Orijinalini görmek için tıklayınız : krom headers - yanmaz Seramik Bez ile sarılmalı mi?
ufuk_acar
21-03-2013, 22:21
krom u seramık bez ile sarmak pek iyi değil diyorlar. siz nerdisin.
yada Cam Elyaf Bez 1.5mm kalınlıkta
yada Amyant Bez 2mm kalınlıkta
eğer motor iç sıcaklığını etkilemiyorsa iat gibi fana yakınlık gibi kartele yakın gibi gerek yok yaptığın sargı azda olsa korozyona sebep olur .
ufuk_acar
21-03-2013, 22:32
şöyle ki.. aracım fk2 ve normalde headers ın uzerınde bı tabaka olur. bende orjınal parca sokulup yerıne krom otto baglandıgı ıcın orjınalde bulunan sac plaka takılamıyor. o sebep ıle ılla kı motor ıcıne bı sıcaklık dagıtıyordur dıye dusunuyorum.
şöyle ki.. aracım fk2 ve normalde headers ın uzerınde bı tabaka olur. bende orjınal parca sokulup yerıne krom otto baglandıgı ıcın orjınalde bulunan sac plaka takılamıyor. o sebep ıle ılla kı motor ıcıne bı sıcaklık dagıtıyordur dıye dusunuyorum.
eğer bir yeri eriticek çalışmasını engellemıyorsa yapma kardeşim ama aklına takılıyorsa yap.
ufuk_acar
21-03-2013, 22:40
peki seramik olsaydı da mı aynı seyi söylerdiniz?
cunku sarmazsamda gene orjınalındekı gıbı sacdan bı plaka ıle cevresıne yalıtım yapmayı da dusundum.
çok problem teşkil edeceğini düşünmüyorum
peki seramik olsaydı da mı aynı seyi söylerdiniz?
cunku sarmazsamda gene orjınalındekı gıbı sacdan bı plaka ıle cevresıne yalıtım yapmayı da dusundum.
üzerindeki zaten seramik kaplama ben olsam sarmam.