Orijinalini görmek için tıklayınız : Deck Çevirici
Yeni sistem kuruyorum orjinal ana üniteyi kullanacağım tecrübeli üyelerimizden öğrenmek istediğim şu ;
MA Audio marka deck çevirici üzerinde ;
yeşil siyah
yeşil kırmızı
kahverengi
turuncu renkler tahminimce
yeşil siyah ( - )
Yeşil kırmızı ( + ) gibime geliyor diğerleri sizce ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim,resim aşağıda mevcut.
http://img827.imageshack.us/img827/1402/20130502154717.jpg (http://img827.imageshack.us/i/20130502154717.jpg/)
lethaldoze
02-05-2013, 17:10
Arkasında şeması yok anlaşılan.
En iyisi anfiyi montajlayın ve 4 hoparlör bağlayacağınızı varsayıyorum.
Tüm bağlantıları yaptıktan sonra en son iş decteki kabloları bağlamak olsun.
Sonra teybi açın ve sesi ön sağa verin ve tek tek ucları değdirerek deneyin.
Ses sol ön hoparlörden geldiğinde bağlantı doğrudur. Diğerlerinide aynı şekilde deneyerek yapabilirsiniz.
Ben uçları belli olmayan teyplerde hep bu şekilde yapardım. Aynı sistem sizinde işinizi çözebilir.
Arkasında şeması yok anlaşılan.
En iyisi anfiyi montajlayın ve 4 hoparlör bağlayacağınızı varsayıyorum.
Tüm bağlantıları yaptıktan sonra en son iş decteki kabloları bağlamak olsun.
Sonra teybi açın ve sesi ön sağa verin ve tek tek ucları değdirerek deneyin.
Ses sol ön hoparlörden geldiğinde bağlantı doğrudur. Diğerlerinide aynı şekilde deneyerek yapabilirsiniz.
Ben uçları belli olmayan teyplerde hep bu şekilde yapardım. Aynı sistem sizinde işinizi çözebilir.
Çok teşekkürler bakalım umarım yapabiliriz :) Cevap için teşekkürler.
murat_ileri
03-05-2013, 02:34
içinin resmini koyarsan daha saglıklı olur. kutusunda yada arkasında kablo degerleri mutlaka vardır incelemenizi tavsiye ederim.
iyi forumlar aracım vw caddy rcd 300 diye vw orjinal cd calar teyipbi var bende bu dönüştürücüyü taktım ama teyipbimi kapatıyorm anfim kapanmıyor neden ? acaba
murat_ileri
06-08-2013, 00:42
anfideki rem yazan girişte sürekli elektrik bulunmasından dolayı.