Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzak durun
kelalper
19-12-2012, 14:49
Arkadaşlar bugün sitemizden Mps nickli Kadir arkadaşımız altta ilanı bulunan araba için İstanbuldan kalkıp Antalyaya gitti. Arabanın ufak tefek hasarları olmuş daha önce onları bilerek gitti zaten. Ama aradığında araba için temiz hiç bir problemi yok demişler. Kadir de kalktı gitti. Sonra beni aradı bunun yağ çubuğunda üfleme var normal mi diye. Bana normal gelmedi. İzmirdeki Volvo ustası Ercan abiyi aradım söyledim geçmiş olsun üfleme olmaması gerek dedi. Antalya da Devrim ya da Devran servis var orada Apoya göstersinler benden selam söylesinler beni arar ben konuşurum zaten dedi. Kadiri aradım bunları söylemeye. Kadir Alper ben bunları dövecem fiyat için 36 demişlerdi şimdi 38 diyolar dedi. Kadir dedim böyle böyle Ercan abi bunları söylüyor dedim. Ya bırak arabayı dışarı tenteye çekmiyolar bu arabalar özel sen anlamazsın ne bakacaksın diolar. Göstermek istiyorum diyorum kaparo ver götürelim baktıralım diyolar. Telefonda sorun yok dediler farlarında sorun var değişmesi lazım servis 5500 lira fiyat verdi diolar dedi. Sahibini bekliorum en son fiyatı konuşucam dedi kapattı. 1 saat sonra aradım biz dönüyoruz hem fiyatta anlaşamadık hem de arabayı göstertmiyolar dedi. Galerici denen hıyar bi de bak gördün mü ben adamı Antalyaya böyle getirtirim hem de böyle arkana baka baka yollarım iki gün sonra da arabayı 35 e satarım sana inat demiş. Böyle adamlardan uzak durun ya da ustanızla beraber gidin bakın derim. Ama galerici biraz sycho söyliim.
İlanı budur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-galeri-mert...2004-volvo-s60-r-ozel-seri-300hp-full-106436016/detay
alper aga kufur etmek serbestmı ?
altugkocer
19-12-2012, 14:56
Ondan sonra galericileri neden sevmiyorsunuz diyorlar. Genelleme yapmak istemiyorum ama galericilerin çoğu böyle, şerefiyle namusuyla para kazananlar oldukça az maalesef.
Allahından bulsun aynı olayın hafifi benim başıma geldi
HarunToprak
19-12-2012, 14:57
Oha o nasıl laf öyle getiririm sonra dönersin falan. Allah iyilerle karşılastırsın başı belaya sokmamak elde değil. Size de geçmiş olsun.
Şerefsizin yaptığı işe bak, söylediği lafa bak işte. Adamım diye gezer ortalıkta sonra.
Day Walker
19-12-2012, 14:59
abi adamlar artık aştı kendilerini iyi zorla gasp falan yapmamışlar.
adam değil bunlar insanları boşuna işinden gücünde ediyorlar yazık
bu adamın kıçına el bombası sokup pimi çekicen.
Millet 3 kuruş fazla kazanmak için ne hallere düşüyor..
Ne diyelim , yazık olmuş hem zamana hem nakite..
serqan23
19-12-2012, 15:03
hepsi bir yere kadar da o "antalyaya getırırım sonrada arkaana baka baka gıdersın bende bunu 35 e sana ınat baskasına satarım" ne demekmıs ya? terbiyesiz herifler birde esnafım dıye geçinirler...
63owen63
ne esnaf ne ev sahibi nede insan.. Sövülür buna.
mechanic
valla beğendiğim araba galerideyse almam o kadar gıcığıım.
Bugun boş vakit bulupta ilgilenemedim alper agbi ama Bazi tipler var böyle iş yapmayacan böyle kişilerle en basiti
Burak E.
19-12-2012, 15:04
ayıptır terbiyesizliktir resmen ya herkezi aynı kefeye koymam ama bu galericiler adam s..meye calışıyorlar uyuz oluyorum
bence ilanı komple saldırıp şikayet edelim.
Alper abi ilana girip hepimiz adama mesaj atalımmı?
ALLAH'ından bulsun varsa dicemde,ALLAH korkusu olsa yapmazdı zaten böyle birşey..
Burak E.
19-12-2012, 15:05
Alper abi ilana girip hepimiz adama mesaj atalımmı?
aynı şeyi düşünüyoruz abi.
mustafa-u
19-12-2012, 15:05
keşke arkadaşınız buraya gelmeden önce aracın ilanını bizimle paylaşsaydı da galericiler sitesindeki adam gibi galerici tanıdıklarımıza baktırtsaydık ..
neyse artık yapacak birşey kalmamış gibi geçmiş olsun ..
Hepimiz arayip 10 lira verelim diyelim, akilli olur daha da yeltenmez boyle itliklere
Üflemeden üflemeye fark var üflemeden kastınız nedir ? Yağ çubuğunu yada kapağını açtığında üflemeyen motor olmaz önemli olan bu üflemeyi gözle görebiliyormusun ? Göremiyorsan sıkıntı yok görüyorsan sorun var demektir.
canisgen
19-12-2012, 15:08
Allah cezasını versin inşallah.
Benim de geçtiğimiz günlerde bir benzeri başıma geldi. Artık il dışına araba bakmaya gitmeye son. En fazla 1-2 saatlik çevre illere giderim, artık güvenecek adam kalmamış.. Bu tip durumlarda harcadığın zamana mı, emeğine mi, paranla rezil olduğuna mı yanarsın belli değil.
Geçmiş olsun..
burakcan
19-12-2012, 15:11
sonrada neden insanlar galericileri sevmiyor diyorlar adama bak ya,ama arkadaş sabırlı çıkmış insan kendini tutamaya biliyo bazen
ne olursa olsun denir mi ya ben böyle getirtirim insanı buraya diye..
Esnaflık bitiyor nasıl para kazanacaz diye şaşırmış millet herkezi aptal sanıyorlar herhalde.. Kendileri kaybeder, hiç sıkmasın canını böylesi daha hayırlı olmuş bence.. Başka şekilde çıkartır Allah acısını bu tür insanlardan..Dürüst olan adama aydan yine müşteri gelir..Galericileri şikayet etme sitesi açılsa hit olur herhalde adına sanına kadar yazıcaksın internetten yazacaksın galeriyi tüm olumlu olumsuz yorumlar görülecek..
freelife
19-12-2012, 15:18
............................................. neyse..... galericiler yüzünden 0 araba satışlarında patlama yaşanmıyormu zaten, yoksa neden o kadar vergi versin herkes ,salakmı ..
Buraya kadar geldi almadan gitmez diye düşnüdü demek ki...
yusufbatırel
19-12-2012, 15:34
butun sıkıntılı ıslerde senın basına gelıyor sıkıcı durumlar
Gitsin 35 e satsın artık yediği küfürde içine kaçar ayıptır ya esnaflığa bak .
Tuncer M.
19-12-2012, 15:39
Üflemeden üflemeye fark var üflemeden kastınız nedir ? Yağ çubuğunu yada kapağını açtığında üflemeyen motor olmaz önemli olan bu üflemeyi gözle görebiliyormusun ? Göremiyorsan sıkıntı yok görüyorsan sorun var demektir.
Üflemenin boyutu servise gösterilmek istenmeyince açığa çıkmıştır bence.
Konunun adını galerinin ismi olarak değiştirilsin, en azından aramalarda çıksın. Biz buradan konuşuyoruz ama değişen bir şeyi yok.
Aslında sahibinden.com'da mağazaların olduğu gibi galeriler için de yorum kısmı olması gerek.
Web sayfasi var mi bu galerici abilerin!
free-hifi
19-12-2012, 15:43
ARkadaşım antalyaya gitti sakso vts almaya lokal boya var değişen yok demişler gitmiş bakmış araç taklalı tek gitti iki galericiye dalmış silah felan çekmişler ( arkadaşım tek bunlar iki kişi silah çekiyorlar erkekliğe bak ) karakolluk mahkemelik oldu 2. senesi bu dava devam ediyor
kelalper
19-12-2012, 15:44
Ben görmedim Kadir dün akşam apar topar aradı ben yarın gidiyorum diye. Kaportadan fazla anlamam şasesine cartına curtuna bakınca anlamam ama sesi zaten belli eder yatak sesini sübap sesini anlarım az çok. Yağ çubuğu üzerindeyken üfleme yapıyormuş. Gözle görmüş zaten bi de motor bölümü yağ içindeymiş. Araba 110 binde 90 bine kadar otokoç a gitmiş ama otokoç tarih vermiyor en son servisi ile alakalı. Ben zaten fiyattan dolayı şüpheliydim o fiyata düzgünse kesin al diye ben dedim Kadire yoksa 14 e S70 T5 alacaktı. Biraz da ben çeldim kafasını galiba S60 R iyi makinadır diye.
aaaa şok oldum MPS (Kadir) benim çok yakın arkadaşım daha dün akşam arabayı bana göstermişti.O kadar da heves etti alıcam birlikte yürütücez diye.Şimdi çok fena üzülmüştür.Ariym bari teselli ediym.
Allahından bulsun o galerici ne diyelim artık...
***** sitede ilanlara bakarken hoşuma giden bir araç olursa ilk baktığım yer galeriden mi yoksa sahibinden mi oluyor...
Eğer araç galeridense 1 saniye bile bakmadan kapatıyorum sekmeyi... İsterse inanılmaz temizlikte olsun...
Antalya'ya giden arkadaşlara geçmiş olsun, Hem zaman hemde para kaybı olmuş...
RafetAraç
19-12-2012, 15:48
aracı almaya giden kişinin sinirleri hakkaten alınmış galiba. sakin biri olmasa orda olay sebebidir öyle bi laf.
freelife
19-12-2012, 15:48
arkadaş aslında aynı arabanın ilanını açsın ve açıklamasına bunlar yalancı v.s diye açıklamları yazsın millet nasıl olsa daha ucuz olanına göz atacaktır ..
o arabayı 35 e de satamazlar :) öyle bir ilandan sonra ..
ErayCerit
19-12-2012, 15:59
Böyle satıcı bana denk gelsin allah yarattı diyecek adamın a... k.....! Arkadaşta peygamber sabrı varmış
dj_batukaan
19-12-2012, 16:00
bu adamın kıçına el bombası sokup pimi çekicen.
bence pimini çekmeden orda öylece bırakacaksın....
Giden arkadaşın bir önceki gün mesajını görmüştüm gerçekten çok üzüldüm cabrio ararken aynı şey bende de vardı ama ben gitmedim telefonla Antalyadan bir bir servisle anlaşıp parasını havale çıkarttım ve baktırdım..
araç sahibi hiç bişey yok sadece bir iki lokal boya var diyordu serviste arabanın macunsuz yeri çıkmamıştı..
Bazen adam vurup ceza evine girenlere hak vermiyor da değilim.
alihan_27
19-12-2012, 16:09
Lafa bak yaa, çok büyük olay sebebi olur. Aşşağılıklar. Çok daha fazlasını söylüyorumda forum ortamında olmaz. Böyle arkana baka baka gidersin ne demek. Bir gün biri denk gelir karşısına dinsizin hakkından imansız gelir hesabı, çeker bir şarjör boşaltır üstlerine hepsi rahatlar, buz gibi olurlar. Töbe yarabbim, sen böylelerini, kendileri gibilerle karşılaştır diyorum, başkada bişey demiyorum.
Hiç galeriden araba almam. İstediğim ikinci el bulamadıysam, bir alt sınıfın sıfırını alırım kafam rahat olur. Böyle insana benzeyen yaratıklarla alışveriş yapmaktansa.
Valla okuyunca çok fena sinirlerim bozuldu.
ayıp denılen bısey warya .
ismail yk ıle bırlıkte ; ben sizin ananızın :hahaha:
bm0yi4UGlpA
kelalper
19-12-2012, 16:11
Galerici bir AKN akın ı tanırım o da düzgün adamdır başkasıda aman diim.
aaaa şok oldum MPS (Kadir) benim çok yakın arkadaşım daha dün akşam arabayı bana göstermişti.O kadar da heves etti alıcam birlikte yürütücez diye.Şimdi çok fena üzülmüştür.Ariym bari teselli ediym.
Allahından bulsun o galerici ne diyelim artık...
adamın fotoyu koyduğu yer zaten Talha kardeşim oto pazarı orada galerıcıler var elını kolunu sallayan oraya gidip arabasını satışa çıkarabılıyor zaten yenı sanayının girişine yakın bır yerde :( talihsizlik olmuş diyecek bir şey yok çok şey var ne desen cuk diye oturur bu tarz tiplere
bakın ne yazmış sahıbınden'dekı galeri mert kısmının yanına
Galeri Mert
GALERİMİZ İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞ VE ALIMINDA HİZMET VERMEKTEDİR......GALERİMİZİN İLKESİ MÜŞTERİLERİMİZİN OLABİLDİGİNCE TEMİZ MASRAFSIZ KAZASIZ, PROBLEMİ OLMAYAN SORUNSUZ VE ORJİNAL İKİNCİ EL ARAÇLARA ULAŞTIRMAKTIR...''galerimert07@hotmail.com''İKİNCİ ELDE GÜVENİLİR ADRES...ANTALYA...
:) komik
''bak gördün mü ben adamı Antalyaya böyle getirtirim hem de böyle arkana baka baka yollarım '' lafı bittiği anca çakıcan belden aşağı ne var ne yok sonra dicenki bende gelir adamın anasını böyle ...ker sonrada giderim !!
Bunlara esnaf demek, işini hakkıyla yapanlara hakaret olur. İnsanım diye geçiniyorlar...
yazık günah be,adam istanbul'dan antalya'ya gitti bide ahkam kesmişler yok antalya getiririm falan filan...böyle esnaf olmaz olsun..
şeref yoksunu insanlar,
o kadar yol git üstüne birde laf söylesin. servise göstermeyeceksen ne diye adamlara o kadar yol getirtiyorsun ki? ayrıca o kol dayamaya ne olmuş öyle zımparalamışlar mı?
ozgurluk
19-12-2012, 16:47
Mps nickli arkadaş sanırım dün konu açmıştı, uçakla gelecekti ve yardımcı olabilecek birilerini soruyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra karar değiştirip babası ile birlikte arabalarına binip geleceklerdi. Şayet bu şerefsizliği bir de adamın babasının önünde yaptılarsa yazıklar olsun...
bu araçtan bakıyorsanız çekmeköydeki s60 ı tavsiye ederim , hergün iç çekiyorum mavi mavi duruyo
edit : çekmeköydeki r ilanda yok ama daha demin galeride duruyodu citroen galerisi
kelalper
19-12-2012, 17:04
R arıyoruz ama fiyatta önemli.
Galeriden asla araba almam...
''bak gördün mü ben adamı Antalyaya böyle getirtirim hem de böyle arkana baka baka yollarım '' lafı bittiği anca çakıcan belden aşağı ne var ne yok sonra dicenki bende gelir adamın anasını böyle ...ker sonrada giderim !!
katiliyorum..
tayreep_john
19-12-2012, 18:00
Toplanıp dövelim ?
galerici şerefsizlikte level atlamış.
esnaf degılmıs o kolay para kazanmanın pesınde... ıyı sabretmısın
Şerefsizin önde gideniymiş. Sahibindende mesaj attım istanbuldan geliyorum kesin alıcam die. Beklesin dursun at çükü.
coolvtec
19-12-2012, 18:16
galeriden araba alma devri kapanmadı mı hala? sahibinden gidicen bulucan, bahtırıp alıcan... galericiler e kendim ettim kendim buldum oturup sinek avlasınlar....
Onurkk06
19-12-2012, 18:16
hepimiz mesaj atalım sen istanbula gel seni boğazda sallandıralım diye bu adam çok pis küfürleri hakediyo da neyse
doğru düzgün insanını tenzi ederek antalyalılardan çektiğimi bir ben bir allah bilir.. askerde işyerinde ticarette alış veriş esnasında hep mi çakal çukal olur kardeşim hepside antalyalı çıktı.. şansmıdır bilmem ama zaten en bozuk arabayı al sahibinden al.. gidip galeriden alma ... nerde çer çöp var toplarlar uzak durmalı..
umu_vtec
19-12-2012, 18:25
doğru düzgün insanını tenzi ederek antalyalılardan çektiğimi bir ben bir allah bilir.. askerde işyerinde ticarette alış veriş esnasında hep mi çakal çukal olur kardeşim hepside antalyalı çıktı.. şansmıdır bilmem ama zaten en bozuk arabayı al sahibinden al.. gidip galeriden alma ... nerde çer çöp var toplarlar uzak durmalı..
kanka sana o focus teybide antalyadanmı gelmişti kargoyu açtıkta focus teybi çıktı ya
Valla antalyanın yerlisi kalmadı 400 bin anca vardır 1.5 milyon nufus var cogu başka şehirlerden gelme işte 5 10 sene kalıp antalyalıyız diye takılıyorlar :) senin şansınada biraz da
kanka sana o focus teybide antalyadanmı gelmişti kargoyu açtıkta focus teybi çıktı ya
aynen spor gazetesi.. :D hala sövüyorum amk oğluna..
Onurkk06
19-12-2012, 18:33
arkadaşlar artık ürünü görmeden kargo almak hiç mantıklı değil ha çok samimi kardeşin derecesinde güvendiğin adam olur o ayrı ps 3 alacam derken ilkokul kitaplarını gördüğümden beri ilkokulu tekrar okuma kararı aldım nerdeyse :D
Zikik galerici.zaten su fonla okunmaz yazanlari direk eliyorum ben
onursumer
19-12-2012, 18:46
R arıyoruz ama fiyatta önemli.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-saticisini-da-alicisini-da-utandirmaz-106221263/detay
bu ilandaki arac sahibiyle goruştunuzmu
en azından galeri değil ve açık açık birçok şeyi yazılmış gibi hasar aldığı yerler kaynaklı parçaları vs
bence gidip bakılıp pazarlığı edilip alınabilir gibi duruyor
RafetAraç
19-12-2012, 18:56
arkadaşlar artık ürünü görmeden kargo almak hiç mantıklı değil ha çok samimi kardeşin derecesinde güvendiğin adam olur o ayrı ps 3 alacam derken ilkokul kitaplarını gördüğümden beri ilkokulu tekrar okuma kararı aldım nerdeyse :D
:D :D :D :D :D :D çok güldüm buna :D :D
S60 2.5R lar arasında daha ucuzu yokki... En bitiği ve en ucuzu bulmuşsunuz. Satıcısıda fenaymış... İyiki alıp gelmemişsiniz.
kişiliksiz, şeref yoksunu mahlukatlar..
kelalper
19-12-2012, 19:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-saticisini-da-alicisini-da-utandirmaz-106221263/detay
bu ilandaki arac sahibiyle goruştunuzmu
en azından galeri değil ve açık açık birçok şeyi yazılmış gibi hasar aldığı yerler kaynaklı parçaları vs
bence gidip bakılıp pazarlığı edilip alınabilir gibi duruyor
Kadir daha önce sormuş pertmiş araba. Sahibide çakal polis memuruymuş.
Arkadaşlar geldim... Sinirlerim gerçek alındı...Ama sorun yok...
Beni tanıyanlar vardır farklı sitelerden... Çok küfür etmem, sevmemde... Hayatımda ilk defa babamın yanında çok ağır bir küfür ettim adama dükkanında! Dükkanlar birbirine bitişik... Bağıra çağıra çıktık... Normalde öyle yerlerde esnaf birbirini korur... Kimse korumadı, hatta alttan alttan bırakın abi bu herifi, iş olmaz bunla tarzında yanımıza gelen esnaflarda çok oldu...
Olay çok uzun... Konuştuğumuzun 30. saniyesinde "arabayı tentenin altına çekelimde yağmurda ıslanmayalım" dedim. "siz ne anlarsınız bu arabadan, bu araba normal bir araba değil, özel bir araba, baksanızda anlamazsınız" dedi... Cevabını verdik, motordaki yağı, sorduk yetkili servis bilir dedi, götürelim dedik, fiyatı konuşmadıkki daha dedi. Fiyatı Ahmet konuştu dün sizle ve 36 dediniz bizde geldik, dedik... Yok araba 38 binlira. Kaporasını verirsin servise götürürüz muhabbetleri döndü falan derken olay patladı... Uzun uzun anlatmayacağım.... Bu arabayı satan konsinyeci, arada aracın sahibinin şirketinden bir eleman var vede araç sahipleri var. Aradaki elemana derdimi anlattım... Bu galericinin ne kadar ahlaksız olduğunu ve patronlarınında buna gözyumdukları ve benden bir özür bile dilemedikleri için ondan aşağı olmadıklarını söyledim... Şimdi o firma sahibinin mailini bulup olayı detaylı bir şekilde yazacağım.... Gece yarısı uykusuz bir şekilde araç kullandık, çoluk çocuyk sahibi birisiyim... Neyse..
Sonuç olarak yeni bir konu açacağım bu araçla alakalı yada bu konunun başlığını değiştirelim 2004 volvo s60 R 07 SS 628 diye...
Aracın şasi,plaka gibi bilgilerini yazıyorum... Bana süper denilip anlatılmayan problemlerine gelince...
5750 TL far ve elektrik sistemi masrafı (sahibi kendisi söyledi)
Motor üs kapağından yağ atma problemi
Kısa süreli çalıştırsanız dahi motorun arka kısmında, muhtemelen turbodan, hafif duman çıkması
yeni denen lastiklerin yeni olmayışı
Yağ çubuğundan üfleme
Temiz denilen iç mekanın rezalet oluşu... Orta konsol soyulmuş, onu görüyorduk ama arka koltuklar dahil çatlak ve pislik içinde... EVO'da 300binde t5 var, onun koltukları bunun yanında 50binlik gibi
Ön tampona ve kaputa işlem yapılmış, tampon laçka duruyor
120binde ağır bakımı yapılacak, minumum 2000TL
Full denilen araçta full çıkmadı. Özellikle sağ koltuk elektrikli mi diye sordum, jantları sordum... En fullu daha fullu yok dedi... Ama sağ koltuk manuel, jantlar 17"... Bunda bile yalan yani...
Şanzımanın durumunuda bilmiyoruz tabi... Gaza boştayken yüklenince egzozda patlatıyor...
+
Terbiyesiz bir satıcı
+
Vurdumduymaz mal sahibi, ki satıcı arkadaşıymış... Çok yoruma gerek yok...
Ben şehir dışına çok araba sattım, en son sattığım c70t5, Mercedes Vaneo gibi arabalarımı adamlar bırakın expertizi direk paramı ödemek kaydıyla aldılar... Ben yalvardım adamlara bakın diye... Düşünün bu araçlarda piyasa araçları değil... Adamlar noter satışından sonra geçtiler şöför koltuğuna...
Ben bu adamlara zerre kadar hakkımı helal etmiyorum.
Yapacağım şey şu...
1 tane ilan açacağım, bu problemlerin hepsini yazacağım... İsteyenler ilan açabilir... Size kalmış bir şey... Ticarette böyle şeyler olur lakin bu karakterli bir araç... Muhtemelen öyle yada böyle bizim çevremizdeki kişiler alacak bu aracı veya talip olacak... Uyaralım ki bu ahlaksızlara gün doğmasın...
Bu arada galeriyi sıkıldıkça arayabilirsiniz...Yalanın bini bir para... Bana en son arabayı şöyle pazarlamay çalışmıştı... Bu arabayı alacaksın 5-6 bin lira harcayacaksın... Harcadıkça bağlanacaksın araca :D Daha ne salak saçma cümleler...
Mivec_4G63
19-12-2012, 19:31
Hatalar zinciri olmuş.
Galeri hiç bir zaman arabasını kötülemez, pert arabanın bile fiyatı 39.000'ken 36.000 e satılan arabada ne vardır gerisini siz düşünün. Madem böyle bir risk var keşke antalya'ya gitmek yerine bi üyemizden rica etseydiniz en azından masraf yapmazdınız.
Geçmiş olsun acı bi tecrübe...
onursumer
19-12-2012, 19:43
Kadir daha önce sormuş pertmiş araba. Sahibide çakal polis memuruymuş.
abi zaten 3-4 tane s60 ilanı var yarısından fazlası şupheli araçlar :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-boyasiz-orjinal-rdr-83496770/detay
bi şu ilandaki adam resmen kırık bu aracı alırken S60 T5 ini bizi markadaşa aldık istanbula geldi aracı bize verdi bunu aldı
bu aracın ilanı olsaydı biz onun arabasını değil gidip bunu alırdık tanıdık aracılığı ile bulmuştu :D
mehmetRS
19-12-2012, 19:47
ulan ne şerrefsiz bir adammış be, hakaten topluca yapılacak bir kıllık varsa, varım bende.
Diğer R ilanıda acayip...
Adama mesaj attım, ciddi alıcıyım ankaraya geldim günübirlik son ne olur diye... sanırım 40 gibi bir fiyat soyledi... Pert dedi... Bir daha aramadım, ertesi gün 37lere kadar çekildi fiyatı... İlana bazen pert yazıyor bazen yazmıyor. Ama hasarı büyük değil, tam hasarlı halinide koydu, fiyat makul olsa düşünürdüm. Ama bugünkü aracı gördükten sonra bu pert araca çok çok az verilir, muhtemelen teklif etsem onlada kavga ederim :)
Lakin arkadaşla mesajlaştığımda herhangi olumsuz bir muhabbetim olmadı kendisi ile. Memur adam, umarım çok pahalıya alıp zarar etmemiştir, zira zor satar...
Jön Türk
19-12-2012, 19:53
Keşke gelmeden konu açsaydınız geçmiş olsun
ulan ne şerrefsiz bir adammış be, hakaten topluca yapılacak bir kıllık varsa, varım bende.
Arayıp bilgi isteyin elemandan :D Sıkıştırın biraz ne dediğimi anlarsınız...
Sağlık olsun arkadaşlar... Daha uygun bir araç alacağım idareten... Onu yükleyeceğim... Sevdiğimm donanımlı spor bir sedan bulursam alırım...
ulan ne şerefsizler varyaa
allah sorsun hakkınızı
Yaptığı esnaflığa sığmayacak davranış. Yazık güveni bitiriyorlar.