Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 x 1520P mi yoksa tek GTI 15 mi?
şuanda mevcut bir tane bandpass kutulu 1520P ile 601.1 anfim var sesi iyi ama az geliyor, birde bandpass kutu olduğundanmıdır bilmiyorumda sesi bana tatmin edici gelmiyor gerçi kendim dışardan hiç dinlemedim ne kadar mesafede ne kadar duyuluyor bilmiyorum :)
bu yaza kadar bası çiftlemeyi istiyorum ama karar veremedim açıkcası. tek JBL GTI 15" mi yoksa 2 tane JBL 1520P mi sürsem hangisi daha mantıklı ve doğru olur?
Abi çift her zaman daha iyidir :D basınç ve tonlamada 2x1520p daha başarılı olur,güzel bir anfi ve altyapı ile başarılı çalar
şuanda mevcut bir tane bandpass kutulu 1520P ile 601.1 anfim var sesi iyi ama az geliyor, birde bandpass kutu olduğundanmıdır bilmiyorumda sesi bana tatmin edici gelmiyor gerçi kendim dışardan hiç dinlemedim ne kadar mesafede ne kadar duyuluyor bilmiyorum :)
bu yaza kadar bası çiftlemeyi istiyorum ama karar veremedim açıkcası. tek JBL GTI 15" mi yoksa 2 tane JBL 1520P mi sürsem hangisi daha mantıklı ve doğru olur?
bagaj hacminiz kaç litre ? her zaman 2x38 iyi olmuyor bazen 2x 12" daha iyi olabiliyor.
eğer karşılaştırmayı sadece 2xp1520 vs gti 15 üzerine yaparsak tabikide 2 x p1520 daha güçlü çalar.
alfonso4474
16-02-2013, 18:51
bulursanız çiftleyin opel combo dA ÇOK SAĞLAM ÇALIYODU Bİ ABİMİN ARACINDA