Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 98 honda yardım pls

west
08-05-2013, 23:56
Mrb. arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay önce aracımı tam parkederken gaz yemedi ve ve bi daha çalıştıramadım.triger sıyırmış demişti usta, sıkıntı motor kulagındaki 2 tane vidanın kırılması çıktı.kırılan vidalar alt kısımda bulunan dişlininde yemesine neden olmuş vede trigerde sıkışarak sııyırmıştı.
Bugün aracı çıkarttım fakat araçta gaz yememe,düşük rölanti gibi bi sıkıntı war.kalkışta araç stop edicek gibi oluyo yığılıo sonrasında toparlanıo gidio.Usta araba yattığından dolayı normaldir toparlar dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi bende sormak istedim sizlere. Ustadan çıkınca belki gazda benzinde pislik birikmiştir diye yakıt aldım hemen ardına gittim lpg filtresini değiştirip gaz ayarıda yaptırdım, hava filtresinide değiştirdim ama değişen bişiy olmadı

BıD-Clio
09-05-2013, 01:47
sente ayarı olabılırmı aacaba

west
09-05-2013, 13:39
honda servisede sordum şimdi sente ayarına avans ayarına bakılması lazım dedi tşkürler yorum için hocam

gökan
09-05-2013, 14:19
İ usta sente avans ayari yapmadnmi teslim ediyo araci cdden tr de usta skintisi cok

west
09-05-2013, 19:48
aynen hocam bende anlamadım sanki bi honda ben kullanıyorum bende anlamadım nereye gitsem bi sıkıntı çıkıo anlamıyolar :/

Tnc Ens
14-05-2013, 18:05
Bakımlarınızı duzgun ustulara yaptırmakda fayda var.Avasn ayarı kesınlıkle..