Orijinalini görmek için tıklayınız : e60 m5 yardim
selamlar arkadaslar cok yakın bır arkadasım ıcın bakıyoruz fakat 3 tane araba gezdık sahıbınden .com dakı en pahlı araclar fakat hıc bırı evet bu alınmalı dedırtmıyor tavsıye edebılıcegınız. satılık ılanı olmıyan kapısını gıdıp selam dıyebılıcegımız bır arac yokmudur.
bu aracta 15 bınlıra hasar cıkyıor servıstede baktık fakat hasarın ne oldugu yazmıyor servıs kayıtlı degıl tramerda cıkıyor fakat borusandada kosıflerdede cıkmıyor. ne oldugunu ogrenemedık. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-g-a-l-l-e-r-y-2008-bmw-m5-borusan-cikisli-56.000km-105317290/detay#
Fazıl T.
21-12-2012, 03:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-dan-2007-bmw-m5-borusan-cikisli-bakimli-kazasiz-108187975/detay
bu araca baktınızmı çok yakn tanıdığımda araç
ceyhun737
21-12-2012, 03:08
Zamaninda bizde cok baktik ama temiz bulamadik olan bulduk bir tane o da cok pahaliydi camaro aldik onun yerine .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-dan-2007-bmw-m5-borusan-cikisli-bakimli-kazasiz-108187975/detay
bu araca baktınızmı
o arac satılmasın dıye koyulmus zaten yok yok hıc bakmadım bıle . konsınye sanırım reklam amaclı.
Fazıl T.
21-12-2012, 03:10
yoo satılık araç
Zamaninda bizde cok baktik ama temiz bulamadik olan bulduk bir tane o da cok pahaliydi camaro aldik onun yerine .
aynen ole valla cıldırıyoruz ama yok bunuda almak ıstemıyo degıl arkadasım ama bı m5 degıl yanı . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-ford-mustang-shelby-gt-500-nasyonel-den-108086775/detay
yoo satılık araç
kerem le gorustum tanırmısın bılmıyorum ama arac ıcın donmedı banada bır yerlerden baya kotu durumda oldugunu duydum.
ulu_cupra
21-12-2012, 03:36
Beyaz cok cok temiz
Sahibini tanirim
Cok ozenli bir sekilde kullaniliyor
Hasarinin ciddi olmadigini biliyorum
Yarin E60 alacaksam bu arac kesinlikle beyaz olan arac.Gerek renk kombinasyonu,gerek temizligi bence su anda tek
Beyaz cok cok temiz
Sahibini tanirim
Cok ozenli bir sekilde kullaniliyor
Hasarinin ciddi olmadigini biliyorum
Yarin E60 alacaksam bu arac kesinlikle beyaz olan arac.Gerek renk kombinasyonu,gerek temizligi bence su anda tek
evet sahıbıyle gorustum
pashaboy
21-12-2012, 07:57
2005 model m5 var düşünürseniz pm atın 112 bin tl
Beyazin o hasara karsi su an en temiz M5'lerden birisi oldugunu da atlamamak gerek.
Su araci da dusunebilirsiniz, eski sahibi de titizdi aracina bildigim kadariyla;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-e60-m5-tertemiz-107431038/detay
CanberkD
21-12-2012, 10:12
Bu aracin gecmisi hakkinda bilgi verirmisiniz biraz :)
CanberkD
21-12-2012, 10:17
Beyaz m5 cok yakin arkadasimin, piyasada bulabilceginiz en temiz ve dolu m5 lerden biri. Hasarina takilmayin borusana tampon tiklayip gitseniz 20k hasar cikiyor m makina bu. Borusan taktigi en ugak parcaya 2 yil daha garanti vermek zorunda, parcayla alakali ne varsa degistiriyor masraf da haliyle cok artiyor.
Ayrica 2008+ model olmasina dikkat edin bircok farklilik var.
kelalper
21-12-2012, 10:45
15000 liralık hasar çıkıyor demişsiniz de 15000 tl bi M5 için masraf değil bence. Çukura girse lastik patlasa amortisör patlayıp rot kolu yamulsa o masraf tutar zaten. 2 amortisör 1 lastik bir rot kolu o paradır.
Fiyatlar ucmus,paraniza sahip cikin.
2008 ve ustu alin,cok degisiklik var.(istenirse yazarim)
Beyaz 3. Sahibinde,siyah 2,5 yildir satilamadi.
Temizden ite mutlaka mekanige bakin. Hasar sonra...
ceyhun737
21-12-2012, 13:12
Valla m5 lere ben bakmanızı tavsiye etmiyorum murat agbimin dediği gibi piyasa uçmuş herkes birbirinin ilanına bakarak fiyat yükseltiyor geçen sene bir satıcı 43.000 euro ya kadar düşmüştü şimdi geçen ilanını görmüştüm 60000 euro fiyat çekmişti:D M5 baktık sonra murat agbim gtr ı satışa koydu ama fiyatta arada baya fark kaldı alamadık halaa içide kaldı valla murat agbi inşallah birkaç sene sonra:)
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-borusan-cikisli-2006-mod.63.000.km-106082528/detay
Direk bunu tavsiye ederim tamponlar dahil boyasız,linkteki nolar sahibinin değil ama pm lerim telefonunu isterseniz.
15000 liralık hasar çıkıyor demişsiniz de 15000 tl bi M5 için masraf değil bence. Çukura girse lastik patlasa amortisör patlayıp rot kolu yamulsa o masraf tutar zaten. 2 amortisör 1 lastik bir rot kolu o paradır.
15000 lıra onemlı degıl fakat sıyah arabanın 2009 da dıfransıyelı sora oncamı degısıyor ve 15 bın lıra servıs kayıtlı deyıl ne bılınmıyor sanayıde ne olduysa sorun bu
Beyaz m5 cok yakin arkadasimin, piyasada bulabilceginiz en temiz ve dolu m5 lerden biri. Hasarina takilmayin borusana tampon tiklayip gitseniz 20k hasar cikiyor m makina bu. Borusan taktigi en ugak parcaya 2 yil daha garanti vermek zorunda, parcayla alakali ne varsa degistiriyor masraf da haliyle cok artiyor.
Ayrica 2008+ model olmasina dikkat edin bircok farklilik var.
dogrudur zaten bu gun arkadastan sase numarası alıcagız baktırıcaz. tesekkur ederım bılgıler ıcın zaten 2008 den baska dusunmuyoruz.
Fiyatlar ucmus,paraniza sahip cikin.
2008 ve ustu alin,cok degisiklik var.(istenirse yazarim)
Beyaz 3. Sahibinde,siyah 2,5 yildir satilamadi.
Temizden ite mutlaka mekanige bakin. Hasar sonra...
evet fiyatlar ucak fakat baskada bir secenek yok rwd olarak bu paralarda. ustu malesef yok 2008 den baska dusunmuyoruz sıyahdan ıskıllendık bende bılıyorum bı 8 aydır satılmadıgını zaten mekanık cok kafamızı kurcalıyo
serhatayasli
21-12-2012, 13:37
e60 m5 aldıktan sonraki süreç:
* evlat olacak, ileride çok uygun paraya vermesseniz otoparkınızda yatacak duracak. vergi işleyecek zarar ziyan bi ton...
* yakıt tüketimi ilk başlarda koymasada mutlaka ama mutlaka bir gün başlarım böyle aşkın ızdırabına dedirtecek. banane yakıttan aslan seven yemine katlanır diyorsanız o zaman gidin f10 alın...
*mekanik arızalar çıkacak ve borusanda fiyatlar ütopya.
*saçma sapan tipler gelecek ''abi çok güzel modifikasyon yapmışsın 5.20d mi diye soracaklar :)''
üstüne basa basa söylüyorum mutlaka borusandan expertiz raporu ile alın alacaksanız.
söylediklerimin hepsi yaşanmıştır.
ceyhun737
21-12-2012, 13:38
5.35 i alın daha iyi:)
bordo olan arac hakkında olumlu yorumlar yapılmıstı baska bir Bmw sitesinde.. Degerlendirilmelii
turbo&quattro
21-12-2012, 15:29
Burada benzin bedavaya yakin olmasina ragmen ev arkadasim 4 ay once severek aldigi m5 ini satmaya calisiyor. Yakiti inanilmaz cok ve en ufak bir arizasi icin servise gitmeye korkuyor ne gecirecekleri belli olmadigi icin :) M5 farkli bir dunya olmasina ragmen maddi durumunuz cok cok iyi degil ise asiri uzer TR sartlarinda.
V10 motor sikintili,hele 2008 oncesi fena!
Cok yakar malesef.
Gonderdiginiz Pm de alternatifleri yazdim,bilginize.
Burada benzin bedavaya yakin olmasina ragmen ev arkadasim 4 ay once severek aldigi m5 ini satmaya calisiyor. Yakiti inanilmaz cok ve en ufak bir arizasi icin servise gitmeye korkuyor ne gecirecekleri belli olmadigi icin :) M5 farkli bir dunya olmasina ragmen maddi durumunuz cok cok iyi degil ise asiri uzer TR sartlarinda.
Vallahi cok dogru soyluyosunuz tek korkutan sorun cikartip agiz tadi vermeyebilir olmasi
V10 motor sikintili,hele 2008 oncesi fena!
Cok yakar malesef.
Gonderdiginiz Pm de alternatifleri yazdim,bilginize.
Tesekkur ederim murat bey en kisa zamanda tanismak uzere ilgiliniz alakaniz iin tesekkur ederim . Bir sorunun oldugunda ariyicagim sizden destek almak icin musait zamaninizda C63 amg de bakiyoruz suan tavsiyeniz uzerine .
bordo olan arac hakkında olumlu yorumlar yapılmıstı baska bir Bmw sitesinde.. Degerlendirilmelii
En kisa zamanda sahibiyle gorusup deyerlendirmeye calisicaz rengi guzel olsa bide ;)
CanberkD
21-12-2012, 23:25
ilandaki arac 87k eurodan cikmisti, ogleden sonra kalkti ve simdi tekrar yayinda..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-dan-2007-bmw-m5-kazasiz-borusan-109030274/detay
onceki postlarda yazmistim ama gormediniz heralde, arac hakkinda bildiklerinizi paylasirmisiniz ?
ilandaki arac 87k eurodan cikmisti, ogleden sonra kalkti ve simdi tekrar yayinda..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ascar-dan-2007-bmw-m5-kazasiz-borusan-109030274/detay
onceki postlarda yazmistim ama gormediniz heralde, arac hakkinda bildiklerinizi paylasirmisiniz ?
zaten o fıyatlar etmıcek bır aractı hayaldı sımdı gercek oldu yanı. benım duydugum kadarıyla bılmıyorum dogrumu fazıl tanıyor arac sahıbını fakat bende o cevreden yakınen bırılerınden duydum arac. saselerı oynamıs guzel bı kazası var olarak.
goldbergbrk
22-12-2012, 00:06
mustang güzeldi aslında ilandaki tarz alınabilir en azından saf amerikan 530d gibi durma şansı yok
Beyaz Nubarın arabayi direk al derim gercekten inanilmaz titiz ve ozenerek bakiyor alinicak araba
bordo lansman rengi e60 m5 in,araçta fuar için getirilmiş
Fazıl T.
22-12-2012, 18:21
zaten o fıyatlar etmıcek bır aractı hayaldı sımdı gercek oldu yanı. benım duydugum kadarıyla bılmıyorum dogrumu fazıl tanıyor arac sahıbını fakat bende o cevreden yakınen bırılerınden duydum arac. saselerı oynamıs guzel bı kazası var olarak.
aracta 2 parça boya var full servis bakımlı nokta hatası yok
Fazıl T.
22-12-2012, 18:29
m5 kullanmayan veya sahibi olmayan arkadaşlar lütfen kotuleme yapmayın bukadar aracı alan insan hatamı etti
Ben M5/6 ya sahiplik yaptim,iyi ve kotu yanlarini tartisabilirim saatlerce...
Eksikleri cok vardi.
Artisi oldugu gibi...
Firat.M3
23-12-2012, 08:25
ohoo e60 m5 bulmak öyle kolay olsa keşke. biz 2 adet alacaz arkadaşımla birlikte yani. 3 ay oldu daha yok. birtane buluyoruz bi heves araştırıyoruz mutlaka birşeyleri çıkıyor.. Murat abinin eski arabasına çok hevesliydim onunda sonraki sahip(leri) içine etmiş. en azından görünen bu :)
@997TT
abi mekanikte nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda da ufak bir özet geçersen memnun olurum.
2008 lere kadar debriyaj sorunlu,spor kullanimi sevmiyor.
2008 den sonra upgrade geldi ama bu sefer volan arizasi cabuk oluyor.
Vanoslar fena,ustalarimiz sesini dinliyor,E39 m5 den kalan alislanlik ama bu yeni sistemde yag basincini olcmeleri gerek! Onada ozel aparat gerek,oda yok. Makineye bagliyor,sesi dinliyor; Hmm,cok iyi diyor :)
2008 de oda degisti,hatta V10 yazilimi iyi yapan sirketller,vanosuda kontrol edebiliyir,400 devir ustune koyuyor ;) Yenisi daha iyi,kece ve yaglamasi iyi vanosun.
Saft baglantilari,smg nin tekme atmasindan kullanima gore er yada gec bozuluyor!
Frenler cabuk deforme oluyor.
Yaglama sistemi hassas,motor kiran cok.
Egsoz sistemi cok ileri muhendislik,mid yapiyorum deyip icine eden cok.(F1 bmw nin kopyasi)
On tasiyicilar/burclar cabuk defirme oluyor ulkemizde.
Direksiyon kutusu pist kullaniminda yetersiz,cabuk isiniyor.
Dandik filtrelere akismetre duyarli.
Klima sensor ve muslugu daima yedegi olsun :(
Aklima gelenler bunlar.
Benim Sepang M5 ve Mavi M6 lar boncukdu ama benden sonrakiler M den anlamadiklari icin,520 dizel gibi bindiler!!
Firat.M3
23-12-2012, 09:04
yağlama ve vanos tüm M ler için önemli zaten. Bu direksiyon kutusundaki arızalarda e60'larda genel olarak var. kronik yani. 520d ime ben sıfır kutu almak zorunda kaldım aracı ilk aldığımda. üstelik araç 80 binde ve makam aracı olarak kullanılmıştı.
yalnız frenler, şaft bağlantısı, klima sensör ve mustluk olayı cidden şaşırttı beni. müşteri hassasiyeti olmasın abi :D öyle derler ya hani. :)
520 ile M in kutular ve sogutucusu farkli.
Vanos 2005/2008 farkli. Hele E39 ve 46 dakiler facia! Controller lar bile bozuluyor!
Daha cokkk var,hassasiyet olsa neler hatirlardim. İsitmanin kicini yakmasi,kaplamalarin soyulmasi,cam kriko ariza/ses,cift cam lekelenmesi,adaptif arizasi,devam edeyim mi?
lethaldoze
23-12-2012, 09:22
Böyle videolardan izlemesi resimleri bakması çok güzelde almaya kalkınca tam baş belası demekki :)
2008 ve ustu alinirsa ve bilerek/ozenli kullanilirsa,sikayetler duser(bitmez)...
erdem325
23-12-2012, 09:34
m yerine amg tercih edilse?
amg daha sorunsuz deniliyor genelde o yuzden soyledim yanlis anlasilma olmasin..
CanberkD
23-12-2012, 11:17
2008 lere kadar debriyaj sorunlu,spor kullanimi sevmiyor.
2008 den sonra upgrade geldi ama bu sefer volan arizasi cabuk oluyor.
Vanoslar fena,ustalarimiz sesini dinliyor,E39 m5 den kalan alislanlik ama bu yeni sistemde yag basincini olcmeleri gerek! Onada ozel aparat gerek,oda yok. Makineye bagliyor,sesi dinliyor; Hmm,cok iyi diyor :)
2008 de oda degisti,hatta V10 yazilimi iyi yapan sirketller,vanosuda kontrol edebiliyir,400 devir ustune koyuyor ;) Yenisi daha iyi,kece ve yaglamasi iyi vanosun.
Saft baglantilari,smg nin tekme atmasindan kullanima gore er yada gec bozuluyor!
Frenler cabuk deforme oluyor.
Yaglama sistemi hassas,motor kiran cok.
Egsoz sistemi cok ileri muhendislik,mid yapiyorum deyip icine eden cok.(F1 bmw nin kopyasi)
On tasiyicilar/burclar cabuk defirme oluyor ulkemizde.
Direksiyon kutusu pist kullaniminda yetersiz,cabuk isiniyor.
Dandik filtrelere akismetre duyarli.
Klima sensor ve muslugu daima yedegi olsun :(
Aklima gelenler bunlar.
Benim Sepang M5 ve Mavi M6 lar boncukdu ama benden sonrakiler M den anlamadiklari icin,520 dizel gibi bindiler!!
Murat abi vanos yag basinci bilgisayara baglayinca gozukuyor diye biliyorum ?
Hatta vanos basinc testi bile yaptirabiliyor bilgisayardan.
Ozel aparattan kastin nedir ?
CanberkD
23-12-2012, 11:24
m yerine amg tercih edilse?
amg daha sorunsuz deniliyor genelde o yuzden soyledim yanlis anlasilma olmasin..
c63 amg ve e55 amg ve daha bircogunda kilitli difransiyel sadece opsiyon ve Tr dekilerin cogunda bu opsiyon yok :) Yeni bazi modellerde opsiyon bile kilit yok :D
500 beygir arabaya binicem gotunde kilidi olmycak ? Saga sola gitmek icin degil gazlamak icin amg aliyosunuz, suruse en cok zevk vericek sey yok :)
Bmw M in surus zevkinin yanina bile yaklasamayacagi gorusundeyim amg icin...
sorunsuzdur amg ama bence daha da zevksiz. tork konertorlu bi kamyon sanzumani, devir cevirmeyen isteksiz makinalar... Ben arabaya zevkim icin biniyorum, bu zevkide alabilecegim en iyi fiyat performans M5/M6 serisinde bence.
Yaklasik paralara bu prestij/guc ve zevk anlaminda baska araba var mi?
erdem325
23-12-2012, 11:26
c63 amg ve e55 amg ve daha bircogunda kilitli difransiyel sadece opsiyon ve Tr dekilerin cogunda bu opsiyon yok :) Yeni bazi modellerde opsiyon bile kilit yok :D
500 beygir arabaya binicem gotunde kilidi olmycak ? Saga sola gitmek icin degil gazlamak icin amg aliyosunuz, suruse en cok zevk vericek sey yok :)
Bmw M in surus zevkinin yanina bile yaklasamayacagi gorusundeyim amg icin...
sorunsuzdur amg ama bence daha da zevksiz. tork konertorlu bi kamyon sanzumani, devir cevirmeyen isteksiz makinalar... Ben arabaya zevkim icin biniyorum, bu zevkide alabilecegim en iyi fiyat performans M5/M6 serisinde bence.
Yaklasik paralara bu prestij/guc ve zevk anlaminda baska araba var mi?
yok olabilir yani ben birsey dmedim zaten :D
sadece amg icin genelde daha sorunsuz deniyordu, belki fikir olur diye dedim..
yoksa ne amg sahibi oldum ne de m :(
CanberkD
23-12-2012, 11:30
yok olabilir yani ben birsey dmedim zaten :D
sadece amg icin genelde daha sorunsuz deniyordu, belki fikir olur diye dedim..
yoksa ne amg sahibi oldum ne de m :(
yok size yazmadim zaten direk olarak yanlis anlasilmasin :)
ben amg nin spor araba kavramini yanlis buluyorum sadece, Murat abi de c63 onermis.
Yeni tip c63 coupeler sanzuman ve yenilikleri sayesinde daha iyi ancak oncekiler bence spor araba kivaminda degil. Sadece duzde hizli o da emsalleiyle ayni hizlanma :)
AMG ıle M ın hayat goruslerı farklı Canberk,kıyaslaman yanlıs.
Yanı baharat ısteyen-surus zevkı-Spor karakter ıcın "M" alıcak.
GT keyfı yasamak ısteyen,konforu olsun ama bastımı gıtsın ısteyen,pıstten ote yol performansını ısteyen,sanzıman yarım sec gec degıssın ama sorunsuz ve konforlu olsun ısteuen,vs "AMG" alıcak.
Ayrıca SMG nın tum basarısız yonlerı DKG ıle son buldu...
C63 u opsıyon olarak onerdım.Turkıye ılk performans paketlı C63 u ben getırmıstım 2008 ın yazında(kılıt ve dıger seyler var)ama yıne bır M3 degıl! Ama duzde hızlıydı,oyuzden almıstım bırde M3 kullandıgım ıcın...
Makına vanos kontrollerdakı basıncı gosterır ancak vanosun ıcınde "Meknık yag basncını" gosterEmez ;)