandırmaları bilmediğimiz ince püf noktalar vardır bu insanlarda artık bu işde usta olduklarından bilirler zaten buda işçilik kalitesi denen şeyi oluşturuyor..

zamanında volvomu okçuda yaptırmışdım insanlar okçuya pahalı der ama onlar bile gayet normal o zaman dışardan aldığım fiyatlarla hemen hemen aynı almışlardı..

aslan
21-12-2012, 10:41
Benim aracımıda yani avatradaki araç foruma üye olan erkan kaya kaya elektronık yaptı dinleyenler ve görselini görenler oldu forumdan istenilirse tavsiye ederim

darkmoon
21-12-2012, 10:47
Benim aracımıda yani avatradaki araç foruma üye olan erkan kaya kaya elektronık yaptı dinleyenler ve görselini görenler oldu forumdan istenilirse tavsiye ederim

senin aracında güzel işçiliği resimlerde gördüğüm kadarı ile iyi..

aslan
21-12-2012, 10:49
senin aracında güzel işçiliği resimlerde gördüğüm kadarı ile iyi..

Valla yakından görmek nasip olurda birde dinlersen hak veririsin abi arabanın tüm civataları gevşedi valla :)

darkmoon
21-12-2012, 10:53
bende gene bir multimedia olayına girdim bitmedi bir türlü infiniti kolonları o yüzden söktürdüm kicker takım aldım falan yap yap bitmiyor daha en azından bir 10.1 tablet almam lazım birde öne 7 lik almam lazım :) projeyi 30 defa değiştirdim şimdiye kadar.. :) bitse bende rahat edicem.

Providence
21-12-2012, 13:25
Baris sende Halil iyi diyorsan bende bir tanismak istiyorum kendisiyle, eger Teknovol'deki iscilik kadar guzel sonuclar alabiliyorsa fiyati uygun olani secerim bundan sonra.

Gunes X5 i bir incele istersen , link i atmistim :)

murat_ileri
23-12-2012, 22:47
konuda hiçbir arkadaşımız bahsetmediği için sormak istedim; kullanılan sistem ekipmanları , kullanılması istenilen malzemeler ve en önemlisi ne kadarlık ücret mukabilinde bir beklenti içerisinde bu talepler yapılmakta. ismi geçen tüm ustalarımızı saygı ile anıyorum fakat bir gerçekte şu aracında 1000 tl'ye mal olmuş sisteme ülke koşullarında kimse 500 tl malzeme para vermiyor. beklenti sınırlarınıda belirtmek faydalı olur.

Gunes G.
27-12-2012, 10:17
Gunes X5 i bir incele istersen , link i atmistim :)

Ilk sayfasina bakip kapatmistim hepsi o sanip, baktim 15 sayfa konu varmis :)

Harika gozukuyor gercekten, Teknovol'den en buyuk farki Halil'in kendi calismasi dolayisiyla daha detayli projeler cikiyor ortaya. Teknovol'un musteriyi karsilamasi, mekani, tarzi daha high end ama sonucta ise bakacak olursak Halil gordugum kadariyla hala amator ruhunu koruyor ki bu harika bir ozellik.

ilkercom
04-01-2013, 20:22
şartlar uyarsa herzaman halil bir numaradır. halil olmadıktan sonra kimin bağladığı çok önemli değil. ha ben bağlamışım ha istanbulda herhangi birisi. halil de ki detaycılık başka birisinde yok. iskender eksozda ne ise halil tesisat işinde öyle bir adamdır. belki daha fazlası.

mehmetRS
04-01-2013, 21:35
arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama, bu bmw nin v.s. kapı içi kabin yapınımda kalıp aldıkları ve bantladıkları yerin üstüne sürdükleri açık mavi renkteki malzemenin adı nedir, nereden temin edebiliriz?

alex
04-01-2013, 21:40
Kaya elektronik Erkan var işçiligi bi numaradır :)

Sefaköyde erkan kaya KAya elektronik

ilkercom
04-01-2013, 21:46
arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama, bu bmw nin v.s. kapı içi kabin yapınımda kalıp aldıkları ve bantladıkları yerin üstüne sürdükleri açık mavi renkteki malzemenin adı nedir, nereden temin edebiliriz?

polyester macun.

mehmetRS
04-01-2013, 21:52
polyester macun.

polyester macun mu.. hocam o daha renksiz birşey olmuyormuuydu? bu bariz fırçayla sürülebilen bişeye benziyor ama.. tamamen emin olmak adına yazdım bunu bu arada:) kesin aradığıım ürün polyester macunmudur

ilkercom
04-01-2013, 21:55
normalde krem - bej gibi bişey olur. bu kullandığı turkuaz gibi bir renk. diğerine göre daha sert daha rijit bi malzeme.

mehmetRS
04-01-2013, 21:58
normalde krem - bej gibi bişey olur. bu kullandığı turkuaz gibi bir renk. diğerine göre daha sert daha rijit bi malzeme.

anladım, özetle bunuda alırken polyester macun diye alacağız? cünkü o bej olanından evde var açıkcası fakat, pek dayanıklı gibi görünmüyor kurudugunda sanki bir yerlerden patlayacakmış gibi

ilkercom
04-01-2013, 22:05
özel bi detayı var sanırım cam macun filan da deniyor galiba. çatlama olayı da sertleştiricinin ayarı ile ilgili olaması lazım. tabii bi süre sonra hepsi çatlayabilir.

erkan kaya
16-01-2013, 21:50
sıkıntılarınızı gıdermek ıcın burdayım yardımcı olmaya calısırım bır telefon kadar yakınım arkadaslar ıstedıgınız soruları sora bılır elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım tesekkurler

PoWDeR!
17-01-2013, 17:23
2012'de subat ayında aldıgım jetta aracıma bass ve bass amfisi baglatmak istedim.. dogus oto'dan tavsiye edecegi bir yer sormuştum. beni maslakta (ismini henüz hatırlamadığım) bir yere yönlendirmişti.. gittim konuştum ve bana 650tl fiyat verdi.

yahu sadece bass ve amfi baglanacak yani bu kadar mı fiyat alınır.. sonucta kapı gibi yerlerle uğraşmayacak.. aradan ortalama 1 yıl geçti şimdi gitsen acaba ne kadar fiyat cekecek :) ALLAH yardımcınız olsun.

enesTI2
26-02-2013, 21:54
Woice Elektronik - Veysel KOÇ işin sonudur fiyatta yardımcı olur gitmeden randv ve fiyatta pazarlık yapıp git yeri bahçelievlerde

ANIL ERCAN
26-02-2013, 23:01
Özen hifi Nasıldır bilen varmı ?

ilkercom
27-02-2013, 09:23
ortalama bir yer.

emirhan sph
17-03-2013, 21:08
Halil Solak asla vazgecmem. Param yoksada biriktirir bi sekilde ne olursa olsun gozum kapali aracimi birakirim. Megane coupe me gecen sene 2 yol aktif sistem kurduk dls a4 ve focal fp1800 mono ampli ucs pro islemci. Kusursuz bi iscilik ne istediysem tamamiyle yapildi. Fiyatina gore mukemmel bi isciligi vardir halil abinin. Inanilmaz cozumleri ve cok acaip fikirleri vardir :D Saat sabah 5 e kadar benim arabamla ugrasti ayarlarini yapti oyle verdi :) Poloya yaptiricam tekrardan gozum kapali. Kesinlikle tavsiye ederim.

jazzmaniac
01-11-2014, 00:02
Konuyu hortlatmis olayim. Her zaman herkese lazim olacak bir konu. Ender Elektronik Metin Bey tavsiye ederim. Ben son kasa jettama park sensörü taktirmistim her seyiyle superdi. Ses sistemi kurduklari araclari surekli görüyorum üst düzeyler.

Remon
07-11-2014, 01:27
Avcılarda Zaman Elektronik Pioneer (Digicom) Bayisi sezgin abi var. İşçiliği süperdir ,kendi aracına yapıyormuş gibi işine özen gösterir referansları çok sağlamdır. mevcut sistemimi de orada yaptırmıştım tavsiye ediyorum.

HardCore
07-11-2014, 08:36
Audio Zone - Tufan Ceylan :icon_tup:
https://www.facebook.com/pages/Audiozone/827911000605105?ref=ts&fref=ts

Yogi
07-11-2014, 08:45
tufan ve bora ceylanı bende tavsiye ederim

onursumer
07-11-2014, 09:05
bora yakın arkadaşım benim arabalarımı vs hep o yapar bu zamana kadar yonlendirdiğim hiçbir arkadaşım için de hiç sorun yaşamadım tufan abide oyle iyi iş çıkarıyorlar bir donem fuarlara bayağı araç hazırlamışlardı