Orijinalini görmek için tıklayınız : vtec'im çiçek açtı ♥ fd2 typeR (5mm ile kurtarılan hayaller)
wiesmann
01-05-2013, 14:59
herkese selamlar,
uzun suredır arkadasımda gorupte ıcımın gıttıgı fd2 typeR jantlarına kısın hıc beklenmedık zamanda ulastım..2009da dunya masrafla potenza lastıklerıyle yurtdısından getırtmıs
bıldıgımız kadarıyla TR' de ıkı takım var bırı beyaz bırı gunmetal..
http://www.allvehicles.co.uk/vivid_blue_fd2_001.jpg
Markası Enkei
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn6rf.jpg
havaların duzelmesını bekledım lastık aradık bu arada tabı fakat gonlumuze gore bır sey cıkmadı karsımıza tam GoodyearEagle buldum lastıklerı takıyoruz dıye umutlanıp cıktık yollara bu seferde jantın kolu fren merkezıne yaslandı..
10mm flansı taktıktan sonra bıjonların durumu,
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn70p.jpg
basta d3n1s,Nightfish,SOMEONESPECIAL,DENON,Mertcan olmak uzere herkesın kafasının etını yedım dogal olarak :rolleyes:
***mmustu' yu saplama uzatma konusunda rahatsız etmıstım :D
saplama uzatma, saplamalı flans, kalıper traslatma, jant gobegını traslatma gıbı mılyon tane sey gectı aklımızdan :soru:
artık umıtlerı kestıgım anda ıvedık organıze sanayıde ERB Jant onunden gecerken ustama umutsuzca sordum 5mm flans kurtarır bunu dedı (yıne bıjonlar kısa kalıcak dıye dusundum ıcımden)
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn6q0.jpg
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn6t5.jpg
ve mutlu son :D
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn6r5.jpg
buda Mertcanın dukkanının onunde cekıldı
http://j1305.hizliresim.com/19/1/mn6rp.jpg
cok acıl yay ıstedıgının farkındayım calısmalarımız devam edıyor bır ıhtımal bagaj kapagını da amerıkana cevırebılırım..
devil_berk22
01-05-2013, 15:25
Maşallah güzel olmuş
wiesmann
01-05-2013, 15:28
Maşallah güzel olmuş
tesekkurler daha guzellerı senın olur umarım
Calderon
01-05-2013, 15:30
Çok şık olmuş yaydan sonra jantlar dahada gösterir kendini :)
'Vtec'im çiçek açtı' tabiri genelde kötü manada kullanılıyor benim bildiğim. Konuya girerken bir de (5mm ile kurtulan hayaller) deyince kaza falan sandım. Allah korusun. :)
Maşallah jantlar çok yakışmış bu arada, jant rengi de çok güzel olmuş.
Bende kaza sandım baştan :D
Jantlar çok şık olmuş, beklediğinize değmiş bence. Maşallah :)
wiesmann
01-05-2013, 15:41
Çok şık olmuş yaydan sonra jantlar dahada gösterir kendini :)
evet ıste arkadasımdan haber beklıyorum yay ıcın daha guzel durucak ınsallah
'Vtec'im çiçek açtı' tabiri genelde kötü manada kullanılıyor benim bildiğim. Konuya girerken bir de (5mm ile kurtulan hayaller) deyince kaza falan sandım. Allah korusun. :)
Maşallah jantlar çok yakışmış bu arada, jant rengi de çok güzel olmuş.
yok ustad yok :D arkadaslarla aramızdakı bır geyıkten gelıyor :hahaha:
wiesmann
01-05-2013, 15:43
Bende kaza sandım baştan :D
Jantlar çok şık olmuş, beklediğinize değmiş bence. Maşallah :)
hıc oyle dusunemedık valla..sagolasın kardesım bekledık ama son bırkac gundur olmayacak dıye ne moral bozukluguyla gezdım Allah bılır..
Nightfish
01-05-2013, 15:53
Milletin Hondası Vtec açar, bizimki çiçek açıyor işte :D
Sabreden derviş, muradına ermiş lafı cuk oturuyor konuya. Bekleyip uğraştığına kesinlikle değdi, bir de yay gelirse komple efsane olacak.
cok ıyı olmuş , olayın çözülmesine mutlu oldum , güle güle kullan kardeşim
wiesmann
01-05-2013, 15:59
Milletin Hondası Vtec açar, bizimki çiçek açıyor işte :D
Sabreden derviş, muradına ermiş lafı cuk oturuyor konuya. Bekleyip uğraştığına kesinlikle değdi, bir de yay gelirse komple efsane olacak.
beyler vtec&çiçek geyigini cıkıs noktası :D
http://n1305.hizliresim.com/19/1/mn9um.jpg
nıghtfısh & d3n1s :hahaha:
wiesmann
01-05-2013, 16:01
cok ıyı olmuş , olayın çözülmesine mutlu oldum , güle güle kullan kardeşim
sagolasın abı senınde basını cok agrıttım satmaya karar verıp eve donerken bır anda degıstı hersey..
Masallah ama ben begenmedm garip durmus kendi fikrimce basilmadigi icn oyle dusunmus olabilirim
Gunmetal olması daha da bitirmiş olayı maşallah Yasin kardeşim...:)
wiesmann
01-05-2013, 16:26
Masallah ama ben begenmedm garip durmus kendi fikrimce basilmadigi icn oyle dusunmus olabilirim
yenı crv'n hayırlı olsun yorumları var :D basıcam yakın zamanda ;)
wiesmann
01-05-2013, 16:30
Gunmetal olması daha da bitirmiş olayı maşallah Yasin kardeşim...:)
sagolasın kardesım valla ılk aldıgımda acıkcası olmaz gıbı gelıyordu sımdı baya baya ıcıme sımdı ;)
sercanavcı
01-05-2013, 16:53
basılınca gösterir kendini kanımca :) güzel olmuş maşallah born to race filminde bi si vardı mustang ile kapışan :) yeni kasalardan ordaki araca benzettim biraz :)
wiesmann
01-05-2013, 16:57
basılınca gösterir kendini kanımca :) güzel olmuş maşallah born to race filminde bi si vardı mustang ile kapışan :) yeni kasalardan ordaki araca benzettim biraz :)
tesekkurler ustad bılmıyorum o fılmı bakıyım merak ettım :D
Güzel olmuş, yalnız yay şart ... :)
wiesmann
01-05-2013, 18:01
Güzel olmuş, yalnız yay şart ... :)
sagolasın gorusmeler basladı ;)
hayırlı olsun adamım, sonunda oldu :)
ciddi ciddi çok yakışmış maşallah
wiesmann
02-05-2013, 00:59
hayırlı olsun adamım, sonunda oldu :)
sorma alper burnumdan geldı ama degdı..
ciddi ciddi çok yakışmış maşallah
sagolasın ustad :)
Gerçekten Harika oldu
Yanı bir an jantları kendı arabama takasım bile geldi biliyorsun :)
bu jantı begenmeyen bence arabadan anlamıyordur....
gule gule kullan
kısa yol ile en ıyı sekılde cozdun olayı
sıra yay da
hayırlı olsun :)
wiesmann
02-05-2013, 01:05
Gerçekten Harika oldu
Yanı bir an jantları kendı arabama takasım bile geldi biliyorsun :)
bu jantı begenmeyen bence arabadan anlamıyordur....
gule gule kullan
kısa yol ile en ıyı sekılde cozdun olayı
sıra yay da
hayırlı olsun :)
valla kardesım o gun de dedım ıstersen bır dene dıye :D
janta benım gozumle bakabılen nadır adamlardansın o yuzde sana sınırsız kredı :icon_tup:
yay ıcın calısmalara basladık bakalım ;) dıgerlerı ıcın konu actım senınde haberın olsun
DetailEF
02-05-2013, 01:43
Jantlar gerçekten çok değiştirmiş aracı, bu araç ilk çıktığında çok tipsiz buluyordum fakat jantlarla gerçekten harika bir harman olmuş araç maşallah :)
Body kit ve yay olmali masallah araca.
-Murat Özcan-
02-05-2013, 09:43
maşallah güzel olmuş
Berat_yapi
02-05-2013, 09:48
maşallah gerçekten güzel olmuş
arsenikli
02-05-2013, 09:57
hayırlı olsun güzel olmuş çok yakışmış araca
bende wıllwoodları taktıgımda bu sorunu yasadım jant calıpere surtmustu sonra komple on takımı sokturdum uzun bıjon takıldı 5mm spacer taktık oyle durumu kurtardık :) maşallah guzel olmus :)
çok şık olmuş,güle güle kullanın.
wiesmann
02-05-2013, 11:28
Jantlar gerçekten çok değiştirmiş aracı, bu araç ilk çıktığında çok tipsiz buluyordum fakat jantlarla gerçekten harika bir harman olmuş araç maşallah :)
amerıkada cok daha guzel uygulamalar var onlardan sonra gaza geldım bende
bır ıhtımal arka bagaj kapagını amerıkana cevırebılırım
Body kit ve yay olmali masallah araca.
acıkcası begendıgım bır bodykıt yok pıyasada gonlume gore bısey olsa hemen gırısıcem..yay sart bılıyorum
maşallah güzel olmuş
tesekkur ederım ustad ;)
maşallah gerçekten güzel olmuş
sagolasın ustad ;)
hayırlı olsun güzel olmuş çok yakışmış araca
yakısmayacak koyu kalacak rengı dıye cok takıntı yapmıstım bende ama sık durdu sanırım :D
bende wıllwoodları taktıgımda bu sorunu yasadım jant calıpere surtmustu sonra komple on takımı sokturdum uzun bıjon takıldı 5mm spacer taktık oyle durumu kurtardık :) maşallah guzel olmus :)
mertcan bırını arayıp danıstı saplama uzatmak ıcın mesakkatlı olucagını ogrendık bırde bılyalar dagılabılır fılan denıldı o yuzden hıc sıcak bakmadım
çok şık olmuş,güle güle kullanın.
tesekkur ederım ;)
Maşallah kazasız belasız ;)
Maşallah rengiyle boyutuyla çok yakışmış, güzel günlerde binmenizi dilerim. Yaylar fd6 ile aynıysa işiniz kolay, yoksa kolay gelsin şimdiden :)
Jantlar güzel ama araba çok yüksek :) bide bu fb7ler için olan bodykıtten yapın derım :)
şu hali bile tam araca göre fabrika çıkışı gibi duruyor bence, maşallah çok yakışmış gerçekten.
Cok guzel olmus gule gule kullanin.
Arac keske fd6 olsaydi dedim. :)
wiesmann
02-05-2013, 22:02
Maşallah kazasız belasız ;)
tesekkurler
Maşallah rengiyle boyutuyla çok yakışmış, güzel günlerde binmenizi dilerim. Yaylar fd6 ile aynıysa işiniz kolay, yoksa kolay gelsin şimdiden :)
kardesim donus yapicam sana
Jantlar güzel ama araba çok yüksek :) bide bu fb7ler için olan bodykıtten yapın derım :)
acikcasi pek beelgendgim bir body kit yok piyasada
şu hali bile tam araca göre fabrika çıkışı gibi duruyor bence, maşallah çok yakışmış gerçekten.
tesekkurler bende orjinal honda urunu diye bukdr saplanti yaptim bu janti
Cok guzel olmus gule gule kullanin.
Arac keske fd6 olsaydi dedim. :)
keske komple fd2 typer olsaydi :)