PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 Navigold Multimedya

zekky
06-02-2013, 19:28
Nedir ne değildir bilen kullanan varmı?
Aynı marka kullananda olur?
Öyle çok özellik kullanmam.
Navigasyonu düzgün çalışsın her cd yi okusun yeter.
Orjinal teybimle ses kalitesi iyi/kötü yönde fark edermi?
Daha uygun bulma imkanı olan varmıdır? Fiyat normalmidir?
Özellikle kullananlardan yorum alsam çok güzel olur.
Şimdiden teşekkürler.

ÖRN İLAN : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-bmw-e39-x5-ve-e46-multimedya-kapida-ode-sok-kampanya-110702693/detay

zekky
06-02-2013, 23:41
gncl olsun

flexamin
07-02-2013, 09:09
arkadaşım uzun bir süredir kullanıo 3.20 sinde. memnun kendisi ses konusunda arbasında tesisat olduğu için orjinalle kıyaslayamam.

zekky
07-02-2013, 18:00
Tesekkurler Guncel

ALPER-VNS
07-02-2013, 20:19
ben de kullandım ama dynavin di markası.. ses kalitesinde düşüş oluyo net, ama amfi bass gibi extraların varsa çok da etkilenmezsin.. yoksa bile senden başka kimse bu ne lan çok kötü ses demez.. igo yüklemiştik çok da memnundum navigasyonundan.. cd okumasında problem yoktu ama cd ye ihtiyaç da yoktu zaten flaş disk takılıyodum.. tek eksiğim dijital tv idi benimki yani tr de çalışmıyodu.. tv de ihtiyaç bence arabada.. sonuç olarak güzel ürün alınır.. hiç pişman olmamıştım ben.. hatta x5te orjinal board monitor var biri takas etmek istese direk ederim.. orjinalde hiçbi fonksyon yok çnkü

buarada fiyat da çok iyi ben çinden getirtmiştim 1200 civarı rakamlar tutmuştu.. marka farklı olsa da aynı b.kun lacivertidir diye düşünüyorum