Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Sigorta Hasarlı Oto Müdürlüğü Tanıdık
GuneyOnur
17-03-2013, 16:41
Merhaba T.T Üyeleri Oto Alım-Satım işleri yapıyoruz.Genelde hasarlı araç alıp yapıp satıyoruz..Sompo Japan Sigorta,Ankara Sigorta Ve Anadolu Sigorta'ya üye olduk.Sompo Japan Sigorta'dan onayımız geldi.Ankara Sigortadan önümüzdeki hafta onayımız gelicek.Fakat Anadolu Sigorta için tüm evraklarımızı tamamladık eksik bir evrağımız kalmadı merkezine götürüp teslim ettik fakat ancak 3 ay sonra onaylıyabiliceklerini söylediler.Bizde ordaki onayımızı hızlandırabilmek için Anadolu Sigorta Hasarlı Oto Müdürlüğünden bu işlemi hızlandırabilicek bir tanıdık arıyoruz acaba forumda varmıdır kimse acaba ?
up up up
kendimize araç alıp toparlayabiliyor muyuz?
yoksa illa şirketler falan mı girebiliyor ihaleye?
RafetAraç
10-08-2015, 17:04
up up up
kendimize araç alıp toparlayabiliyor muyuz?
yoksa illa şirketler falan mı girebiliyor ihaleye?
Bu sorunun cevabını bende merak ettim
Konu önceki hayatında uzun süreli yaşamamış...
Emin olmadan söylüyorum. Şahıs olarak da üye olunabilen sigortalar var diye biliyorum, üyelik bedelini verince çok da zorlamazlar heralde... Artık herkes oldu pertçi :D
Hasarlı arayanlara
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/206744-hasarli-2-0-tfsi-leon.html
OMTechJr.
11-08-2015, 08:31
Açık konuşayım onu hızlandırmak için çok bi şansınız yok. Ordan rekor sürede onay alan bi ben varımdır heralde. O halde bile 1 aydan biraz uzun sürdü. İşin çözülmesi chpden adı sıkça duyulan ünlü birisinin ve türkiyenin en büyük anadolu sigorta acentelerinin yardımı sayesinde oldu. çokta inat etmeye gerek yok. zaten şuan iş sırasında son sıradasınız size şuan iş pompalamazlar. hele hızlı yaptıracam diye zıtlaşırsanız hiç olmaz.
GuneyOnur
11-08-2015, 15:54
Madem konu hortladı.Gerek kalmadı arkadaşlar.Hasarlı oto alım&satım yapmıyoruz artık.