Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Sofuoğunun Hayatı Beyaz Perdede
Yarıştığı Supersport klasmanında 3 kez Dünya Şampiyonu olan Red Bull Sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan “54” filminin galası 17 Nisan’da Cinemaximum İstinyePark’ta yapıldı. Spor dünyasının önde gelen isimlerinin de katılacağı gecede, davetliler için 19:45’te ve 20:30’da iki gösterim düzenlendi. “54” filmi galanın ardından televizyonlardan bütün sporseverlerle buluştu. Motorsporlarının yeni yeni gelişmeye başladığı yıllarda azimle mücadele eden ve bir sürü zorluğu geride bırakarak dünya şampiyonluklarına koşan Sofuoğlu’nun hayatı gençlere ilham verecek.
Filmin Fragmanını buradan izleyebilirsiniz arkadaşlar ==> Kenan Sofuoğlu - 54 - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/xz38i2_kenan-sofuoylu-54_auto#from=embediframe)
Kaderimde yarışmak vardı, ben şampiyon olmayı seçtim...
Helal olsun sana..
Paylaşım için Teşekkürler..
Low-Rider
18-04-2013, 09:57
Helal olsun be gururumuz
B.cihangir
18-04-2013, 10:06
Kenan abi adamdır inşallah başarılarının devamı gelir:icon_tup:
Şampiyona yakışır , ülkemizin gururu...
mütiş bir sporcu karakteriyle kişiliyle duruşuyla sporuyla gururumuzdur allahım yolunu daim etsin.
gurkanerkan
18-04-2013, 11:09
Kaderimde yarışmak vardı, ben şampiyon olmayı seçtim...
Helal olsun sana..
Paylaşım için Teşekkürler..
Helal olsun adama. Zamanında sponsor bulamadığı için yakınıyordu kimse sahip çıkmadı ama yılmadan devam etti.
Ahmet Saraçoğlu
18-04-2013, 11:11
ilk üç kelimeyi okuyunca cız etti içim birden.Allah esirgesin.
Paylaşım için teşekkürler
salih_560
18-04-2013, 11:13
helal olsun gururumuz ....
tuner faruk
18-04-2013, 11:20
Bu adamla okadar çok gurur duyuyorumki. Helal olsun
131mirafiori
18-04-2013, 11:20
Abileriyle podyumda olduğu sahne...
osman_28
18-04-2013, 11:22
Allah yolunu açık etsin ayakta alkışlanacak bir insan gerçekten.
abi yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu izlerken.. hele 3 kardeşin sıralandığı o kare bitirdi beni.
Abilerimin adlarini kaskima yazdim simdi her yarista benimleler
helal olsun ulkemizin gururu
keske abileride gorseydi bu basarilarini
mtahakorkmaz
18-04-2013, 11:30
maşallah ülkemizin gerek kişiliğiyle gerek başardığı işlerle onur ve gurur duyulması gereken ender insanlarından Allah daima yar ve yardımcın olsun...
free-hifi
18-04-2013, 11:39
hacı murat oynayacakmı filmde acaba :)
lethaldoze
18-04-2013, 12:16
Helal olsun sana be.
Fragman da çok güzel gerçekten.
Şu adamın yerine bir soytarı olaydı tek yarış kazansaydı göklere çıkartılırdı. bu adam asla hak ettiği yerde değil.daha çok değer vermek lazım bu adama. Taşş....nı yesinler senin sofoğlu :)
Kesinlikle ve kesinlikle izlenmeli
Allah yolunu açık etsin.Gururumuz..
rekord2000
18-04-2013, 14:06
nasıl gururlandım, gözlerim doldu anlatamam. Türkiye'nin en büyük sporcusudur benim gözümde..
individual
18-04-2013, 14:31
gururumuz kenan sofuoğlu.
Helal olsun be Türkiye'nin gururu. Allah başarılarını daim eylesin.
Staj yaptığım okulda okul müdürü elinde fotoğrafıyla geldi ben otomobilleri vs. çok seviyorum diye.. çpk gurur duydum
son cümle tüğlerimi diken diken yaptı.gururumuzsun sofuoğlu.
fatihyılmaz
18-04-2013, 15:01
10 numara söz söylemiş Kaderimde yarışmak vardı Ben şampiyon olmayı seçtim :D Milli gururumuz başarılarının devamını bütün kalbimle diliyorum
hddsheriff
18-04-2013, 15:04
ilk üç kelimeyi okuyunca cız etti içim birden.Allah esirgesin.
Paylaşım için teşekkürler
aynen bende fena oldum.
Gurur duyuyoruz , ama bu kadar yetmez daha fazlasını yapması lazım.
freelife
18-04-2013, 15:29
O tarihte yer alacaktır...o bir şampiyon , helal olsun gururumuzsun .
wiesmann
18-04-2013, 17:58
redbull un daha kaliteli videolari var keske biraz daha guzel olsaymis..
paylaşım için teşekkürler,ülkemizde kıymeti bilinemeyen bir şampiyonumuz.
Rahatsuz Efsane AKYAZILI....54&61
yilmazcatalbas
18-04-2013, 18:44
O kadar zor bir hayatın içinden çıkmasına rağmen adamlığıyla, karakteriyle, duruşuyla her zaman takdir edilen bir şampiyon oldu. Hakettiği değeri görecek inşallah
yüzyüze yaklaşık bi yarım saat konuşmuluğum oldu. saygınlığı alçakgönüllüğü oluşu bi başka yaptığı işler başka
helal olsun gerçektendaha iyilerini hak eden birisi..
16 FR 549
18-04-2013, 20:31
İnşallah çok çok daha iyi yerlere gelir hakettiği değeri görür.
3.kez dünya şampiyonu olan bir Türk ve biz ona yeteri kadar değer veriyormuyuz ?
Şu adamın yerine bir soytarı olaydı tek yarış kazansaydı göklere çıkartılırdı. bu adam asla hak ettiği yerde değil.daha çok değer vermek lazım bu adama. Taşş....nı yesinler senin sofoğlu :)
Budur :icon_tup:
Ne zaman vizyona gireceği konusunda bilgi bulamadım. Fikri olan var mı?
Televizyondan yayinlanacakmis simdi gördüm :)
mhmtsrtp
19-04-2013, 01:48
dünya üçüncüsü olup tekrar dünya kupasına katılamıyan milli takımımızı hiç yanlız bırakmazken 3 kere şampiyon olmuş ve her seferinde çıtayı çok daha yükseklerde tutmuş bir sporcumuza bukadar sahip çıkıyorz:S her daim başarılarınla söz edilirsin inşallah.
Helal olsun gururumuz. Başarılarının devamını diliyoruz
JumboAli
19-04-2013, 07:46
Abi gercek bir sporcu helal olsun gururumuz.
helal olsun çok güzel bir fragman olmuş duygulandırıyor
İnsallah Kenen Sofuoğlu gibi F1 şampiyonlarımızda olur....
burakburn
19-04-2013, 13:07
motorsporlarının çeşitli nedenlerle geride kaldığı ülkemizde böyle büyük başarılara imza atmış birisi. biçoğumuzun başına onun başına gelenler gelse bırakın motora binmeyi bisiklete bile binmeyiz. abileri vefat ediyor,onlar için yarışmaya devam ediyor.helal olsun
dikkat ettimde 54 numarayla yarııyor sakaryanın plaka kodu 54 ve flımın ısmı 54 deyılmı :) helal olsun :)
Ne zaman vizyona gireceği konusunda bilgi bulamadım. Fikri olan var mı?
Televizyondan yayinlanacakmis simdi gördüm :)
hangi kanalda saat kacta yayinlacakmis ? motorsporlari camiasindaki efsanemiz kenan soguoglu helal olsun
Painkiller
19-04-2013, 13:29
Saygı duyulası kişilik. Gerçi ülkemizde magazin dünyasında boy göstermeden, rezillik çıkarmadan, kaza bela bir başarı elde edip devamını getiremeden bunu kazanmak zor ama, belli bir kesimin göz bebeği Kenan Sofuoğlu, diğerleri de zerre umrunda değildir zaten Kenan'ın. Allah yolunu açık etsin.
orhan_guney
19-04-2013, 13:30
Helal olsun yürü be kim tutar.
bora1311
23-04-2013, 23:05
kenan sofuoğlu belgeseli...
RED BULL | KENAN SOFUOĞLU BELGESELİ - "54" on Vimeo (http://vimeo.com/64126075)
Bu adamın şansızlığı Türk olmak .Diğeri ise parladığı dönemlerde soyadının TAHİNÇİOĞLU olmaması.
Kendi oğluna sağladığı kıyakların keşke yarısını buna yapsaydı da bu adam TV lerde bana destek lazım diye dolaşıp zaman kaybetmeseydi.
kenan sofuoğlu belgeseli...
RED BULL | KENAN SOFUOĞLU BELGESELİ - "54" on Vimeo (http://vimeo.com/64126075)
Link için çok tşkler.Senna belgeseli kadar etkiledi beni çok iyi geldi.
b.ustaoglu
24-04-2013, 05:02
video ile bir kez daha gurur duydum... Allah çok daha iyi yerlerde göstermeyi nasip etsin. türkiye olarak arkasında olmamız gereken ama kimsenin umursamadığı çok önemli bir insan.
turbo&quattro
24-04-2013, 05:26
Yazacak birsey bulamadim. Bu kadar zorluklar cektigini bilmiyordum. Gozumde zaten degerliydi ama bu videodan sonra saygim dahada artti . Allah daha buyuk basarilar kazandirir insallah .