PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziraat Bankası mülakatı

BAŞAR
18-12-2012, 22:45
Merhaba arkadaşlar ziraat bankası sınavına kimler girdi ve kimler mülakata gidecek. Mülakatta ne yapmayı planlıyorlar daha önce böyle mülakata girenler var mı?
Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı davranış konusunda şunu yap bunu yapma gibi.
Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

TolgaEsentepe
18-12-2012, 23:06
sağolsun ankara 81le kapatmış. mülakata hak kazanamadık :o

BAŞAR
18-12-2012, 23:33
sağolsun ankara 81le kapatmış. Mülakata hak kazanamadık :o

hayırlısı olsun ankaranın puanı gerçekten yüksek.

Equinox
18-12-2012, 23:40
Uzman yard girdim bende, haberlerde çıktı millet itiraz etmiş filan normal bıraktıkları boş sayısını arttırmışlar kafalarına göre.
Gerçi yanlış doğruyu götürmüyordu neden boş bırakmışlar anlamış değilim ama.
Bende hak kazanamadım mülakata.
Bildiğim güncel bikaç bilgi sorarlar, mesela bugün TCMB zorunlu karşılık oranını arttırdı büyük ihtimalle sorarlar, bankacılıkla ilgili terimlere filan da bakmak lazım.
Tabi torpil olursa daha rahat olur :D

BAŞAR
18-12-2012, 23:53
Uzman yard girdim bende, haberlerde çıktı millet itiraz etmiş filan normal bıraktıkları boş sayısını arttırmışlar kafalarına göre.
Gerçi yanlış doğruyu götürmüyordu neden boş bırakmışlar anlamış değilim ama.
Bende hak kazanamadım mülakata.
Bildiğim güncel bikaç bilgi sorarlar, mesela bugün TCMB zorunlu karşılık oranını arttırdı büyük ihtimalle sorarlar, bankacılıkla ilgili terimlere filan da bakmak lazım.
Tabi torpil olursa daha rahat olur :D

teşekkür ederim verdiğin bilgi için bankacılık terimlerine ve bankanın tarihçesine falan bakıyorum ve bakıcağımda daha herşeyin hayırlısı.

Equinox
19-12-2012, 00:13
Rica ederim kolay gelsin şansın bol olsun.

ahmet3425
19-12-2012, 00:17
kardeşim de girdi sınava ama pert olmuş :D

Burak İ
19-12-2012, 00:28
Faceten banka sınavları ve kpss sayfasına bak orada hepsi var. Mülakat ile ilgili.2 gün. 1.gün kişilik envanteri 2.gün akla gelebilecek herşey .Kolay gelsin.