Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo vts komple egsoz
arkadslar arabamda komple 51mm duz boru sonda 63 luk otto var fakat sıkıştırma için orta susturucu takmalımıyım yada en ıyı kombin ne olablır
specleri neler aracının sadece eksoz filtre fln sa eger ara borunu 48 e düşür son suturucunda yine ufak giriş li olsun ;)
Hem Ses Hemde Randıman Alırsın..
Örn Benim Aracım..ZJ Saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gpyfQJPDU7s)
Ralli tarzı tüp taktır araya...
o nasıl oluyo bi bilgim yokta
İyi bir egzoz'cu sistemini bir tetkik etsin... Sen söylersin o bilir zaten...
arkadslar bgun ortaya bı susturucu taktrdım 30 cm uzunlugunda ıcı fazla dolu deıl sıkıştırmayı arttırmak amaçlı fakat hiçbi değişiklik oimadı alt dewirlerim hala ölü ortaya başka ne takılabilir mesela bmw orta susturucusu olabılırmı ?
alfonso4474
26-02-2013, 09:24
aynı sorun bzım arkadaştada var vtsde 51lik ve varex var araba sıkıştırmıyo ve güzel gitmiyo 48lik boru kuzenimde var fark var hissedyon gidişi boru capına el atın bence
Alt devirler nasıl ölü izlenimi uyandı?
İsteksiz, devirlenme yavaş vb..?
Yazdığımı sormadın mı egsoz'cu ustasına?
sole anladım orjınal egszunu takınca sankı daha bı alt dewrler canlanıyo ottoyu takınca bıraz boguluyo gbı oluyo sımdı egszcudan geldım sımdılık bole bınıcem 51 lık duz boru orta susturucu ıcı bos sonda otto spec bugun braz denedım orta susturucunun faydası oldu gbı
kardeşim benim aracımdada otto var ama 51 lik ara borularıda 48 lik..
Yani Son susturucunu Satıyorsun 48 lik yada 51 lik bir son susturucu alıyorsun. borunuda 48 e düşürüyorsun adam gibi gazlıyorsun ;)
ole yapıcam artık tek çare o :D