PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 / 2005 Honda Accord - Otm Vites

rodya
20-12-2012, 12:19
Selamlar,
Kronik sorunları nelerdir? Şanzımanı sağlam mıdır yoksa bi süre sonra kesin sorun açıyor mu?
Alırken nelere dikkat etmek lazim?
2.0 - 2.4 ?
En önemlisi tavsiye edebileceginiz 150K KM altında 25-26 civarına eli yüzü geçmişi düzgün var mı?
Sahibinden resimlerinden bişey anlayamıyorum açıkcası.

Teşekkürler

rodya
20-12-2012, 17:47
Güncel çekelim

mechanic
20-12-2012, 19:25
1450 l
ra vergisi var, %10 mu ne zam gelecekti 1560TL diyelim.
onun dışında konforlu bir araç görüntü olarak ve doluluk olarak da güzel. tüple de az yakıyor.

onn_dear
20-12-2012, 19:46
Dusuk km pek yok cogunlukla 150 bin ustu

rodya
21-12-2012, 16:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-sahibinden-2004-model-honda-accord-57681522/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-inci-otomotiv-den-2003-2.4-executive-honda-accord-sirali-lpg-li-106986850/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-accord-2.4-executive-55702891/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-98163094/detay

Arkadaşlar bu araçları tanıyan, 2.0 - 2.4 'lerden favorilerde gizleyenler?

darkmoon
21-12-2012, 16:38
segmentindeki en güzel araçlardan biri accordlar.. d segmentinin biraz ağır bir havası vardır bu kasa accordlar bence spor tasarımı gereği o havayı bozuyor farklı duruyor ama gayet güzel..

rodya
21-12-2012, 16:41
Güzelliğinden de öte Honda olması, default olarak sağlam izlenimi uyandırıyor bende. en azından öyle umut ediyorum.
Vergisindeki değişim yüzünden, yeni yılda fiyatlar düşer mi diye de merak ediyorum esasen

TaGo
21-12-2012, 20:13
Yanlış bilinen bir konuya parmak basayım. Accord 2.4 ler kazasızlık oranı yüzünden kasko değeri düşüktür. 2.0 lar ile aynı vergiyi öderler. Yani bu yıl 520 tl dönemlik.

Bu arada 2.4 lerin nerdeyse hepsi executive die. Yani full. Yakıt olarakta aynı yakarlar

Low-Rider
21-12-2012, 20:16
Acaip hoşuma gidiyor bu kasa accordlar benimde.Bende senin bahsettiğin bütçe civarında max 30k TL'ye kadar baktım 150k altı km'de pek yok gibi birşey.

2.4'ün vergisi çok ama güzel ülkemde.

@tago, müdür nasıl 2.0 ile aynı vergiyi ödüyor?

Yüksek km'de sıkıntı çıkartırlar mı?

Nightfish
21-12-2012, 20:24
Acaip hoşuma gidiyor bu kasa accordlar benimde.Bende senin bahsettiğin bütçe civarında max 30k TL'ye kadar baktım 150k altı km'de pek yok gibi birşey.

2.4'ün vergisi çok ama güzel ülkemde.

@tago, müdür nasıl 2.0 ile aynı vergiyi ödüyor?

Yüksek km'de sıkıntı çıkartırlar mı?

Abi hacimden değil de kasko bedelinin %5'i olayından kaynaklı bir alt dilimden ödeniyor 2.4lerin vergileri.

LPGli biniliyorsa bilinçsiz kullanıcıda çıkartır. Honda motorunda sıklıkla sübap ayarı yapılması gerekiyor, özellikle de LPGli araçlarda. Eğer bu ayar yapılmadıysa motoru çok yoruyor LPG.

b18c5
21-12-2012, 20:30
Benim aracım 2004 2.0 accord. Yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. 200k km civarı şu an. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Şanzumanı ve motoru gayet sağlıklı. Bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra 350-400k rahatlıkla yaptıklarını biliyorum.
6 aylık vergisi 500 küsür tl. Tavsiye ederim...

TaGo
21-12-2012, 20:30
Valla ben yakıtındanda gidişindende memnunum. Bu paralara 200 hp ye yakın araç bulmak zor. Bende Zavoli var ondanda memnunum.

Low-Rider
21-12-2012, 20:41
oke anladım vergi olayını, eh 1400liraya göre daha iyi tabi:D

lpg'siz alıp lpg taktırmak daha mantıklı.sübap ayarı kaç km'de bir gerekiyor?

TaGo
21-12-2012, 20:44
Öyle bir zorunluluk varmı bilmiyorum. Ben tavsiye üzerine Honda PErformance da yaptırmıştır.

Nightfish
21-12-2012, 20:45
Benim ayar yaptırdığım adam her sene en az 2 kere yaptır dedi, km olarak bi bilgi vermedi. Zaten sübap ayarı bozulunca motor arıza ışığı yakmaya başlıyor LPGden kaynaklı. LPG ayarı da bozulup kendini belli ediyor.
LPGsiz bulabilirsen tabi ki mantıklı abi de, pek zor. Üzerinde LPG olmasa bile çoğu galerici satıştan önce söktürmüş oluyor LPG'si yok hep benzinde kullanıldı falan diye satmak için.

Low-Rider
21-12-2012, 20:47
Montaj izleri belli olmaz mı ya az çok manifold üzerinde delikler tıkanmıştır en azından.

Ne yakıyor son lpg fiyatları ile 2.4?

Nightfish
21-12-2012, 20:51
Tabi belli oluyor takılan araç ancak bilemiyorsun kaç km hangi marka LPG'yle kullanılmış vs. O yüzden bence üzerinde güzel bi kit olan araç almak en mantıklısı.

Yakıt konusunda en doğru bilgiyi Tarkan abi verecektir.

TaGo
21-12-2012, 20:52
Komple sadece sıkışıktrafik 14 lt. Bunu geçemezsin. Uzun yoldada 7 lt altına düşmez. Bu benzinde 12 lt ve 6 lt olarakta algılanabilir.

Genel ortalama ise lpg de 12, benzinde 10 lt.

TaGo
21-12-2012, 20:54
Mesela ben satmak istiyorum, sıkıldım diyorum. Ancak yerine koyabileceğim hoşlaştığım güzel ve giden çok seçenek yok. İşte doğuş bana bir cc bulursa ozaman dehlicem

Alper_
21-12-2012, 20:58
Komple sadece sıkışıktrafik 14 lt. Bunu geçemezsin. Uzun yoldada 7 lt altına düşmez. Bu benzinde 12 lt ve 6 lt olarakta algılanabilir.

Genel ortalama ise lpg de 12, benzinde 10 lt.

Uzun yolda kaç km hızla 7 lt tüketiyor ? Veriler gayet iyi :)

TaGo
21-12-2012, 21:19
120 km ortalama hızla :)

Low-Rider
21-12-2012, 21:24
pekii bilindik kronik arızası var mı?

atıyorum şu sensör bozulur
sunroof problemlidir vs

Alper_
21-12-2012, 21:28
120 km ortalama hızla :)

çok iyi..teşekkür ederim :)

TaGo
21-12-2012, 21:38
Sol ön cam motoru bozulur. Birde 2. Lambda sensörü. Benimki 20.000 km die bozuk. Yinede köpek gibi gidiyor ve az yakıyor :) değişse daha iyi gidicem ve dahada az yakıcam. Yinede yeterli.

S.Özcan
22-12-2012, 07:39
bende avensis almadan önce çok aramıştım, tek parça boyalı 2.4 bir accord buldum.
galerici bir arkadaşımla konuştum vergisini söyleyince vazgeçtim ve avensis aldım. avensisi aldıktan 1 ay sonra vergilerinin bu %5 olayından 2.0 motorla aynı olduğunu öğrenince çok pişman oldum ama avensisi almış bulunduk.
aracın dış görünüşü benimde çok hoşuma gidiyor ama şimdide avensise kıyamıyorum. eğer bunu satarsam benimde düşüneceğim araçlar arasında.

TaGo
22-12-2012, 09:30
Mor lacivert boya ve krem deri döşeme en sevdiğim uyumdu. Öylede aldım zaten aracımı. Bu renk olduğu için çok fazla jant-lastik kombinasyonuda yapmadım standart biniyorum. Eğer bodiy kit yapmak isterseniz sadece marşbiyel, ön ve arka tampon altı ekleri ve bagaj spoyleri 650 tl. yayları 250 den başlıyor. Jant lastikte zaten 2 el bile 1000-1500 arasına alınabiliyor. Alın size 2000tl ye ölüm makinası.

rodya
22-12-2012, 09:38
Tarkan, arabanı satmaya karar verirsen her halukarda bana da bi fiyat verirsen sevinirim.
saygılar

TaGo
22-12-2012, 09:42
Kardeşim zaten satacaktım, ama işte kapıdan tıkladı kamyonet araç servise gitti, geldi allahtan şimdi sorun yok. Bu arada ben doğuştan cc alacaktım, accorduda alacağım arabanın takasından faydalandırcaktım. Araç Hondada yapılırken doğuştadad cc kalmadı anasını satayım. Alacak araba kalmayınca gene Accorda kaldık. Bulursam alacak araç takasa verceğime tanıdığa gitsin isterim zaten bende.

mustafa_yaman
22-12-2012, 09:45
2005 55binde siyah executive var bizde isteyen olursa

TaGo
22-12-2012, 09:50
Gerçek 55 binmi? kaç tl? boya değişen bilgiside olursa sevinirim.

JumboAli
22-12-2012, 09:50
2005 55binde siyah executive var bizde isteyen olursa

ne kadar ıstıyosunuz foto gorme sansımız varmı?

JumboAli
22-12-2012, 09:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-prins-lpg,hatasiz,boyasiz-107967322/detay/

bu araba duzgun duruyo en azından heryerı aynı renk. bı bak ıstıosan abı.

rodya
22-12-2012, 09:55
Çok teşekkürler Jumbo
Dun Low-Rider sağolsun bi link yolladı. 100K km ve fiyat buna göre çok daha iyi. bugün bakıcam bi aksilik çıkmazsa

JumboAli
22-12-2012, 09:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-model-91.000-km-2.4-accord-lpg-li-triptonik-89017961/detay

mustafa_yaman
22-12-2012, 10:10
araç orj 55bnde annem kullanıyo genelde markete filan gidiyo:)foto yok şu anda bnde ön kaput ve arka sağ çamurluk boyalı değişen yok siyah 2.0

Sercanius
22-12-2012, 10:38
2.4 Accord

Beğenmediğim özellikleri;

- Segmentine göre yol gürültüsü çok fazla (94 accord bile daha sessiz)
- Sert virajda götten kayma (VSA fln işe yaramıyor tam tersi hakimiyeti bozuyor, kayma anında VSA açıksa soğuk terler dökebilirsiniz)
- Çift iklimlendirmeli klimayı kullanması zor, mantıksal hata var.. kışın kaloriferi bile açsanız hangi tuşa basarsanız basın önce bir A/C yi açıyor, dikkat ederek klimayı sürekli kapatmak zorundasınız unutursanız klima açık kalıyor ve klima kompresörü ömürden yiyor. saçma yani..
-müzik sistemi orijinal olmayan CD okumuyor :D
- Frenler başarılı değil, ayrıca disklerde kolayca atıklık oluşabiliyor.. ABS erken açılıyor..
- Ağırlığına rağmen çok fazla yan rüzgar yiyiyor.
- Stop ampulleri zırta pırta bozuluyor
- 16jant ve 55 yanak Türkiye yolarına göre çok komforsuz kaçmış 60 yanak olmalı.
- Otomatik far yükseklik ayarı çok seri değil..
- Otomatik silegeçler işkence.. istediğiniz hızda silmiyor.. ya çok hızlı ya da çok yavaş..
- Direksiyon birazcık sert

Beğendiğim özellikleri;

- Yakıt ekonomisi harika (benzinde)
- 120-130km hızlarda çok düşük devirlerde yol alabilme,
- Diğer hondalardaki gibi içerde sağdan soldan tkırtı çıtırtı gelmiyor
- Yüksek hızda çok stabil ve dengeli, süspansiyon esneme seviyesi mükemmel, güven veriyor, kaymak asfaltta kadrana bakmayı unutursanız 150-160a çıktığınızı anlamıyorsunuz
- Karoser olarak sağlam ve yine diğer hondalar gibi çabuk dökülmeye meğilli değil..
- Hızlanma performans 2.4 hacme göre düşük, standart 2.0 performansı veriyor..
- Dizayn olarak yıllar geçsede eskimeyecek bir yüze sahip..
- Ön takım ve rotlar normal diğer hondalara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü..
- Kliması müthiş, en yeni kasa mercedes veya bmw den bile daha iyi, ağustos öğlen sıcağında bile 5dk içinde buzhaneye girmiş gibi titretiyor..
- Soğuk motoru çalıştırdığınızda ısınması 2dk. çok çabuk ısınıp hararet hemen yerine geliyor. güzel bir olay..
- K24 Motor kalite ve teknoloji olarak en üst seviyede, isviçre saati gibi motor yapmışlar..
- Frenaj mesafesi başarılı değil dedim ama duruşu çok dengeli ıslak havada bile götü başı ayrı oynamıyor ip gibi duruyor..
- Önden rüzgar direnci çok düşük olduğu için rüzgar sesi yok.. sadece 150km leri geçince en öndeki büyük panjur/ızgara helikopter sesi gibi pır pır yapıp hırıldıyor..
- Uzun farları çok başarılı..
- Kullanımı zevkli, güven veren bir araç..

Almak isteyene tavsiyem mutlaka 2.4 almaları (full paketli 2005 2.0 bulsalar bile tavsiyem 2.4) çünkü ister inanın ister inanmayın benzinde 2.4 2.0 dan daha az yakıyor.. hem şehir içinde hem uzun yolda kesinlikle daha az yakıyor. Yakın akrabamızda bir tane k20 2.0 var bir tanede k20 2.0 Stream var bu 3 aracı uzun süredir deniyoruz. K24 2.4 kesinlikle daha az yakıyor. ha çok bir farkmı var değil ama az yakıyor. 2.0 ile önlü arkalı yola çıktığımızda o 60liralık benzin alıp yolu bitirirken aynı yolu ben 45-50liraya gidiyorum. bunu defalarca denedik.

Birde ben uzun yolda ritm tutturarak yakıtı 5.5/6 litrelere kadar düşürdüm. şehir içinde 14 litreleri hiç görmedim.. tabi çok usturuplu kullanmanız lazım, agresif değil 65yaşında amca gibi kullanmanız lazım.. pedal kadran ve gözleriniz ahenk içinde sanki ameliyattaki doktor gibi çalışması lazım. :D Kendinizi salıp yanınızdakiyle muhabbete dalarsanız yoldaki araçlara kendnizi kaptırırsanız yakıt hemen değişiyor.. usturuplu kullanmaktan kastım önce aracı bi süre kullanıp karakterini çözeceksiniz, hıza ve eğime göre pedaldan doğru vites hamlesini yapmalısınız. ve aracı ortalama 115 km nin altına düşürmemelisiniz.. bunları yapana tüp felan lazım olmaz. :D Tüplü 2.0 ile aynı yakarsınız, asıl tüp k24ün içinde :D

rodya
22-12-2012, 11:03
2004 accord - sıfır civic dream - elentra stye?
elentra ve civic 3K daha pahalı.
eskiyle ugraşmamak mı lazım acep hiç?

JapanVsGermany
22-12-2012, 11:34
2005 model 2.4 accord kullaniyorum,ilk sahibiyim, konfor olarak da performans olarak da cok memnunum.

Yazın konyaya gittik draglara, tamamen bos tup deposunu doldurduk 109 tl ye, 580km gittik geldik, bitmedi...

Sehir icinde de 30-32 kuruş yakıyor ortalama kullanımda.

Alacaksan 2.4 al dostum, zira performans anlaminda 2.0 ile arasinda baya fark var ama yakit aynı, onu göz önünde bulundurman lazım...

TaGo
22-12-2012, 11:38
28-29 lara fazla yol yapmamış düzgün bir Accord bence tam biçilmiş kaftan. Bu paralara alınabilecek bu performans ve bu konfora sahip başka araç yok. Ayrıca tip olarakta kalantor bir otomobil sahibi olmuş oluyorsunuz.

rodya
22-12-2012, 11:43
Tarkan, sen aradıgın arabayı söyle abi bana. madem ben piyasadaki araçlara güvenemiyorum. Senin arabayı bulalım da sen satma durumuna gel şu aracı :D

TaGo
22-12-2012, 11:48
Ben 2012 CC arıyorum hacı, 1.4 tsi olacak, cam tavan, dsg bi xenon ve aynalar kapanabilir, jantlar interlagos. Araç beyaz bu arada :D

rodya
22-12-2012, 11:51
tek boynuzlu bi unicorn bulmak, bunu bulmaktan daha kolaydır :D
En azından şu accordlara bakmaya gittiğimde, nelerine dikkat etmek lazim. hangi fonksiyonlarına vs? :)

onn_dear
22-12-2012, 11:56
Þu güzelim aracin neden manueli yok anlamiyorum. Manuel olsa bugün almiþtim bir 2.4 executive cok beðeniyorum. Bir defa bindim arkadaþimin babasi kullaniyordu mersin'de yaz sicaðini cok kisi bilir klimayi bir actilar 5 dk sonra icerisi buz oldu resmen usuduk mukemmel bir klimasi var

TaGo
22-12-2012, 12:15
Euro accordun 3.0 ının manuelini takabiliosun. Ancak otomatik rahatlığı varken kimse manuel istemez

Faruk_Vtec
22-12-2012, 21:20
2.4 Accord

Beğenmediğim özellikleri;

- Segmentine göre yol gürültüsü çok fazla (94 accord bile daha sessiz)
- Sert virajda götten kayma (VSA fln işe yaramıyor tam tersi hakimiyeti bozuyor, kayma anında VSA açıksa soğuk terler dökebilirsiniz)
- Çift iklimlendirmeli klimayı kullanması zor, mantıksal hata var.. kışın kaloriferi bile açsanız hangi tuşa basarsanız basın önce bir A/C yi açıyor, dikkat ederek klimayı sürekli kapatmak zorundasınız unutursanız klima açık kalıyor ve klima kompresörü ömürden yiyor. saçma yani..
-müzik sistemi orijinal olmayan CD okumuyor :D
- Frenler başarılı değil, ayrıca disklerde kolayca atıklık oluşabiliyor.. ABS erken açılıyor..
- Ağırlığına rağmen çok fazla yan rüzgar yiyiyor.
- Stop ampulleri zırta pırta bozuluyor
- 16jant ve 55 yanak Türkiye yolarına göre çok komforsuz kaçmış 60 yanak olmalı.
- Otomatik far yükseklik ayarı çok seri değil..
- Otomatik silegeçler işkence.. istediğiniz hızda silmiyor.. ya çok hızlı ya da çok yavaş..
- Direksiyon birazcık sert

Beğendiğim özellikleri;

- Yakıt ekonomisi harika (benzinde)
- 120-130km hızlarda çok düşük devirlerde yol alabilme,
- Diğer hondalardaki gibi içerde sağdan soldan tkırtı çıtırtı gelmiyor
- Yüksek hızda çok stabil ve dengeli, süspansiyon esneme seviyesi mükemmel, güven veriyor, kaymak asfaltta kadrana bakmayı unutursanız 150-160a çıktığınızı anlamıyorsunuz
- Karoser olarak sağlam ve yine diğer hondalar gibi çabuk dökülmeye meğilli değil..
- Hızlanma performans 2.4 hacme göre düşük, standart 2.0 performansı veriyor..
- Dizayn olarak yıllar geçsede eskimeyecek bir yüze sahip..
- Ön takım ve rotlar normal diğer hondalara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü..
- Kliması müthiş, en yeni kasa mercedes veya bmw den bile daha iyi, ağustos öğlen sıcağında bile 5dk içinde buzhaneye girmiş gibi titretiyor..
- Soğuk motoru çalıştırdığınızda ısınması 2dk. çok çabuk ısınıp hararet hemen yerine geliyor. güzel bir olay..
- K24 Motor kalite ve teknoloji olarak en üst seviyede, isviçre saati gibi motor yapmışlar..
- Frenaj mesafesi başarılı değil dedim ama duruşu çok dengeli ıslak havada bile götü başı ayrı oynamıyor ip gibi duruyor..
- Önden rüzgar direnci çok düşük olduğu için rüzgar sesi yok.. sadece 150km leri geçince en öndeki büyük panjur/ızgara helikopter sesi gibi pır pır yapıp hırıldıyor..
- Uzun farları çok başarılı..
- Kullanımı zevkli, güven veren bir araç..

Almak isteyene tavsiyem mutlaka 2.4 almaları (full paketli 2005 2.0 bulsalar bile tavsiyem 2.4) çünkü ister inanın ister inanmayın benzinde 2.4 2.0 dan daha az yakıyor.. hem şehir içinde hem uzun yolda kesinlikle daha az yakıyor. Yakın akrabamızda bir tane k20 2.0 var bir tanede k20 2.0 Stream var bu 3 aracı uzun süredir deniyoruz. K24 2.4 kesinlikle daha az yakıyor. ha çok bir farkmı var değil ama az yakıyor. 2.0 ile önlü arkalı yola çıktığımızda o 60liralık benzin alıp yolu bitirirken aynı yolu ben 45-50liraya gidiyorum. bunu defalarca denedik.

Birde ben uzun yolda ritm tutturarak yakıtı 5.5/6 litrelere kadar düşürdüm. şehir içinde 14 litreleri hiç görmedim.. tabi çok usturuplu kullanmanız lazım, agresif değil 65yaşında amca gibi kullanmanız lazım.. pedal kadran ve gözleriniz ahenk içinde sanki ameliyattaki doktor gibi çalışması lazım. :D Kendinizi salıp yanınızdakiyle muhabbete dalarsanız yoldaki araçlara kendnizi kaptırırsanız yakıt hemen değişiyor.. usturuplu kullanmaktan kastım önce aracı bi süre kullanıp karakterini çözeceksiniz, hıza ve eğime göre pedaldan doğru vites hamlesini yapmalısınız. ve aracı ortalama 115 km nin altına düşürmemelisiniz.. bunları yapana tüp felan lazım olmaz. :D Tüplü 2.0 ile aynı yakarsınız, asıl tüp k24ün içinde :D

- yol gurultusu soyledğnz kadar çok duyulmuo..
- vsa aktıf konumdayken çok fark edıo kapalıyken sıkıntı başlıo.. :)
- klımayı bı kere off konumuna getrdkten snra ıstedğnz yerden hava akışını ayarlayıp ufleme sevıyesını yukseltıp azaltabılırsınız sadece on cam resıztansına bastğnzda klıma devreye gırer ve camdakı buğu 5 sanıyede gıder :) gerı on cam resıztansına bastğnzda kalorıfer eskı konumuna gelır, bı kaç kere test edıp olayı çozeceğınıze emınım çok zor deıl..
- valla ben kndı yaptğm bı cdyı ıçıne attım çalışıo..
- yağmur sensorunude kolun ustunden ortaya alıp bırakn, ınce ayar yapacam dersenız kafanızda saç kalmaz.. :)

olumlu yonde yazdıklarınıza katılıorm, fazlası var eksığı yok accordun...

Low-Rider
22-12-2012, 22:56
Çok teşekkürler Jumbo
Dun Low-Rider sağolsun bi link yolladı. 100K km ve fiyat buna göre çok daha iyi. bugün bakıcam bi aksilik çıkmazsa

Banada haber ver abi nasılmış durumu merak ettim:)

mrh77
22-12-2012, 23:57
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-model-91.000-km-2.4-accord-lpg-li-triptonik-89017961/detay

bu aracı çoğu zaman bizim buralarda görüyorum gerçekten çok güzel bir duruşu var ilanı görünce bende mesaj attım takas düşünürmü diye :) (gerçi yenisini verip eskisini niye alsın )

bu arada alacak olanlara kesinlikle tavsiyem 2.4 olur çok uzun zamandır bende araştırıyorum ve aracımı satarsam kesinlikle 2.4 düşünüyorum..

rodya
23-12-2012, 00:02
Banada haber ver abi nasılmış durumu merak ettim:)

üstad telefonla aradım öncesinde. teyitleşip görmeye gidecektim aracı.
Ama ne yalan söyliyeyim, ilginç geldi konuşmaları. ne verdikleri ilandan haberleri var ne de aracın boya durumundan. bi bikaç parça boya var dediler, bi belden altı komple boyalı vs :)
31ooo ' sıfır civic alma durumum var ama herkes accord 2.4 diyor. haftaiçi civic konusunu çözemezsem, bizzat gidip bu aracı görcem. özelden bilgilendiririm seni de

Edit : aslında en güzeli ocak ayını beklemek. vergi vs işinin geçmesi daha iyi :)

Low-Rider
23-12-2012, 19:31
Aynen ya bekle vergi işini bir hallet ondan sonra al, cepte kalsın vergi kısmı.

Demiştim sana, o araba ya çok iyi çıkacak ya tırt:)