Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolunda A.Ş
Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni’
Ankara’nın varoş semti Çinçin Bağları’nda yaşayan Fehmi Kır ve arkadaşlarının Başkent sokaklarında başlarına gelen olayların kara mizahla anlatıldığı Yolunda A.Ş.’nin senaristliğini ve yönetmenliğini Emre Budak yaparken başrolünü ise tiyatro oyuncusu Erdağ Yenel canlandırıyor.
Ekim ayı sonundan itibaren Mynet bünyesindeki sebastiyan.com'dan haftalık 15 dk olarak; ‘Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni’ ismiyle yayınlacak dizinin yapımcısı Toros Film'in yetkilileri dizinin internete yayınlamasının içeriği daha özgür kullanmayı sağladığı görüşünde.
Dizinin 5.bölümü yayınlandı.
hürriyet röportajını da koyuyurum isteyenler bakabilir
ininde bir internet dizisi - Hrriyet Ankara Anasayfa (http://www.hurriyet.com.tr/ankara/22115187.asp#)
IgcfDSCz78o
mutlaka beğenmeyenler olacaktır ama ben çok beğendim ankaranın polis girmeyen semtindeki 3 arkadaşın olaylarını anlatıyor.
İlk 3 bölümü izledim çok iyiydi. Bugünde 4-5 yapıcam. Yakında fena patlar :)
Umarım o kadar popüler olupta tv lerde falan çizgisini bozmaz.şuan için çok güzel ilerliyor özellikle 5.bölüm çok güzel.
Sıvacıya hastayım :D
Yarım kalan yanınız benim
Diğerlerinin yanında en sakin ve durgun tipleme olan “Tek Kat Memet” karakterini canlandıran Hasan Göktaş, “Dizide sıva işiyle uğraşan ancak asla sıvanın ikinci katını atamayan bir ustayı oynuyorum. Bu karakter insanların yarım kalan yanını temsil ediyorum. Sürekli bir mücadele içerisindeyiz. Her an başımıza onlarca olay geliyor. Yapmak istediklerinizi sıraladığınız zaman arkanıza dönüp bir bakın. Yarım bıraktığınız onlarca şey göreceksiniz” dedi.
2 kere konusu açıldı sitede silindi :)
Ben izliyorum her hafta oyunculuklar da web dizisine göre gayet yeterli :)
ilk bölümü izledim de hiç beğenmedim diğerlerine bakmadım henüz
TolgaEsentepe
21-12-2012, 13:39
başını yesin gardaş la etimizi yedin sabah sabah :D
Konu ile ilgili Problem yok dizi guzel tutar bencede
başını yesin gardaş la etimizi yedin sabah sabah :D
offf replikler yarıyo beni :D
Tam ankara şivesi konuşuluyor bazen anlamıyorum bende ne dediklerini
Tam ankara şivesi konuşuluyor bazen anlamıyorum bende ne dediklerini
İbo karakterini oynayan İbrahim Aymergen gerçek bir çinçinliymiş aynı zamanda.
Gimifayf
21-12-2012, 13:50
İlk bölümü izledim şu an internet kafede 4 arkadaş oturduk ilk bölümü tekrardan izliyoruz :D
Memed abi bi çare olmuş la. :D
Daha öncede konu açılmıştı ama silindi bakalım bu ne olcak.
Tv ye çıkma gibi bi durumu gözükmüyo bence. Röpörtajında öyle diyodu
Edit: 3. Bölüm ufo sahnesi en güzel sahneydi. :D
Bi ısınıyım diyom, önüm antalya arkam erzurum. :D :D
1den 5 e atladım :)
5. bölüm de denilen gibi harbiden hiç bilecikli tanımadım hea :)
Onurkk06
21-12-2012, 14:21
1inci bölüm de pek bişey yokta diğer bölümler iyi :D
eğlenceli kalite dahada artar sanırım ilk 2 bölümü izledim kısa olmasa avantaj, sıkılmaya başlamadan bitiyor, jenerik haddinden uzun :D
güzel olmuş dahada iyi olur umarım :)
Çinçin mi kaldı arkadaş :D
Çinçin mi kaldı arkadaş :D
gökdelenler sardı dört bir yanı. şaka bi yana arada çekimlerine denk geliyorum. baya kalabalık bi kadro. emekler boşa gitmez değeri bilinir inşallah
Gırtlağı en güzel o yapıyor oranın adamı olduğunu belli ediyo direk afiş:D
Bu arada çincinin yarısı tokinin yarısı da laz mütehaitlerin kısmı da çok gerçek.O taraflarda bi arsamız var lazlar cidden çekirdek parası veriyor.Tokinin almasını bekliyoruz maduruz :D
Painkiller
21-12-2012, 16:55
Yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor? ben de tuttum bunu, takip edicem.:)
Yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor? ben de tuttum bunu, takip edicem.:)
her pazartesi mynet sebastiyan da . yada facebook fan page var beğen rastlarsın zaten paylaşımlardan
muratburunce
21-12-2012, 21:11
her pazartesi mynet sebastiyan da . yada facebook fan page var beğen rastlarsın zaten paylaşımlardan
memet laaa senide alsınlar diziye sizin ewin orda nası olsa :D boomcu memet olarak gir oraya sende :p
Aynen mahelle cocuklari.benim mahallemde okulumda ordaydi okul kapisinda gorurdum hatirliyorum
CasabLanca
22-12-2012, 03:58
muhabbetler bomba :D replikler gündelik fiks
Mikrop_Ali
22-12-2012, 03:59
amaa başını yesin gardaşla neymiş :D
memet laaa senide alsınlar diziye sizin ewin orda nası olsa :D boomcu memet olarak gir oraya sende :p
ben repliklere sosyetik kalıyorum abi :D içimdeki çinçinliyi çıkarırsam belki iş yapar ama :D
muratburunce
22-12-2012, 11:44
ben repliklere sosyetik kalıyorum abi :D içimdeki çinçinliyi çıkarırsam belki iş yapar ama :D
içinde çinçinli mi var :eek::eek::eek:
tam angara bebeleri :D bende başından beri takipcisiyim kafa dağıtmak için güzel ;) ...
Baya baya iyiymiş ya bütün bölümleri izledim :D
Her konuşma sonuna yaa la böyle değişik küfürler falan bunlari izleye izleye angarali olcam hahaha:D
Kıyakmiş işler güçlerden sonra bunu da takip etmekde fayda var
tek kat mehmet :D:D:D
helal olsun cok iyi yapmışlar
serkan6606
23-12-2012, 14:46
tutar bu dizi yakında startvde görürüz behsattan sonra gerçi yönetmeni reyting kaygım yok kafama gore cekiyorum diyor 5. bölüm yayınladıgı 4 gün baktım 190 bin izleme vardı 4 günde 190 bin :D özenti işler gücler saçma behsat ç den sonra bu dizi 2sinide sollar .
cgnozdmr
23-12-2012, 15:52
Bence çok iyi ilerliyor.Dizinin bir çok bölümünde oynayanlar zaten mahallenin insanları.Tam angara bebeleri helal olsun goçlaar.
İtiraf ediyorum 5. bölümü izledikten sonra canım çekti şöyle bi cebeci ulus yaptımda geldim :D
Dizinin orjinalliğinin bir nedeni de DSLR ile çekiliyor olmasıymış Behzatın ilk sezonu gibi :)
https://twitter.com/i/#!/Yolundas/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2FSLANLodn
Low-Rider
23-12-2012, 21:06
Dün 4 bölümünü izledim beğendim baya
6. bölümü izledim güzel olmuş baya. İşi öğrendiler artık devamlılık adına merak uyaandıracak şekilde sonlandırıyolar :)
9. bölüm ne zaman yayınlanacak?
pazartesi veya salı yayınlanıyor yeni bölümler
bende tüm bölümleri izledim başarılı dümen AŞ :)
bal bidonu dümeni iyiydi :)
sedat2626
12-01-2013, 02:23
40 yılın başında bi hayırlı iş yapmışın olum takdir ettim seni :) pezevenk kendi evine bal vermeyi unutmuşsun :)
oldukça başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum :)
Sevgili Yolunda A.Ş. ailesi,
sizlere ilk paylaşımı yaptığımız günden itibaren, kısa sürede, sizlerin yoğun ilgisini ve sevgisini gördük. Çinçin’den çıktığımız bu yol, sadece Fehmi Kır ve arkadaşlarının yolundalık hikâyesi değil, gerçek hayatta, belki sokakta yanımızdan geçen herhangi birinin, belki bakkalın çırağının, belki bir komşumuzun, belki babamızın, belki de kendimizin hikâyesiydi. Amacımız, sizlere magazin hikâyeleri değil de, hayatın çok daha içinden, gerçek hikâyeleri kara mizah yoluyla sunmaktı. Sizlerin paylaştığı çalışmalardan, bize gönderdiğiniz destek mesajlarından ve sokakta karşılaştığımızda dostça sarılmalarınızdan gördük ki bu amacımızın gerçekleşmesinde yalnız değiliz. Sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde, hatta dünyanın birçok yerinde yolunda olan gurbetçi kardeşlerimizin olduğunu gördük. 8 bölümlük internet serisini eğrisiyle doğrusuyla hep beraber tamamladık. Bu günden sonra aynı duygularla, olanca çalışma gücümüzü “Yolunda A.Ş. Bir Ankara Dümeni” sinema filmini gerçekleştirmek için sarfedeceğiz. Hepinizin de desteğiyle yaza doğru çekilmesi planlanan filme hazırlanırken, çeşitli periyotlarda yayınlayacağımız özel videolarla sizleri yalnız bırakmamaya çalışacağız. Başta Çinçin halkı olmak üzere, bizi bu süreçte yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola.
Yolunda A.Ş Ekibi
ByShaGGy
16-01-2013, 12:28
film'deki arkadaşlarn şivesinin aynısı bende sahip :) birgün bi yerde karşılaşırsak yadırgamayın beni :D
Ankara bebesine kurban oluyum ayıpsın