PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu ttnet cagrı merkezi tek bana mı çıkmıyor?

bilalMW
24-12-2012, 16:50
3 gündür netim or**pu oldu gel git gel git gel git.

Arıyorum santral tel nonu gir

yardım istediğin şeyi seç ses seda bişey yok bekle babam bekle bekle babam bekle.

Her ay 70 tl almayı bilirler.

2 gündür arıyorum 444 0 375 ama yok. Sabrımı gerçekten taşırdılar.

Allah'ını seven ttnet harici güvenilir net sağlayıcısı önersin yarın kapattırıyorum ttneti.

mody
24-12-2012, 16:51
beni aramaktan sana cvp vermeye zamanları kalmamıştır, en son "avukata veriyorum aramayın" dedim de öyle kesildi telefonlar, yok kampanyaymış yok bilmem neymiş diye...

bilalMW
24-12-2012, 16:52
beni aramaktan sana cvp vermeye zamanları kalmamıştır, en son "avukata veriyorum aramayın" dedim de öyle kesildi telefonlar, yok kampanyaymış yok bilmem neymiş diye...

abi yok menülerinde tur atıyorum yok 2 gündür sadece sessizlik intro müzik bile yok. :(

Ramiz
24-12-2012, 16:54
ttnet tam rezillik yahu nedir bu

MCN21
24-12-2012, 16:55
ben fiber kullaniyorum saglayici superonline di en son degismediyse cokta memnunum

bilalMW
24-12-2012, 16:55
superonline ya da d-smartın internetini kullanan varsa yazsın memnunlar mı fiyat olsun kalite olsun ? ne illet ne sorumsuz bişeyler..

SOMEONESPECIAL
24-12-2012, 16:56
Allahıma çok şükür hem TurkTelekom sabit hattımı
Hem de TTNET İnternet hattımı SUPERONLINE'a
çevirdim. Ayda sabit 43 TL Net+Tel

Ufuk
24-12-2012, 16:58
işte mevzu istemediğin zaman bol bol arayıp taciz etmeleri ama gerektiklerinde sırra kadem basmaları :D Benimde başıma geldi. umarım çözersin

5500
süperonline kesinlikle çok iyi. çağrı merkezini arayınca da çat diye açıyorlar.

bilalMW
Allahıma çok şükür hem TurkTelekom sabit hattımı
Hem de TTNET İnternet hattımı SUPERONLINE'a
çevirdim. Ayda sabit 43 TL Net+Tel

sınırsız mı abi bakıyorum superonline hep kotalı

Turkcell Superonline - Kampanyalar - Fiberini Seç (http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=42&d=fiberini-sec&t=0)

şu linkte limitsiz diyor ama 100 gb ve 50 gb gösteriyor bunlar nedir?

akıncı
24-12-2012, 16:59
aynı paraya sınırsız ınternet, d smart hd yayınlarıda izlıyorum smıle adsl hızıda gayet iyi
ttnet rezillik 4 ay oldu kapatalı geçen msj gelmış 0.004 tl borcunuz var diye aradım tabi bildiğiniz gibi 15 dk felan bekledım muhattap olacak kişiyi oraları buraları ayrı oynuyo yok yanlışlık olmuş yok bılmem ne ıyıkı kapattırmışım rahatladım :)

emirarslan34
24-12-2012, 17:01
950 kb larda indiriyorum bi ps3 oyununu , oyunda 25 gb civarı pat düşüyor 350 kb lara.

http://b1212.hizliresim.com/14/s/h7pb0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

bilalMW
24-12-2012, 17:01
Şimdi superonline'nın fiber olması ve hızı cezbediyor.

D-Smart + İnternet olması da farklı güzel yanı. D-Smart'dan memnunmusunz hız olsun kesilmeme olsun ?

akıncı
24-12-2012, 17:03
Şimdi superonline'nın fiber olması ve hızı cezbediyor.

D-Smart + İnternet olması da farklı güzel yanı. D-Smart'dan memnunmusunz hız olsun kesilmeme olsun ?

sabıt 69 tl oduyorum fatura hiç şaşmıyor ışyerınde netı kullanıyorum evde hd yayınları belgesel kanalları ben memnunum yanı ttnette kafalarına gore fatura kesıyolar herhalde

SOMEONESPECIAL
24-12-2012, 17:04
sınırsız mı abi bakıyorum superonline hep kotalı

Turkcell Superonline - Kampanyalar - Fiberini Seç (http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=42&d=fiberini-sec&t=0)

şu linkte limitsiz diyor ama 100 gb ve 50 gb gösteriyor bunlar nedir?

8GB kotalı... Zaten ben kampanyadan aldım. Bana yetiyor.
Ufaklık paso kraloyunda olmasına rağmen kotayı aşmadım hiç...

Önemli Tavsiye !.. TurkTelekom ve TTnet ten aboneliği çok zor iptal ettiriyorsun.
Sana acayip acayip faturalar ve kullanma bilmemnesi çıkartacaklar. Mecburen
ödüyorsun bunları. ödedikten sonra mutlaka ve mutlaka şu şu hat şu tarihte
kullanıma kapatılmıştır diye. Daha sonra Superonline bağlandıktan sonra
bi fatura daha gelebilir (ki bana 90küsur geldi) ödedim ama Superonline dan
2 aylık bedel düştüler. 300 Dk lık sabit hattımında numarası aynı kaldı

Okhoroz
24-12-2012, 17:07
abi ben bi taktik uyguladım abone başvurusu yapar gibi açan kadına şikayet ettim oda beni direk müşteri hizmetlerine bağladı mecburen açtılar :D

poseidon
24-12-2012, 17:07
Şerefsizler elini verince kolunu alamıyorsun.
Sanki tüm tüm Türkiye aynı anda telekomu arıyor. 8 dakika neyi bekletiyorsun?
Bende de tivibu vardı. Yayın gider. Kumanda çalışmaz. Hd kanalları dandik.
Verene kadar akla karayı seçtim. Kurtulun aga en yakın zamanda kurtulun.

Kadyr
24-12-2012, 17:08
Ben biri adsl kullaniyorum 3-4 senedir memnunum toplasan 5 kere kesilmemistir.her aradigimdada yardimci oldular

bilalMW
24-12-2012, 17:12
yazdıkalrınızı şimdi gördüm ***** yine net gitti de :D

yorumlarınız için çok teşekkürler abilerim yaşıtlarım yarın go go iptal ttnet. Merhaba D-Smart net ve tv. :)

Enes-x
24-12-2012, 17:12
Yıllarca ttnet eziyeti çektim.kopmalar,yavaşlamalar ,günlerce internetsiz kalmalar...

3 ay önce superonline fiber geldi ve abartmıyorum bağlandığı günden beri bir kere kopup yavaşlamadı.

Hızım 3 kat arttı ödediğim fatura yarıya azaldı.açgözlü ttnetin iptal ederken fatura ettiği tahahütten cayma bedeli olan 300 lirayı bile superonline ödüyor :)

Kesinlikle tavsiye ediyorum superonline.

bilalMW
24-12-2012, 17:15
Adil kota N?? açılımını bilmiyorumda bu tüm net sağlıyıcılarnda var mı?

SOMEONESPECIAL
24-12-2012, 17:18

Açılımı : Anası bellemeyeceksin.... Ayda 100 tane film indirme. Sınırsız diyorlar
ama belli bir yüzdeyi aşarsan faturaya yansıtıyorlar. (15 Eylül 2010 sonrası abonelere)

http://www.superonline.net/yardim-detay?h=32

h.guroglu
24-12-2012, 17:18
Yıllarca ttnet eziyeti çektim.kopmalar,yavaşlamalar ,günlerce internetsiz kalmalar...

3 ay önce superonline fiber geldi ve abartmıyorum bağlandığı günden beri bir kere kopup yavaşlamadı.

Hızım 3 kat arttı ödediğim fatura yarıya azaldı.açgözlü ttnetin iptal ederken fatura ettiği tahahütten cayma bedeli olan 300 lirayı bile superonline ödüyor :)

Kesinlikle tavsiye ediyorum superonline.

nasıl yani süperonline ödüyor ayrıntılı yazarmısınız şu ödeme olayını bende tahüdüm olduğundan her ay 60 lira ödüyorum varsa öyle bişey direkt geçerim

bilalMW
24-12-2012, 17:21
Açılımı : Anası bellemeyeceksin.... Ayda 100 tane film indirme. Sınırsız diyorlar
ama belli bir yüzdeyi aşarsan faturaya yansıtıyorlar. (15 Eylül 2010 sonrası abonelere)

Turkcell Superonline - Yardım - Hız Alanı (http://www.superonline.net/yardim-detay?h=32)

yapma reis. :( eski downloaderlerdeniz 1 tb ve 500 gb hdd doldurdumuş evde boyumuz kadar dvd var film müzik video oyun v.s sınırsız olunca o kadar da sınırsız olmuyor öylemi ? :(

arade net yine gitti a*k

Enes-x
24-12-2012, 17:38
nasıl yani süperonline ödüyor ayrıntılı yazarmısınız şu ödeme olayını bende tahüdüm olduğundan her ay 60 lira ödüyorum varsa öyle bişey direkt geçerim

Superonline için 24 ay tahahüt veriyorsun.ttnetin iptal ettirdiğin için sana yansıttığı bedeli superonline a bildiriyorsun.onlarda faturandan düşüyorlar.

yani superonline a aylık 50 lira ödediğini var sayalım ,ttnetede 250 lira cayma bedeli ödedin diyelim.5 ay faturA ödemiyorsun.

Enes-x
24-12-2012, 17:41
yapma reis. :( eski downloaderlerdeniz 1 tb ve 500 gb hdd doldurdumuş evde boyumuz kadar dvd var film müzik video oyun v.s sınırsız olunca o kadar da sınırsız olmuyor öylemi ? :(

arade net yine gitti a*k

Benim net paketim 20 mbit 50 gb kotalı.kotayı aşarsam 3 mb e düşüyor hızım yine ttnetten hızlı :D

h.guroglu
24-12-2012, 17:41
Superonline için 24 ay tahahüt veriyorsun.ttnetin iptal ettirdiğin için sana yansıttığı bedeli superonline a bildiriyorsun.onlarda faturandan düşüyorlar.

yani superonline a aylık 50 lira ödediğini var sayalım ,ttnetede 250 lira cayma bedeli ödedin diyelim.5 ay faturA ödemiyorsun.

ii miş ozmn boşu boşuna saç baş yolmıyalım geçelim superonline a

bilgi için teşekkür ederim

FRTDI
24-12-2012, 17:53
Superonline tek gecerim walla 2 yillik ttnet rezilliginden sonra superonline gecip nirvanaya ulastim aylik 50gb kotali 54tl kotayi gecersen 3mbite dusuyor o bile ttnetten hizli ustelik basvurdum internet uzeriden aksama ayarlayip benden randevu istediler ertesi gun bagladilar

Jön Türk
24-12-2012, 18:06
1 haftadır günde en az 5 kere arıyorlar.Meşgule alıyorum sn geçmeden yine çeviriyor.
superonline mahalleye gelsede kurtulsak

_FrKn_
24-12-2012, 18:06

hacı çoğunda bu seçenek var bu seçenek olmaması için daha fazla para vericen.faturana yansıma gibi bişey yok hep aynı geliyor.fakat adil kullanım kotası(akk) yı aştığında hızını 1 mbit e veya 3 mbit e indirirler.değişir kampanyadan kampanyaya.yani 50 gb yi doldurduktan sonra ay sonuna kadar 3 gb takılırım nasıl olsa bir dahaki ay aynı hızdan devam diyorsan x tl yok benim hızım her zaman 8 mbitte kalsın 200 gb kullansamda düşmesin diyorsan x+y tl vercen olay bu :)

Minova
24-12-2012, 18:08
3 gündür netim or**pu oldu gel git gel git gel git.

Arıyorum santral tel nonu gir

yardım istediğin şeyi seç ses seda bişey yok bekle babam bekle bekle babam bekle.

Her ay 70 tl almayı bilirler.

2 gündür arıyorum 444 0 375 ama yok. Sabrımı gerçekten taşırdılar.

Allah'ını seven ttnet harici güvenilir net sağlayıcısı önersin yarın kapattırıyorum ttneti.

Ben evime 5 aydır ınternet bağlatamıyorum TTNET in ta ...

Mikrop_Ali
24-12-2012, 18:09
actıkları anda şikayet formu olustumak iştiyorum diyosun kufur etmeye gerek yok sert bir dille şikayet formu oluşturmalarını iste. sorununu cozebılırler o zaman. 2 gun boyunca cepten ararlar ozur dılerler