Orijinalini görmek için tıklayınız : CL kura
alperkirman
20-12-2012, 11:53
Round of 16
Galatasaray(TUR)vsSchalke(GER)
Celtic(SCO)vsJuventus(ITA)
Arsenal(ENG)vsBayern(GER)
Shakhtar Donetsk(UKR)vsDortmund(GER)
Milan(ITA)vsBarcelona(ESP)
Real Madrid(ESP)vsMan. United(ENG)
Valencia(ESP)vsPSG(FRA)
Porto(POR)vsMálaga(ESP)
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/draws/index.html
inşallah çeyrek finaldeyiz :)
Day Walker
20-12-2012, 11:54
GS için iyi oldu :)
inşallah yeneriz hayırlısı olsun
Haydi bakalım hayırlısı :)
Başarılar GS ye.
burkaykalyon
20-12-2012, 11:56
çok iyi kura bence.başarılar GS'ye.
bize de kesin Atletico Madrid falan çıkar bak görürsünüz :D
yine en uygun rakiplerden biri bize geldi ohh. :D
alperkirman
20-12-2012, 11:56
hep barcelona gelsin istedim olmadı
yenersek şampiyonuz yenemezsek barça şampiyon hesabı :D
http://i.imgur.com/HKtxu.png
Hadi hayırlısı. Bundan iyisi şam da kayısı..
S.Özeren
20-12-2012, 12:07
Almanyadan takım istiyorduk , istediğimiz geldi :D gurbetçilere fazlasıyla iş düşücek rakibimiz kesinlikle çok iyi inş geçeriz turu
Aynı yorumumu buraya da yazıyorum;
Şike yapsan böyle kura çektiremezsin :)
Canselmo
20-12-2012, 12:17
Gs kendi adına olabilecek en zayıf takımı çekti.. Kime okutturdular onu merek ediyorum..
Bizede A.madrid cıkmazsa neyim :D
GS en iyi takımı cekti. Hayırlısı olsun insallah
hem alman hem en gucsuz.
kesın gecerız demıyorum tabı kı ama cekebılecegımız en ıyı kura bence.
aynı yorumumu buraya da yazıyorum;
şike yapsan böyle kura çektiremezsin :)
+1000000000 :)
Gökhan Bilgin
20-12-2012, 12:32
Galatasaray için iyi oldu gibi hadi hayırlısı :)
Allah'ım bana biraz Galatasaray şansı ver.
kazara Dortmund çıkmadı Allahtan :D
SekoLive
20-12-2012, 12:34
darısı fenerin başına
AhmetAKC
20-12-2012, 12:38
o degılde bızım grubun lıderı manu.ye real madrıd cıktı şansa bak allahtan 1. bıtırmedık :D
Kura ekiminde ilgin olay - Hrriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22200572.asp)
güzel kura inş şu şansı tepmezlerde üst tura çıkarlar inş.
RottingChrist
20-12-2012, 12:49
deplasman maçı için güzel kura olmuş.
yenerse galatasaray kimle oynicak ? belli değil daha dimi
Shalke liler de en kolay kurayı çektik diye düşünüyorlardır kesin.
Allianz Arena da fena kapışacaz....
burkaykalyon
20-12-2012, 12:53
yenerse galatasaray kimle oynicak ? belli değil daha dimi
porto-malaga galibiyle oynayacak...
İbrahim33
20-12-2012, 13:23
İyi kura çektik bence...Eleyebiliriz Schalke'yi...
Porto-Malaga galibiyle oynayacak olmamızda bir avantaj bence...Önümüz açık gibi...
İbrahim33
20-12-2012, 13:25
Shalke liler de en kolay kurayı çektik diye düşünüyorlardır kesin.
Allianz Arena da fena kapışacaz....
Alianz Arena Bayernin stadıydı bildiğim kadarıyla...
Schalke berbat durumda harika bir kura oldu.
porto-malaga galibiyle oynayacak...
iyi bari yine dortmund yok. O takımlar arasında Barcelona Real ve dortmund dışında bence eleyebileceği takımlardı hepsi..
free-hifi
20-12-2012, 13:31
Fenerli bazılarının düşünceleri:
http://i.imgur.com/kbtKL.png
Bir alman firması (opel’in) gs ye sponsor olmasından sonra bir alman takımıyla eşleşmesi bana biraz garip geldi açıkçası.
Çeyrek final Porto‚ Yarı final PSG‚ Final Barcelona ... THY Barcelona uçağını yere indirmez bilerek 3-0 hükmen alır ezikler kupayı
free-hifi
20-12-2012, 13:35
Bir gün önce çekilen temsili kura ateistler açıklasın bunu :D
Chronik-Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=547479388614081)
burkaykalyon
20-12-2012, 13:40
o bir gün öne deneme amaçlı çekilen kura, opel'in GS'ye sponsor olması ve büyük takımların birbiriyle eşleşmesi bence mide bulandırıyor...
GS için değil tabii.bence ince ince bir ayar var ve biz bu ayarı gülerek takip ettik :D
free-hifi
20-12-2012, 13:44
o bir gün öne deneme amaçlı çekilen kura, opel'in GS'ye sponsor olması ve büyük takımların birbiriyle eşleşmesi bence mide bulandırıyor...
GS için değil tabii.bence ince ince bir ayar var ve biz bu ayarı gülerek takip ettik :D
Cemaat ve illumunati GS nin arkasında diyorlar şimdide :D
burkaykalyon
20-12-2012, 13:47
Cemaat ve illumunati GS nin arkasında diyorlar şimdide :D
valla ister kızın ister bağırın ama dün GS'nin Twitter'daki önemli taraftar grupları hep bir ağızdan aynı anda 'Teşekkürler Fettullah Gülen' yazdıktan sonra şu cemaat olayı bana da mantıklı gelmeye başladı :D
Illuminati zor ihtimal ya.onlar sübliminal mesajlarla uğraşsınlar.bu kadar belli etmezler :D
adnan hocanın kedicikleri okumuş beyler
koyarız schalkeye :D
free-hifi
20-12-2012, 13:51
valla ister kızın ister bağırın ama dün GS'nin Twitter'daki önemli taraftar grupları hep bir ağızdan aynı anda 'Teşekkürler Fettullah Gülen' yazdıktan sonra şu cemaat olayı bana da mantıklı gelmeye başladı :D
Illuminati zor ihtimal ya.onlar sübliminal mesajlarla uğraşsınlar.bu kadar belli etmezler :D
12numara org un bir oyunuydu bu dün timsaha geldi Galatasaray taraftarı :)
GS ne kadar büyük bir takım bir kez daha gördük :D
kupayı alırsak ne olur düşünmek bile istemiyorum :D
o degılde bızım grubun lıderı manu.ye real madrıd cıktı şansa bak allahtan 1. bıtırmedık :D
+1905 bana kalırsa real manu yu fena tekmelicek.
burkaykalyon
20-12-2012, 13:56
12numara org un bir oyunuydu bu dün timsaha geldi Galatasaray taraftarı :)
#sanaltruva mı abi :D o hakikatten bombaydı ya...bu farklı galiba ama emin diilim.:beuj:
ya amaaannn...neyse ne abi. :D sene olmuş 2012 TR'den sadece 2 takım var Avrupa'da onlar da zar zor geçiyorlar rakipleri.biri bir başarı alsın artık.GS-FB farketmez.kim olursa olsun...ülkeye dehşet şekilde puan lazım.böyle giderse 2-3 seneye tek takım gider Avrupa'ya...
İbrahim33
20-12-2012, 14:02
+1905 bana kalırsa real manu yu fena tekmelicek.
Manu'yu tekmelemek kolaymı ? Manu gerektiğinde 11 kişi defans yapıyor , Rooney orta sahada oynuyor , defansa geliyor...Manu direnebilir...
free-hifi
20-12-2012, 14:11
#sanaltruva mı abi :D o hakikatten bombaydı ya...bu farklı galiba ama emin diilim.:beuj:
ya amaaannn...neyse ne abi. :D sene olmuş 2012 TR'den sadece 2 takım var Avrupa'da onlar da zar zor geçiyorlar rakipleri.biri bir başarı alsın artık.GS-FB farketmez.kim olursa olsun...ülkeye dehşet şekilde puan lazım.böyle giderse 2-3 seneye tek takım gider Avrupa'ya...
aynen artık sınırlar içinde galibiyetin keyfi kalmadı düşün ben pis galatasaraylıyım derbi maçından sonra en ufak mesaj atmadım faceye millete takılmadım sadece bir gün sonra volkanın topa bakan fotosunu koydum avrupada rekabet olsun yoksa sen beni ben seni yensem nereye kadar_?
Yiğit Ş.
20-12-2012, 14:11
http://i.imgur.com/kbtKL.png
.ike sürülecek akıl yok vallahi bu bazı febe lilerde :) dünyada herkes şikeci tek kendileri sütten çıkmış ak kaşık.
Emre Ekrem
20-12-2012, 14:13
kuralar enfes olmuş
SekoLive
20-12-2012, 14:21
fenerede bate cıkmıs :)
burkaykalyon
20-12-2012, 14:24
aynen artık sınırlar içinde galibiyetin keyfi kalmadı düşün ben pis galatasaraylıyım derbi maçından sonra en ufak mesaj atmadım faceye millete takılmadım sadece bir gün sonra volkanın topa bakan fotosunu koydum avrupada rekabet olsun yoksa sen beni ben seni yensem nereye kadar_?
aynen öyle abi...pis fenerli olmama rağmen GS'yi Avrupa'da desteklerim.UEFA'yı aldığınızda turlara,kutlamalara katıldım.
ama düşünsene bi CL maçında FB-GS oynuyor.finalde gözüm yok.yarı final falan olsa.CL seremonisiyle sahaya çıksa iki takım...bütün dünya takip etse...uff bee :D
çok uçtum sanırım...bu sadece PES'te olur herhalde :D
free-hifi
fenere bate çıktı :)
alperkirman
FB-Bate Borisov(BLR)
ŞİKE VAR :D
free-hifi
20-12-2012, 14:25
aynen öyle abi...pis fenerli olmama rağmen GS'yi Avrupa'da desteklerim.UEFA'yı aldığınızda turlara,kutlamalara katıldım.
ama düşünsene bi CL maçında FB-GS oynuyor.finalde gözüm yok.yarı final falan olsa.CL seremonisiyle sahaya çıksa iki takım...bütün dünya takip etse...uff bee :D
çok uçtum sanırım...bu sadece PES'te olur herhalde :D
aynen peste olur önümüzdeki 5 yıl neyi getiriri bilemeiyz volkanın halai bu sene gs cl fener uefa yı alsın süper kupa oynayalımdı bakarsın gerçek olur ;)
Yiğit Ş.
20-12-2012, 14:25
konuşsun şimdi o fenerlilerde hadi :)) kıpraşımlı toplarmışta, şikeymişte, ayakta uyuyormuşta herkes. en basit kuralardan birini çektiniz.
free-hifi
20-12-2012, 14:26
FB-Bate Borisov(BLR)
ŞİKE VAR :D
Titreşimli sıcak top :DDD
burkaykalyon
20-12-2012, 14:27
oha bate çıkmış bize :D çok iyi ya :D
free-hifi
20-12-2012, 14:28
oha bate çıkmış bize :D çok iyi ya :D
bayerni zorlamışlardı :D
burkaykalyon
20-12-2012, 14:32
bayerni zorlamışlardı :D
sağlam zorlamışlardı :D
lütfen ağzımızı hayıra açalım.biz şalkeye bişi diyoz mu :p :D
free-hifi
20-12-2012, 14:34
sağlam zorlamışlardı :D
lütfen ağzımızı hayıra açalım.biz şalkeye bişi diyoz mu :p :D
dememek lazım bazı arkadaşlar hafife aldı şalkeyi ama değiller alman ekolu terstir
İbrahim33
20-12-2012, 14:34
Bate tehlikeli takım , ama Fener bateyi eleyebilirmi , bence eleyebilir...
burkaykalyon
20-12-2012, 14:37
dememek lazım bazı arkadaşlar hafife aldı şalkeyi ama değiller alman ekolu terstir
aynen abi hiç belli olmaz bu işler.sen istersen dünya takımı ol, saçma rakip o gazla bir iyi oynar sadece izleriz vay be deriz :D
free-hifi
20-12-2012, 14:45
aynen abi hiç belli olmaz bu işler.sen istersen dünya takımı ol, saçma rakip o gazla bir iyi oynar sadece izleriz vay be deriz :D
bateyi geçerseniz bunlardan biri çıkacak napoli çıakcak :D
Napoli-Plzen fenerin önü açık bence
bate iyidir napoli dokuluyo :D
ilk maç orda deplasman zor evınde lille bayernı fılan 3ledıler orda bı beraberlık burda tur gelebılır :)
free-hifi
20-12-2012, 15:06
bate iyidir napoli dokuluyo :D
ilk maç orda deplasman zor evınde lille bayernı fılan 3ledıler orda bı beraberlık burda tur gelebılır :)
Belarus ligi bitti yanlız. Martta başlayacak. Yani fizik olarak kötü durumda olacaklar fener şanslı o konuda
free-hifi
20-12-2012, 15:08
Hay Allahım ya :
Osman Altunterim
Schalke Onursal Baskanı G.Saray Kongre üyesi.. Kurayı çeken İnfantino, kuraya giden Aribogan.. G.Saray'in son sponsoru Opel!
akarags1905
20-12-2012, 20:12
Ya barca gelsin diyodum yada schalke, schalke geldi :D
Çekilebilicek en iyi kuraydı bence.. kötü bir arsenal, geçen seneyle alakası olmayan montpellier ve olympiakos gibi vasat bir gruptan lider çıkmaları hiç gözümü korkutmuyo.. buna ligdeki çok kötü gidişleri, akabinde teknik direktör değişimi, Almanya'daki gurbetçilerimizin desteği gibi faktörleri ekleyince ne kadar mantıklı bir kura olduğu ortada.. Eğer geçen sene play-offlardan itibaren başlayan iç sahada sıkıntılı maç serisini devam ettirmezsek bu turu geçeriz..
porto-malaga eşleşmesinden deneyimiyle porto gelicektir.. eğer turu geçersek ve porto'da gelirse buradaki en önemli durumda olursa yeni transferleri verimi ve defanstaki anlayışımızı geliştirmemizdir..
bunca yıl sonra gruptan çıkmak bile gerçeksiyseniz başarı iken önümüzün açık olması daha da sevindirici..
inandık biz sizlereeeeee....;) :o
Hay Allahım ya :
Osman Altunterim
Schalke Onursal Baskanı G.Saray Kongre üyesi.. Kurayı çeken İnfantino, kuraya giden Aribogan.. G.Saray'in son sponsoru Opel!
fenerlimisin?
degıl kı,hey allahım ya yazmıs.
Shalke na maglup gruptan cikmis insAllah eleriz cikabilecek en uygun rakip cikti cok sukur en azindan ceyrek final yakisir bize