PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : xsara vts stop ikaz ışığı

CVC_SD
29-03-2013, 22:38
Merhabalar,
Bundan iki hafta önce yolumda normal normal seyrederken birdenbire gösterge panelinin tam ortasında bulunan stop ikaz uyarısı bunun yanında hararet normal olmasına rağmen hararet göstergesinin kırmızı uyarı ışığı yandı ve araçtan uyarı sesleri gelmeye başladı bu 1.2. ve 3. viteslerde 2000-3500 devir aralıklarında bir iki dakika sürdü ve geçti.Hemen biryere gösterme ihtiyacı duysamda akşam saatleri olduğu için birşey yapamadım.Ertesi gün göstermeye gitmeden bir iki sıkıştırdım fakat herhangi bi problem olmadığını görüp vazgeçtim.Daha sonra iki haftalık süreç içerisinde aracımı günlük kullandım hatta iki defa Beylikdüzü-Şile arasında gidip geldim yeri geldi sıktım fakat hiçbir problemle karşılaşmadım

Bugün ise akşam gezmesine çıktığım vakitlerde biraz sıktıktan sonra aynı sorun tekrarladı.Bu sefer yaklaşık yarım saat kullanmama rağmen devir farketmesizin uyarı verdi durdu.Öyle bir hale geldiki motoru durdurup 10 dk bekledikten sonra hemen kalkış arkasından uyarıyı vermeye başladı.Ancak aracın devirlenmesinde veya çekişinde herhangi bir sorun oluşturmadı.Sizce bunun sebebi ne olabilir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.