Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : krom headers - yanmaz Seramik Bez ile sarılmalı mi?

ufuk_acar
21-03-2013, 22:21
krom u seramık bez ile sarmak pek iyi değil diyorlar. siz nerdisin.

yada Cam Elyaf Bez 1.5mm kalınlıkta
yada Amyant Bez 2mm kalınlıkta

stlegal
21-03-2013, 22:27
eğer motor iç sıcaklığını etkilemiyorsa iat gibi fana yakınlık gibi kartele yakın gibi gerek yok yaptığın sargı azda olsa korozyona sebep olur .

ufuk_acar
21-03-2013, 22:32
şöyle ki.. aracım fk2 ve normalde headers ın uzerınde bı tabaka olur. bende orjınal parca sokulup yerıne krom otto baglandıgı ıcın orjınalde bulunan sac plaka takılamıyor. o sebep ıle ılla kı motor ıcıne bı sıcaklık dagıtıyordur dıye dusunuyorum.

stlegal
21-03-2013, 22:35
şöyle ki.. aracım fk2 ve normalde headers ın uzerınde bı tabaka olur. bende orjınal parca sokulup yerıne krom otto baglandıgı ıcın orjınalde bulunan sac plaka takılamıyor. o sebep ıle ılla kı motor ıcıne bı sıcaklık dagıtıyordur dıye dusunuyorum.

eğer bir yeri eriticek çalışmasını engellemıyorsa yapma kardeşim ama aklına takılıyorsa yap.

ufuk_acar
21-03-2013, 22:40
peki seramik olsaydı da mı aynı seyi söylerdiniz?

cunku sarmazsamda gene orjınalındekı gıbı sacdan bı plaka ıle cevresıne yalıtım yapmayı da dusundum.

yakuza
22-03-2013, 08:13
çok problem teşkil edeceğini düşünmüyorum

stlegal
22-03-2013, 08:15
peki seramik olsaydı da mı aynı seyi söylerdiniz?

cunku sarmazsamda gene orjınalındekı gıbı sacdan bı plaka ıle cevresıne yalıtım yapmayı da dusundum.

üzerindeki zaten seramik kaplama ben olsam sarmam.