PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : navitech dtv-7500 ¿?

Aranel Ciryatan
01-01-2013, 16:25
merhaba arkadaşlar;

yeni aracıma in dash bir type almayı düşünüyorum açıkcası sıfır ürünlere çok para vermek istemiyorum. 300-400 TL arasında bir bütçe düşünüyorum bu iş için.

sahibinden üzerinde ilanlara baktığımda sadece 2 ay kullanılmış araba değişimi nedeniyle ilanı açılmış bir navitech dtv-7500 modeli var. bu modeli önerirmisiniz.
Arabanın standart ses sistemi ile beraber kullanıcam öyle çok profesyonel bişi istemiyorum trafikte bana attığım divx klipleri oynatsın bide menüleri hızlı olsun yeterli. bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa yorum yazarsa sevinirim.

birde önerebileceğiniz 400 TL ye kadar ürünlerede açığım arkadaşlar.

CafCaf
01-01-2013, 19:33
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/142386-navitech-dtv-7500-indsah-400-tl-satilik.html

ben satıyorum aynı zamanda kullanıyorum standart tesisatda kullanıyorum görüntü kaliteside yeterli parasına göre gayet iyi bir indash usb okuyucusu var ama bn genelde dvd cd si yapıp onunla kullanıyorum kumandası felanda var parasına göre verdiği hizmet gayet iyi.

Aranel Ciryatan
01-01-2013, 19:39
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/142386-navitech-dtv-7500-indsah-400-tl-satilik.html

ben satıyorum aynı zamanda kullanıyorum standart tesisatda kullanıyorum görüntü kaliteside yeterli parasına göre gayet iyi bir indash usb okuyucusu var ama bn genelde dvd cd si yapıp onunla kullanıyorum kumandası felanda var parasına göre verdiği hizmet gayet iyi.

dostum senin ilanı gördüm hatta mesaj attım ilanı ama sonra ordu olduğunu gördüm adresin. ben açıkcası direk elden teslim alacağım bir ürün arıyorum.

CafCaf
01-01-2013, 19:42
yok benimkini alman icin demedim yani parasına göre iyi anlamında demiştim.

Aranel Ciryatan
01-01-2013, 19:55
yok benimkini alman icin demedim yani parasına göre iyi anlamında demiştim.

anladım dostum çok çok saol bu arada bilgin için. çok bütçe ayırmak istemiyorum çünkü sonuçta prof birşey yapmayacağım maksat istanbul trafiğinde kaldığımızda bize güzel vakit geçirecek birşey olsun arabanın içinde :)

kanqoo55
02-01-2013, 17:59
Bence almışken düzgün bilinmiş bir marka alın derim...