Orijinalini görmek için tıklayınız : cam citasi yenileme (ek-eg civic)
Tum civic kullanan arkadaslarin sikintisi bu citalar.ben dusundumde farkli araclarin cam citasini takamazmiyiz bazilarina bakiyorum ayni gibi boyu uzunsa keseriz bu yeni nesil otolarin yumusak plastik gbi boya felan istemez takabilirmiyiz ki
takipdeyim benimde kapı cıtalarında boya atmaları falan başlamaya başladı
bende de aynı sorun var ..
benım cozumum ustekı sıyah yerı kazımak oldu gayette aracımın rengınden dolayı hoş durdu
http://i48.tinypic.com/s6642c.jpg
Ben komple cozum ariyorum...
Resul911
21-03-2013, 17:26
yan sanayi ürünler satılıyor aslında, ama 60-70 tl arası diye biliyorum.
SOMEONESPECIAL
21-03-2013, 20:59
Boyası atan çıtalar ve silecek kolları için siyah plastip üzerine mat vernik atıyosun...
Missss
berdoz76
08-04-2013, 15:07
Kardeşim kafana takacak bir konu değil. Laz kafam ile bulabildiğim en güzel çözüm kapı çitaları, cam kenar çitaları vs. karbon kaplama. Kendin yaparsan bir falçata ile oldukça güzel sonuçlar alabilirsin. Benim araçtaki kaplamaları gören nerde yaptırdığımı soruyor. Kendin yaparsan insanı çok mutlu ediyor. Örnek
http://i50.tinypic.com/npouvd.jpg[/QUOTE]
VTEC 2 çıtası takmıştım ben işin ehli bir usta ile çok güzel oluyor ve soyulmuyor,
Rockford
08-04-2013, 15:19
konuyu takipteyim benim cıtalarda soyulmaya basladı eg sedan için yan sanayi linki bilen varsa onu da inceleyebilirim.
pütürle boyanabılır. bnm cıtalarımda ufaktan catlamaya basladı .boyamayı dusunuyorum
cıtayı soymak ısteyenler cıtanın cama yakın olan 2 mm lık kısmı lastıktır zımpara yada falcatayla guzel sonuclar olmuyor aklınızda olsun.
bymurat___61
20-11-2013, 00:17
3 yıldır kaplamayla kullanıyom 0 problem :D ama sokerek baya bir ugrasarak yapmıstım zamanında
Ya ben alacağım galiba yan sanayilerden.. Zaten piyasaya düşmeyen bir şey.. Boya fln atıyorsa ne mutlu benim çıtalar sert dokununca kırılan cinsten olmuş.. Ne kaplama tutar ne bi şey.. Sıfırdan bir çözüm üretmek lazım ama Bizim HB nin kapıda maşallah 2 metre :p
ankarada olanlar pm atsın yardımcı olurum , kalıcı çözüm
Neden soyup krom seklinde kullanmiyorsunuz?
-Murat Özcan-
21-11-2013, 14:49
Benimde boyaları atmıştı ince zımpara yaptırıp boyattım
güzelce kazınıp boyanırsa sıkıntı olmaz