Orijinalini görmek için tıklayınız : Genmot Crankshaft hakkında, alınır mı ?
yavuz364
24-03-2013, 02:07
Herkese Merhaba
Bugün araştırırken dek geldim ve genmot adında türkiyede ciddi olarak krankşaft üretildiğini gördüm ancak aynı zamanda internette 2 tane de kırıldı die şikayet edildiğini ve hiçbir geri dönüş olmadığını gördüm..
Daha önce kullanan, gören yada bilen var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Tahmin edeceğiniz gibi Audi 1.8t araca düşünüyorum..
sansar34
24-03-2013, 10:32
biraz once dedıgınız markaya baktım vıdeolerını ızledım baya basarılı gıbı duruyo en azından daha ucuza gelecegını tahmın edıyorum. kı çelik dövme krank flnda yapıyorlarmıs konunun takıbındeyım :)
EmrahERKAN
24-03-2013, 11:06
Biz satisini yapiyoruz. Herhangi bir problemle karsilasmadik daha istediginiz urunu tam soylerseniz fiyati konusunda arastirma yapayim
biraz once dedıgınız markaya baktım vıdeolerını ızledım baya basarılı gıbı duruyo en azından daha ucuza gelecegını tahmın edıyorum. kı çelik dövme krank flnda yapıyorlarmıs konunun takıbındeyım :)
krankları dökümden..
türkiyede dövme çelik krank üreten çok yok maliyet nedeniyle..
yavuz364
24-03-2013, 19:56
Mahsuru yoksa telefonunuzu alabilir miyim, sormak istediğim birkaç parça da var..
Aradığımız parça 2000 model audi A4 1.8turbo tiptronik krankı.. APU motor kodu
Biz satisini yapiyoruz. Herhangi bir problemle karsilasmadik daha istediginiz urunu tam soylerseniz fiyati konusunda arastirma yapayim
yavuz364
26-03-2013, 15:38
Güncel.. Bugün rektifiyeciye sordum, sakın ha alma, atmosferik arabalarda oluyor ama turbolu ve yüksek devirli makinelerde kırılıyor dedi ...
Yok mu bi kullanıcıdan yorum :)
tunerviper
14-10-2017, 02:05
Konuyu hortlatayım. Var mı genmot kullanıp sıkıntı yaşayan ? Sonradan turbolanan bir motorda kullanılır mı ?