PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : astra j teyp nasıl sökülür?

Ersin YILDIZ
15-01-2013, 18:55
arkadaşlar merhaba astra j kasanın teybini söküp anfi falan bağlıcam orjinal teyp üzerinden fakat resimli anlatım varmı sökme işlemiyle ilgili nerelere dikkat etmem gerek birde kapı döşemelerini sökücem bununla ilgili resimde varsa çok iyi olur

Kubi
15-01-2013, 19:05
vites önündeki boş yerin tabanı -- vites körüğü -- gri plastik çerçeve -- klima -- teyp sıralama bu şekildeydi , görsem net hatırlarım gri plastik çerçeveye dikkat et çıt çıtlı diye hatırlıyorum

Ersin YILDIZ
15-01-2013, 19:11
vites önündeki boş yerin tabanı -- vites körüğü -- gri plastik çerçeve -- klima -- teyp sıralama bu şekildeydi , görsem net hatırlarım gri plastik çerçeveye dikkat et çıt çıtlı diye hatırlıyorum

nerelerde tırnaklar var, onlar önemli benim için gizli civata falan varmı ilk defa yapıcam opele, peugeot falan olsa sorun yok, geri kalan iş kolay

erkan kaya
16-01-2013, 21:25
astra j oem montajcısıyım telden ararsan benı daha ıyı ızah ederım sana 532 716 00 93

erkan kaya
16-01-2013, 21:35
vıtes kolunun onundekı boslukta plastıgı al altında vıtes korugune gecme bı plastık parca daha var onuda sok bıraz guc harcaman lazım kork ma kırılmaz o parcayıda soktukden sonra vıtes korugunun etraf cercevesını kaldır basıt cıkıyor.vıtes etraf cercevesının gerısınde yıldız baslıklı ıkı adet cıvata var onu sok cıvataları soktugun yerden baslamak sartı ıle yukarı dogru kaldırarak tırnaklardan attır plastıgı taki tepeye kadar.tepeye gelınge hafıf sana dogru cekerek kaldır
teybın etraf cercevesını sokmus oldun teyıbın mekanıgını sokmek ıcın 7 lokma tornavıda kullanman lazım mekanıgın ust kısmındakı cıvataları sokmen ıcın kalorıfer ayar dugmelerını saga ve sola cek kı rahat sokebılısın kalorıfer ayar dugmelerı saga ve sola cıka bılıyorsag tarafı soldan cek soltarafı sagdan cekkı kırmayasın cunku tek tarafa cıkıyor kolay gelsın bu arada oem baglayacaksan balık sırtı anten var ıse muhakkak yesıl beyaz kabloya tetık vermen lazım yoksa cıhazını radyosu cekmeyecektır saygılar

erkan kaya
16-01-2013, 21:42
bak buda sökülmüş hali
http://e1301.hizliresim.com/15/j/j0r5z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Ersin YILDIZ
16-01-2013, 22:08
Abi supersin ya aradigim kan sende cikti daha nasil aciklanirki sokmeye baslayinca tek tek fotolayip paylasirim tesekkurler

erkan kaya
17-01-2013, 15:20
rıca ederim opel gurubunda sıkıntın olrsa yardımcı olrum

S.Özeren
17-01-2013, 16:21
bu üstündeki navigasyon sonradan takılabiliyor değilmi ? ne kadar onların fiyatları

erkan kaya
17-01-2013, 16:25
evet sonradan takılıyor gerı gorus kamerası ıle bırlıkte montaj dahıl 1650 tl