PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : typer lastik secimi

sandman
24-03-2013, 23:01
merhaba yarin takim lastik alicam potenza harici lastik onerisine ihtiyacim var aklimda pilot exalto var vtecte cok guzel tutuyodu ama typer icin tam emin degilim tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim teskkrlr :)

Bulut Y.
24-03-2013, 23:06
Jantmaxa Bi ugra

gokcell13
24-03-2013, 23:08
Benimde aklımda olan bir konu, aydınlanacagız.Jantmax taki kumholarda fena değil hani.

sandman
25-03-2013, 11:52
pilot sport 3 taktiriyorum arastirdigimiza gore adrenalin s002 cok guzel dediler ama hic biyerde bulamadik neyse aksama test edicem sonuclari yazarim belki lastik oneri ariyam olursa faydasi olur

nakayama
25-03-2013, 11:59
goodyear eagle f1 asymmetric 2 öneririm çok güzel lastik

dragon07
25-03-2013, 12:05
eğer typera lastik takılcaksa yokohama ADVANdan başkası olmamalı :)

__FrK__
25-03-2013, 13:04
Jantmax daki Kumho KU36 lardan bu zamana kadar 150 den 500 hp ye bir çok arabaya takıldı ve kendimiz de FN2 de kullanıyoruz herkes mutlu mesut yol tutuş ısınma harika en güzeli de performansına göre fazlaca ekonomik ep3 typerınız için de harika bir seçim olur

http://www.techturkey.com/forum/jantmax/141038-jantmax-semi-slick-ku36-lar-yeni-olculeriyle-stokta-yeni-ebatlar-geldi.html

Gry
25-03-2013, 14:01
pilot sport 3 taktiriyorum arastirdigimiza gore adrenalin s002 cok guzel dediler ama hic biyerde bulamadik neyse aksama test edicem sonuclari yazarim belki lastik oneri ariyam olursa faydasi olur

seni o lastiklerde kurtaramayacak elimden pepee :D

Ranthor
25-03-2013, 14:04
ben conti sp2 kullandim, eagle f1 li, michelin pilot exaltolu araba ile gezdim.
czt de adrenalin kullandim en son.

En son subaruda pirelli pzero kullandim, pist kullaniminda (rolling degil kesinlikle!) pzero cok cok iyi.

Rolling yapilacak ise bence jantmaxdaki semi slickler alinabilir, hem iyi drag/rolling hemde piste uygun olur. Yagmurda dikkat...

JDM CIVIC R
25-03-2013, 20:03
Ben şahsen 3 marka lastik kullandım. kktc asfaltına göre en iyisi TOYO r888 semi slick oldu.

ADVAN NEOVA AD08 / hiç ama hiç memnun kalmadım. asfalta göre yol tutuyordu.

BRIDGESTONE RE050 / 8 yıllık lastikti üzerindeki fabrika çıkışı, diş kalmamıştı ama yinede güzel tutuyordu

TOYO R888 SEMI SLICK / erken bitiyor ama mütiş lastik kuru ve ıslak zeminde her türli asfaltta yere yapışıyor. kalitesi tartışılmaz.

PIRELLI P ZERO NERO / yakın bir arkadaşım DC5 te kullanıor ve mutiş yol tutuyor.

Benden size bir tawsiye. lastik alırken yaşadığınız yerin asfalt kalitesini iyi değerlendirin.
KKTC'deki yolların yuzde %80'ni TC firmaları tarafından yapıldı ve çok ciddi kalitesiz. ucuz işçilik. Yollar 1 yıl içinde deforme oluor, bazı yerler yarılıp çukur oluyor, özellikle kamyonların kullandığı yollar çarşaf gibi büzülüyor.

Ama rum tarafında sürdüğüm zaman aracımı araba 1. vitezde bile sarmıyor o derece. Çünkü asfalt içerisine karıştırılan bir grip (katran veya yan katkıları) eksik veya hiç katılmıyormuş.
Lastik firmaları bayiliik vereceği zman bir ülkeye asfalt analizi yapıormuş. Rum tarafındaki YOKOHAMA bayisinin bizzat sahibinden kendim duydum.

cheers
25-03-2013, 20:32
Conti sc3 almanı tavsiye ederim.

gokcell13
25-03-2013, 23:50
Ben şahsen 3 marka lastik kullandım. kktc asfaltına göre en iyisi TOYO r888 semi slick oldu.

ADVAN NEOVA AD08 / hiç ama hiç memnun kalmadım. asfalta göre yol tutuyordu.

BRIDGESTONE RE050 / 8 yıllık lastikti üzerindeki fabrika çıkışı, diş kalmamıştı ama yinede güzel tutuyordu

TOYO R888 SEMI SLICK / erken bitiyor ama mütiş lastik kuru ve ıslak zeminde her türli asfaltta yere yapışıyor. kalitesi tartışılmaz.

PIRELLI P ZERO NERO / yakın bir arkadaşım DC5 te kullanıor ve mutiş yol tutuyor.

Benden size bir tawsiye. lastik alırken yaşadığınız yerin asfalt kalitesini iyi değerlendirin.
KKTC'deki yolların yuzde %80'ni TC firmaları tarafından yapıldı ve çok ciddi kalitesiz. ucuz işçilik. Yollar 1 yıl içinde deforme oluor, bazı yerler yarılıp çukur oluyor, özellikle kamyonların kullandığı yollar çarşaf gibi büzülüyor.

Ama rum tarafında sürdüğüm zaman aracımı araba 1. vitezde bile sarmıyor o derece. Çünkü asfalt içerisine karıştırılan bir grip (katran veya yan katkıları) eksik veya hiç katılmıyormuş.
Lastik firmaları bayiliik vereceği zman bir ülkeye asfalt analizi yapıormuş. Rum tarafındaki YOKOHAMA bayisinin bizzat sahibinden kendim duydum.

Bu bilgiler dikkate alınmalı bence.Sağolasın.

Bu arada Michelin nasıl ? İstedigin gibi performans verıyormu ?

JDM CIVIC R
26-03-2013, 18:45
Bu bilgiler dikkate alınmalı bence.Sağolasın.

Bu arada Michelin nasıl ? İstedigin gibi performans verıyormu ?

1 arkadasım dc5 te arkada kullanıor. michelin pilot şu ana kadar bir şikayette bulunmadı önlerde advan neova ad08. oda hic ama hiç memnun kalmadı.

buda örnek videosu. zemin kesinlikle ıslak filan değil. videoyu bizzat ben çektim.

BLACK DC5 CYPRUS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nzkiL7q-mJ4)

PiscocuK
30-03-2013, 07:05
Kumho ku31 taktirdim gecen hafta.gayet iyi simdilik

sandman
30-03-2013, 07:41
pzero taktirdim yagmurda kuruda test ettim mukemmel bi tutusu var pzero dan baska lastik almam artik dusunen arkadaslar varsa hic durmadan taktirsinlar
ayrica tavsiyeler icin cok tesekkur ederm :)

Yigit-Y
30-03-2013, 07:45
DBS Kumho ku31 lerle koşmuştu.roll öncesi güzel ısıtırsan uygun rakama büyük iş yapmıştı zamanında.hafif jant kovala onun yerine...