Orijinalini görmek için tıklayınız : teyp ve mıd,subwoofer onerısı
driver_can
19-04-2013, 12:17
Arkadaslar,206 aracım ıcın turuncu konsol ısıklarıyla uyumlu bır teyp ve aynı zamanda uygun yollu 16 cm mıd ve 30cm lık subwoofer almak ıstıyorum.Bıraz arastırdım kenwood 3054 modelı gorsel olarak hosuma gıttı tek anfı cıkısı var.Ben onlere 16 cm mıd baglasam arka kapılarda 13cm normal hoporlor baglasam bagajada sub koysam nasıl olur.Derdım ortalıgı ınletmek degıl yuksek seslerde net ve kalıtelı ses almak.Magnat markasını gordum bı elektronık markette mıd ve sub ıcın onerır mısınız?80 rms dedı mıdler ıcın.
Komp bass ve amfi icin butcen nedir
driver_can
19-04-2013, 12:31
Hertz marka 4 kanal 4x75tı sanırım kucuk bı anfı magnat 16 cm mıd takımı arka kapılar ıcın normal 13 cm magnat kolonlar ve 30 cm 1000lık magnat sub kabınlı 450 lıra fıyat aldım.Sanırım 600lere kadar cıkarım sıfır cıhazlar ıcın ana unıte harıc.Arkalara mıd takmaya gerek var mı bırde bu kenwood nasıldır goruntusu hosuma gıttı pıoneer 1000lı ve 2000lı serıler cok basıt gelıyor bana.
alfonso4474
19-04-2013, 12:32
aracına hem ses hem bass anfisi takmak istemiyosan 5 kanal anfi alırsın basınla compnentlrı ordan beslersin marka olarak comp: cadence soundmagus vibe powerbass 150/250tl aras fytları hepsini kullandık aldırdım hiç bi sıkıntı çıkmadı buzamana kadar hem uygun fiyatlılar ,bass olarak 30cmlik bişi düşünyosan kenwood ,pioner çift bobin olanı olabilir bütçeye bağlı yani birazda
driver_can
19-04-2013, 12:44
Anfı olarak ne onerırsınız xetec anfıler ıs gorur mu?Alpıne mıd takımları da vardı sordugum yerde saturnde baktım urunlere
driver_can
19-09-2013, 13:22
Arkadaslar teybimi degistirdim pioneer koydum.Simdi ufaktan bir sistem koymak istiyorum.Cok ucuk rakamlara cikmadan tavsiyelere ihtiyacim var.Onlerim 16cm onlar icin infinity ref 6030 dusunuyorum.Arka kapilara mide gerek var mi kaliteli coax alsam is gorur mu bagajada bunlara uygun cok yer kapllamayacak kucuk kabinli bir bas ve anfi ne onerirsiniz?
valla bende sony teyp arkada 2 paynır kolon vardı biraz çıtırdan gümbürtü olsun dedim ,arkadaş arabayı sattı ondan çıkan alpın anfi ve kenwod 20 cm kutulu bas ı aldım taktım gümbürr gümbür
saç telime kadar titretiyo :D
bende baya sardı bu iş ve abartacam önlerde comp alacam ama bende onları ne alacagımı araştırıyom
valla bende sony teyp arkada 2 paynır kolon vardı biraz çıtırdan gümbürtü olsun dedim ,arkadaş arabayı sattı ondan çıkan alpın anfi ve kenwod 20 cm kutulu bas ı aldım taktım gümbürr gümbür
saç telime kadar titretiyo :D
bende baya sardı bu iş ve abartacam önlerde comp alacam ama bende onları ne alacagımı araştırıyom
darkmoon
19-09-2013, 13:43
Arkadaslar teybimi degistirdim pioneer koydum.Simdi ufaktan bir sistem koymak istiyorum.Cok ucuk rakamlara cikmadan tavsiyelere ihtiyacim var.Onlerim 16cm onlar icin infinity ref 6030 dusunuyorum.Arka kapilara mide gerek var mi kaliteli coax alsam is gorur mu bagajada bunlara uygun cok yer kapllamayacak kucuk kabinli bir bas ve anfi ne onerirsiniz?
önlere infinity al arkalara imknaın varsa tabiki comp başladıysan gönül isterki compdan devam et aynı seri ama imknaın yoksa arkalarada güzel bir takım coax al compların altında ezilmiycek bir şey.. bagajada orta boy jbl tarzı bir sub al ..
önlere infinity al arkalara imknaın varsa tabiki comp başladıysan gönül isterki compdan devam et aynı seri ama imknaın yoksa arkalarada güzel bir takım coax al compların altında ezilmiycek bir şey.. bagajada orta boy jbl tarzı bir sub al ..
diger konuda da sormuştum ama yine sorayım infinity 6030 la 6050 arasında ne fark far ve fiyatı ne kadar? bide hangi iyi markayı aratmayacak cinsten bunlar :D
darkmoon
19-09-2013, 13:52
diger konuda da sormuştum ama yine sorayım infinity 6030 la 6050 arasında ne fark far ve fiyatı ne kadar? bide hangi iyi markayı aratmayacak cinsten bunlar :D
biliyorum :) arkadaş orda doğru ve güzel cevap verdiği için bende aynı şeyleri yazmak istememişdim. :)
aradaki tek fark ohm farkı biri 3 ohm biri 2 ohm.. 6030cs daha tutulan bir model daha rövaşsa olan bir model derseniz kulakdaki dinlerken benim hissediceğim bir farkı olurmu ciddi amanda aman bir fark olmaz hatta aradaki farkı anlamanız çok çok güç..
müzik işi tesisat işi dinlediğiniz müzik tarzıyla yani aslında insanla çok orantılıdır.. bazıları yumuşak çalan kolonları sever benim gibi bazıları sert sistemleri sever.. dediğim sq yada spl olayı değil..
teşekkürler arkadaşım
fiyat yazmamışsın :D
darkmoon
19-09-2013, 14:15
fiyatlar hakkında en ufak bir bilgim yok :) nette vardır fiyatlar zaten :)
fiyatlar hakkında en ufak bir bilgim yok :) nette vardır fiyatlar zaten :)
eywallahhh
driver_can
19-09-2013, 14:27
Benim en buyuk kafami mesgul eden problem anfi secimim...200-250 lira araliginda sifir ne anfi onerirsiniz?2 takim mid bir bas kaldiracak sekilde dusunelim.Dun media markte arkadasin biri xetec gosterdi 200 lira mi neymis.Koprulu kullanirsin dedi midlere alternatif olarakta alpine onerdi 179 lira.Infinityler orda 299 piyasada 230a kadar buldum.
free-hifi
19-09-2013, 14:31
Benim en buyuk kafami mesgul eden problem anfi secimim...200-250 lira araliginda sifir ne anfi onerirsiniz?2 takim mid bir bas kaldiracak sekilde dusunelim.Dun media markte arkadasin biri xetec gosterdi 200 lira mi neymis.Koprulu kullanirsin dedi midlere alternatif olarakta alpine onerdi 179 lira.Infinityler orda 299 piyasada 230a kadar buldum.
mid ve basların rms leri nedir ona göre tavsiyede bulunalım
mr.korhan
19-09-2013, 14:35
arkadaşlar banada eliniz değmişken 13cm lik en azından orjinal hoparlör performansına yakın bir hoparlör tavsiyesi alabilirmiyim, pioneerın 1321 aldım aşırı iğrenç bir performansı mevcut resmen bass sesi yok oldu arabada. standart hoparlörlerimin gözünü seviyim tekrar geri taktım.
arkadaşımda roadstarın çifti 40 liralık kolonu varçok daha iyi bass sesi veriyor.o nedenle bana sadece midhoparlörü şeklinde üstünde tweeterı olmayan bir hoparlör önerebilirmisiniz ?
driver_can
19-09-2013, 14:42
Bas belli degil daha midlere de infinity ref 6030 takmayi dusunuyorum.Bikac kisiden duydum arka kapilara mid yerine coax takabilirsin arkalar cok katki saglamaz sana onden dinlerken diyolar.Pondizotta dusunmuyorum cunku.
driver_can
19-09-2013, 14:47
İnfinity de 90 rms 2 ohm yaziyor...2270 w 53hz-21 khz yaziyor ozelliklerinde.Bas icin cok yer kaplamayacak ne tavsiye olunur.Kicker gibi cok sert calan bisey istemiyorum.Cevremde bikac tane var disardan sadece ugultu duyuluyor ne caldigi bile anlasilmiyor.Benim derdim biraz yuksek seste kaliteli ama basida hissedebilcegim sesler duymak.
free-hifi
19-09-2013, 14:58
İnfinity de 90 rms 2 ohm yaziyor...2270 w 53hz-21 khz yaziyor ozelliklerinde.Bas icin cok yer kaplamayacak ne tavsiye olunur.Kicker gibi cok sert calan bisey istemiyorum.Cevremde bikac tane var disardan sadece ugultu duyuluyor ne caldigi bile anlasilmiyor.Benim derdim biraz yuksek seste kaliteli ama basida hissedebilcegim sesler duymak.
subuda infinity al o zaman 250-300 rms lik bişey sanada o zman jbl 1004 amfi lazım 4 kanal olarak onun 2. el 250-300 arası ama bilgin olsun
driver_can
19-09-2013, 15:01
Ben ikinci el bi anfi almak istemiyorum pek.Sifir olarak 200-250 arasi fiyatlarda bi anfi onerilerinizi rica ederim.ole duyulmamis can cin markalar haricinde.Ayrica aracta haftada max.2-3 gn muzik dinleniyor sistem ole aman aman yorulucak kadar calinmaz.
free-hifi
19-09-2013, 15:03
90 rms kanalda veren bir amfinin sıfırı o paralara alınmaz bir de marka olsun diyorsun
free-hifi
19-09-2013, 15:05
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-gel-arkadas-bu-firsat-kacmaz-cihaz-sifirdir-garnts-vardir-136983118/detay)
bunu buldum sıfır yazmış dediği gibi ise kesinlikle kaçırma