Orijinalini görmek için tıklayınız : GM Astra 2.0 16v - 8,776 @ 184mp/h
B.Aktepe
19-03-2013, 08:40
[Revista Dragstrip Autodynamics] Adriano Salton 8.776@294kmh - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bMDh0NS8_5A)
bMDh0NS8_5A
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yVnkNuT42IA
yVnkNuT42IA
Astra weighs 2.398lbs
The Astra used a 59 psi GTX45
Any fuel allowed
BlackEmperor
19-03-2013, 10:53
gayet başarılı hızlı opelleri görünce mutlu oluyorum. Demekki herşey k20 turbo değilmiş:p
gayet başarılı hızlı opelleri görünce mutlu oluyorum. Demekki herşey k20 turbo değilmiş:p
yakuzalara açık mesaj mı var :D
BlackEmperor
19-03-2013, 11:09
yakuzalara açık mesaj mı var :D
Bu klasmanda değil bizim hans :p gözüme kestirdiğim bi kaç yakuza var ama pasif takılıyor :p
Bu klasmanda değil bizim hans :p gözüme kestirdiğim bi kaç yakuza var ama pasif takılıyor :p
akşama ***** yerde bekliyom :D
B.Aktepe
19-03-2013, 11:17
outlaw kategorisinde yarışan 8 saniye yapan hondalar ile uzaktan yakından kural benzerliği yok.
Ve haala yavaş opeller malesef :)
Yıl olmuş 2013 opel GTX45 turbo ile 8 saniyeye inmiş :)
Hondaya laf atmadan önce 8 saniyeye kaç sene önce inmişler bir araştır
Türkiyede opellerin hızlanması da bir 10 yılı bulur
KA®ANLIK
19-03-2013, 13:56
para/çokomel/imkan
:D
Şu arabayla aynı araba sanırım;
http://www.techturkey.com/forum/yurtdisi-drag-dyno-pist-videolari/150160-astra-turbo-8957-283km-h.html
O kadar sürmez bence :D
Parça yokki moruk
Hondaya yıllardır parça var :)
sadece 1 firmanın ürettigi kısıtlı parçalar yüzünden güzel cupralar 550 hp üstüne çıkamıyor biliyorsun değilmi
nekadar çok firma parça üretirse okadar gelişir araçlar
adamların listesine baksan bütün herşeyin custom kendi imalatları yada kendilerini imal ettirttiklerini görürsün
al tak egzantrik manifold emme ateşleme beyin aks yürüyen vs vs
BlackEmperor
19-03-2013, 16:15
üstat honda daha hızlı olsun beni cok bağlamaz ortalık şenlensin farklı araçlarda hızlı gitsin , parça sıkıntısıda var dediğin gibi ama temcit pilavı gibi aynı arabaları görmekten gına geldi :)
edit: birde emir kipi kullanmasak daha güzel olur :)
JumboAli
19-03-2013, 16:18
Atar mı yapıyosun olum sen bıze?
biride opele laf etmese olmaz
Parça yokki moruk
Hondaya yıllardır parça var :)
sadece 1 firmanın ürettigi kısıtlı parçalar yüzünden güzel cupralar 550 hp üstüne çıkamıyor biliyorsun değilmi
nekadar çok firma parça üretirse okadar gelişir araçlar
adamların listesine baksan bütün herşeyin custom kendi imalatları yada kendilerini imal ettirttiklerini görürsün
al tak egzantrik manifold emme ateşleme beyin aks yürüyen vs vs
Parca konusunda cok asiri bi sikinti yok opelde tabi honda kadar genis bi yelpazesi yok bunu tartismak bile cahillik olur
Egzantrik kol piston manifold her parcasini tek bi firmaya bagimli kalmadan bulabiliyoruz yuruyen konusunda haklisin honda kadar cesitlilik yok
Bu arada opeli sevmem c20xe c20let harici :)
Atar mı yapıyosun olum sen bıze?
Sen hayirdir sisman birader
_muhaRRem
19-03-2013, 17:11
ahh sendeki bu inanmışlık :D
JumboAli
20-03-2013, 00:05
sen esnaf falan degılsın bılıyosun dımı?
devolation
20-03-2013, 00:52
Parca konusunda cok asiri bi sikinti yok opelde tabi honda kadar genis bi yelpazesi yok bunu tartismak bile cahillik olur
Egzantrik kol piston manifold her parcasini tek bi firmaya bagimli kalmadan bulabiliyoruz yuruyen konusunda haklisin honda kadar cesitlilik yok
Bu arada opeli sevmem c20xe c20let harici :)
bnm let e kardes geliyo anlasildi ikitane daha hazirliyoruz let.. tr piyasasinda let parcasi kalmadi denecek kasar azaldi emree
devolation
20-03-2013, 00:54
buarada siz kirmizi astra gsi mop u (project carstada var) yapiodunuz sonu ne oldu aracin yurumedi galiba atmo olmus sokulmus diolar
ahh sendeki bu inanmışlık :D
inandığım şeyler beni şimdiye kadar yanıltmadı çok şükür :D
sen esnaf falan degılsın bılıyosun dımı?
ahuahua 10 liraya takıyomusun?
bnm let e kardes geliyo anlasildi ikitane daha hazirliyoruz let.. tr piyasasinda let parcasi kalmadi denecek kasar azaldi emree
benmi orjinal let parçasıyla pek işim yok devo farklı bişeyler yapmak lazım :)
ali elbasan
20-03-2013, 07:31
opeller hızlansın ama gsi lardaha cok hızlansın bu yaza emreyı dörtgözle bekliyoruzz:)
keskinli_ali
20-03-2013, 07:52
opeller hızlansın ama gsi lardaha cok hızlansın bu yaza emreyı dörtgözle bekliyoruzz:)
walla hem emg emre hem emre yavaş bu yaz sanırım bu güçlerde olacaklar
turbogsi
20-03-2013, 09:02
Ender abi insallah bu guclere ulasacak artik let motorunun potansiyelini ondan gorucez insallah her ne kadar bize kirgin olsada ona güveniyoruz opel severler olarak
Ender abi insallah bu guclere ulasacak artik let motorunun potansiyelini ondan gorucez insallah her ne kadar bize kirgin olsada ona güveniyoruz opel severler olarak
Valla Hacılar bende atar yok iddiada yok ama cıkar denerim, bu gucler bana uzak 4 sılındırle ugrasmam bundan fazlası ıcın m3 turbo guzel olur
ben yenı basladım ısın pırı sızsınız
benım hedefım yaklasık 600 hp corsa
6 sılındır turbolar harıc ıyı ve hızlı makına olur dıye dusunuyorum
gerısı nasıp kırgınlıklar elbet olur dostlar arasında olur sadece ama sebebını sorgulayın derım
B.Aktepe
20-03-2013, 10:43
Astra Turbo 0 a 293KM/H em 8.7s - Velopark - 402m - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yVnkNuT42IA)
yVnkNuT42IA
Astra Turbo 0 a 293KM/H em 8.7s - Velopark - 402m - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yVnkNuT42IA)
yVnkNuT42IA
bu sürenin altında koşan civic varmı? ne gibi süreleri var?
B.Aktepe
20-03-2013, 11:59
bu sürenin altında koşan civic varmı? ne gibi süreleri var?
Şimdi burada olay kurallar ile bağlanması.
8 saniye örnek vereceğim araçlar;
Ağırlıkları sürücü ile birlikte 2500lbs.
Race gas veya e85 ile yakıt kısıtlandırılmış.
Turbo emme pali boyutu max 72mm.
Astraya baktığımız zaman,
Ağırlığı 2400lbs
Kullandığı yakıt methanol mixed with nitromethane (bu yakıt outlaw da yasak)
Turbo emme pali boyutu 79.80mm
Bu özellikler ile elma ile armutu karşılaştırmış oluruz.
Ama yinede yukarıdaki kurallar çerçevesinde en hızlı 8 sn koşan civic;
8.009sn @302 km.
The Sauce Spot: Chris Miller Runs 8.00 @188mph at MIR- OUTLAW FWD World Record! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZKjpmf1aI14)
ZKjpmf1aI14
Yok yaw bu güçlerde araba hazırlamak sanıldığı kadar kolay değil :) 30-35R civarı bi turbo ile ne alabilirsek artık
Şimdi burada olay kurallar ile bağlanması.
8 saniye örnek vereceğim araçlar;
Ağırlıkları sürücü ile birlikte 2500lbs.
Race gas veya e85 ile yakıt kısıtlandırılmış.
Turbo emme pali boyutu max 72mm.
Astraya baktığımız zaman,
Ağırlığı 2400lbs
Kullandığı yakıt methanol mixed with nitromethane (bu yakıt outlaw da yasak)
Turbo emme pali boyutu 79.80mm
Bu özellikler ile elma ile armutu karşılaştırmış oluruz.
Ama yinede yukarıdaki kurallar çerçevesinde en hızlı 8 sn koşan civic;
8.009sn @302 km.
The Sauce Spot: Chris Miller Runs 8.00 @188mph at MIR- OUTLAW FWD World Record! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZKjpmf1aI14)
ZKjpmf1aI14
benim için yarış kurallarına göre araçtan ziyade makinanın bir şekilde hızlı olması onemli dolayısıyla astrada hizlı civicte.
Honda daha verimli olduğu aşikar
Yok yaw bu güçlerde araba hazırlamak sanıldığı kadar kolay değil :) 30-35R civarı bi turbo ile ne alabilirsek artık
şanzıman ne düşünüyorsun
şanzıman ne düşünüyorsun
şanzıman konusu biraz muamma f28 pek istemiyorum, şuan aklımda m32 var yapabilirsek bakalım. Sen f28 devam mı?
şanzıman konusu biraz muamma f28 pek istemiyorum, şuan aklımda m32 var yapabilirsek bakalım. Sen f28 devam mı?
devam bir tanede yedegım bırtanede almanyadan getırıyorum
3 patlayana kadar bana yeter galıba
28 duzgun bulursan baska bırseye bence gerek yok, baskaları ugrastırır yada dogbox yap kafan rahat olsun
devam bir tanede yedegım bırtanede almanyadan getırıyorum
3 patlayana kadar bana yeter galıba
28 duzgun bulursan baska bırseye bence gerek yok, baskaları ugrastırır yada dogbox yap kafan rahat olsun
28 istemememin sebebi temizi ve parçası çok zor ayrıca halatlı bi şanzıman daha iyi olur, daha zamanımız var düşünmek için acele etmiyorum hiç
28 istemememin sebebi temizi ve parçası çok zor ayrıca halatlı bi şanzıman daha iyi olur, daha zamanımız var düşünmek için acele etmiyorum hiç
ne ekstrası var halatlının
ne ekstrası var halatlının
Vites geçişleri daha iyi oluyor bana göre
Vites geçişleri daha iyi oluyor bana göre
iyiymiş:)..........