Orijinalini görmek için tıklayınız : Farın iç deki hafif buğuyu temizlicek garantili yer tavsiyesi.???
ufuk_acar
31-03-2013, 22:25
civic fk2 farlarımı söktüm 1 haftam var ve hemen biyer bulmam gerek.
farlar içten bugulu yanık gıbı.
bunu garantili yapacak biryer varmı tavsiye edilecek.
garantisi nedir su almama bugu yapmama gibi.... temiz işcilik.
teşekkür ederim arkadaslar sımdıden.
ist şişli deyim.
bad_machine
01-04-2013, 00:33
GöZtepe sanayi ibrahim usta 05386357972
civic fk2 farlarımı söktüm 1 haftam var ve hemen biyer bulmam gerek.
farlar içten bugulu yanık gıbı.
bunu garantili yapacak biryer varmı tavsiye edilecek.
garantisi nedir su almama bugu yapmama gibi.... temiz işcilik.
teşekkür ederim arkadaslar sımdıden.
ist şişli deyim.
ben onun çözümünü bulamadım.
temizleyeceksin tekrar yapacak.
sonra tekrar açacaksın, tekrar yapacak, tekrar, tekrar..
genelde su aldığından değil o.. silikonla yapıştırdığın için far ısındığında silikonbuhar yapıyor ve cama yapışıyor. aslında far tasının kromajına da yapışıyor bu ama sen bunu görmüyorsun.. var mı bilmiyorum piyasada ama orjinal farların yapıştırılmasında kullanılan yapıştırıcıdan bulursan bir daha uğraşmazsın..
ben onun çözümünü bulamadım.
temizleyeceksin tekrar yapacak.
sonra tekrar açacaksın, tekrar yapacak, tekrar, tekrar..
genelde su aldığından değil o.. silikonla yapıştırdığın için far ısındığında silikonbuhar yapıyor ve cama yapışıyor. aslında far tasının kromajına da yapışıyor bu ama sen bunu görmüyorsun.. var mı bilmiyorum piyasada ama orjinal farların yapıştırılmasında kullanılan yapıştırıcıdan bulursan bir daha uğraşmazsın..
bir de ampülleri çıplak elle takınca da yapıyor abi..
Sequental
02-04-2013, 09:53
Sikaflex kullan. Ama birdaha IsItIp sokmeyi unut :)
Aslinda bununla side-skirtler yapistiriliyor. Govede den ayrilirken side-skirt kiriliyor ama yapismis kisim kaliyor :)
Bir de farin arkasindaki buhar atma k icin olan portun acik olup olmadigina dikkat et. Belki kapalidir. Yoksa 3-4 mm matkap ucuyla del orayi. Condens disari atilsin...
http://i47.tinypic.com/13zcvf4.jpg
ufuk_acar
09-04-2013, 13:09
far içi 2000 zımpara ıle temızlenıp PORSELEN VERNİĞİ atılır. sonuc sıfır far!
yapılmıştır bu uygulama arkadaşlar. ısıya dayanıklı bir vernik ama cok pahalıymış. heryerde bulamıyacagınız kesın.
far kapamak ıcın arac fabrıkasında yada bazı servıslerden kapı ıcındekı naylonun yapıstırıldıgı yumusak kurumayan far ıcındekı aynı sılıkondan mevcut bunu kullanınız.
iyi gunler=)