Orijinalini görmek için tıklayınız : dsg debriyaj içi ssp motorsport yardım
typermelih
26-01-2013, 09:18
arkadaşlar dsg debriyaj içi açılıp bu plakaları sağlıklı takabilen varmı istanbul da yada ankarada
takmak sanırım debriyaj şanzumandan ayrılıyor içi açılıyor plakalar çıkıyor
bunlar yerleştiriliyor
SSP Auto Salon, LLC (http://www.sspperformance.com/search/?searchTerms=dsg+500+hp)
1399 dolar yazan set
bu işi yapabilecek varmı ve nasıl gümrüksüz getitirebiliriz
mechanic
26-01-2013, 09:30
sadece montaj mı yoksa başka işlemler yapılması gerek mi acaba?
ChtArdARSL
26-01-2013, 09:43
Aracınızda sanzıman garantısı varmı?
typermelih
26-01-2013, 10:14
garanti bitti böyle bir arabada garantimi kalır :)
maslak oktay ustayı bi araştırın derim montaj konusunda
murat çelik
26-01-2013, 11:23
ankarada çözeriz bu işi
BoraÇİFTÇİ
26-01-2013, 11:46
Evo X nunda yüksek güçlerde sst şanzımanı içinde böyle bır upgrade gerekiyor.
Kit in içeriğide çok benzer yağ haznesi,yağ pomapası soğutucu fan,yağ değişimi ve yağ geri
dönüşüm boruları yakın zamanda Paşaoğlu Garaj da yapıldı böyle bir işlem.
İstersen arayıp bi sor.
montajı için maslakta bu işi iyi yapabilicek 2-3 ustamız var sen al hallederiz burda...
typermelih
26-01-2013, 13:27
montajı için maslakta bu işi iyi yapabilicek 2-3 ustamız var sen al hallederiz burda...
yiğitçim bana cep tel veririmisin
timucintt
26-01-2013, 13:43
çok iyi şanzıman ustaları bunu halledebilir başta çift kavrama toplayanlar... tork konvektörü ve kilitli (kaynaklı)clutch drum house açabilen tornacılar bile bu işi yapabilir ama çok hassasiyet gerektiren bir iş sıfır balansla iş yapacak adam lazım... bide balata boşluklarını ölçümü yapılırken vs çok dikkat etmek gerekiyor ve önemli fazla sıkı oluncada balata hasnesini parçalayabilir....
typermelih
26-01-2013, 14:47
bana usta söylesenizde arasam konuşsam :)
Levent Y.
26-01-2013, 15:24
Videolar bolumundeki yazını gordum. Simdi daha oncede dediğim gibi emreler 600 hp lıgı takmıstı sorun oldu, romanyadaki adam da aynı upgrade de sorun yasadı. Avustralyada bi adam golf r ına 500 lukten aldı bu lınkını paylaştıgın aynı zamanda viton seals da aldı ki seninde alman lazım. O hiç bi sorun yasamadı ki arabası 500 beygir üstü. Bunu takmak yerine hgp bana daha risksiz geliyo zaten hazır kit geliceğinden sadece sok tak yapılacak ayrıca yigitlerde taktı referansta var. Ayrıca bu kit audi ve vw için universal gibi bi kit. HGP nin ki ise golf r a ozel ki zaten adamlar ozellikle bu arabayı modifiye ediyolar. Bence bunlara hiç bulasma, en mantıklı sey 2000 bin euro ya kargosuz hgp kiti biri vasıtasıyla getirtmek. Yigit rica etsem nasıl sokulup takıldıgını, rodajı tam olarak nasıl kac km ne konuslarda yaptıgını bizle paylasırmısın? Bizde ona gore hareket edelim. Ben ssp yi riskli buluyorum ve garanti bi cozum olarak görmüyorum o yuzden hgp alıcam...