Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 krank sorunsalı-yardım !!
MrtYILDIZ
17-04-2013, 21:12
Öncelikle konu doğru yerdemi onu bilmiyorum şayet değilse affola :)
Selam arkadaşlar bi arkadaşım arabasına motor yaptırıyor krankın 0,25 taşlanırsa kurtarıcağını söylemişler sizce bu taşlamadan dolayı ileride bi sıkıntı yaşarmı? eğerki yaşanıcaksa yeni krank alıcak
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden..
abi piyasada genelde 0,25 leri arabayı çalıstır sat muhbbetıne satıyorlar,daha dogru bılgıyı mutlaka verırler ama.
kaanpoyrazoglu
17-04-2013, 21:23
0.25 krank ile verim alamazsınız maalesef , devirli araçlarda sıkıntı , sonu yine yatak sarmak :(
asla krank taşlatmayın ve sıfır veya 2. el rektifiyecide göstererek alın
Öncelikle konu doğru yerdemi onu bilmiyorum şayet değilse affola :)
Selam arkadaşlar bi arkadaşım arabasına motor yaptırıyor krankın 0,25 taşlanırsa kurtarıcağını söylemişler sizce bu taşlamadan dolayı ileride bi sıkıntı yaşarmı? eğerki yaşanıcaksa yeni krank alıcak
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden..
Asla yaptırmasın. Yaptırıp satma niyeti varsa günaha girmesin. Bu haliyle satsın sevaba girsin. Çiziksiz sıfır ölçü ikinci makbuldür.
Honda larda krank taşlanmaz
Sardımı çöp o krank
Sıfır alsın yada temiz çıkma başı ağrır
Aman diyim. Kranka taşı uzaktan bile gostermeyin.
MrtYILDIZ
18-04-2013, 06:52
Yardim icin herkeze cok tesekkurler . sifir ölçü krank alinacaktir :) tekrardan tesekkurler..
Aman bulaşmayın :) biz yeterince tecrube ettik sıfır bakın yada cıkma bulursanız baktırıp alın bence
taşlanmış krankı gördüğün yerden kaç hemen