Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : "EG F22 SWAP"...chiefkadir...

Sayfa : 1 [2]

Time-R
15-12-2013, 19:27
Masallah cok guzel hayirli olsun kazasiz belasiz binin insallah. :)

shumi
15-12-2013, 20:42
Allah utandırmasın,masallah morukcum ellerınıze emeklerınıze saglık :)

CLIORS
15-12-2013, 20:57
Maşallah, Ankaraya gelince canlı görmem lazım. Panpa kazasız belasız kullan.

chiefkadir
16-12-2013, 21:32
Selçuk kankam sağolasın,Time-R kardeş sanada teşekkürler,
Alper Hocam ankaraya gelirsen garaja uğra bu sefer :)

Oil Catch tank'ı bekliyoduk henüz gelmedi bizde rodaja çıkmadan önce ufak ufak toparlıyoruz :)
Bugünde Far,Tampon vs. işlerini halletik,
Gökhan kardeşim yine iş başındaydı,Erkutun eli ayağı oldu sağolsun :)

http://i40.tinypic.com/281h2tv.jpg

http://i41.tinypic.com/oqw17m.jpg

http://i39.tinypic.com/2e5s8xs.jpg

EEE
16-12-2013, 21:35
Erkegin ozu gokhan:D:D

miniks
16-12-2013, 21:46
Abi şu motorun üstünden geçen hortum direksiyon hidroliğimi ?

EEE
16-12-2013, 21:58
Abi şu motorun üstünden geçen hortum direksiyon hidroliğimi ?

Krank havalandirma

chiefkadir
16-12-2013, 22:00
Abi şu motorun üstünden geçen hortum direksiyon hidroliğimi ?Bro onun ucu boş şimdilik ,earls fittingsler ve oil c.tank geldiği zaman kapak izasından geçecek :)

EEE
16-12-2013, 22:02
Bizim tuner yok ortalarda sorulara cvp versene erkunt

chiefkadir
16-12-2013, 22:04
Bizim tuner yok ortalarda sorulara cvp versene erkuntEn son çıkacak sahneye :)

chiefkadir
04-01-2014, 21:17
http://i41.tinypic.com/9j213o.jpg

http://i40.tinypic.com/xkt277.jpg

http://i41.tinypic.com/23k7ty0.jpg

http://i39.tinypic.com/2h3bzlw.jpg

EEE
04-01-2014, 21:43
Vooo gel beni al evden beraber rodaj yapalim
Hayirli olsun

chiefkadir
04-01-2014, 21:50
Vooo gel beni al evden beraber rodaj yapalim
Hayirli olsunAhahaa alamda Kıbrısa gitmeyah mı :D

EEE
04-01-2014, 21:53
Ahahaa alamda Kıbrısa gitmeyah mı :D
Not:alıntıyı düzelt fotoları sil milletin byte ı bitmesin :)

Önce mucoya gidelim zuhahaha:D

gökan
04-01-2014, 21:53
abı kaca aldın kutup bası banada lazım:D

chiefkadir
04-01-2014, 21:58
abı kaca aldın kutup bası banada lazım:Dpm atıyom sana :D

F4R
04-01-2014, 22:47
Hadi gozun aydin abi. Plakada cok iyiymis bu arada :D

D16inside
05-01-2014, 23:22
Ivır zıvırlardan,
*Bosch Enjektör 440cc
*Accel Super Coil bobin
*10.2mm ignition wires
*On-Off kutup başı

http://i39.tinypic.com/xpyfxi.jpg

kadir abi nerden tedarik ettin hangi site paylaşırsan sevinirim.
On-Off kutup başı

jdmbg
06-01-2014, 17:10
şunun sesini duysaydık bi :D geçmiş olsun bu arada bitmiş sonunda :D

chiefkadir
06-01-2014, 18:52
kadir abi nerden tedarik ettin hangi site paylaşırsan sevinirim.
On-Off kutup başıTabiki :)

Wholesale Product Snapshot Product name is Free Shipping Battery Connector Battery Quick Disconnect Battery Quick Connector Battery Terminal Connector with Caps Top Posts (http://www.aliexpress.com/snapshot/277530783.html)

F4R,jdmbg Teşekkürler arkadaşlar :)

http://www.techturkey.com/forum/7213768-post239.html

chiefkadir
19-01-2014, 13:57
Rodaja başladık Allahın izniyle
Motor içinden bi foto ekliyem:)
http://i43.tinypic.com/15xlvsw.jpg

Djalican
19-01-2014, 14:01
Harbi merak ediyorum kadir baskan yeter da artık :D :D 100 kg avantajınıda düşünürsek 0-400 nolur :D :D

erdem325
19-01-2014, 14:14
kadir abi motor havuzundaki ıvız zıvırlar toparlanınca görselide baya düzelmiş çok yakışıklı olmuş maşallah..

ontheair
19-01-2014, 14:30
Hayırlı olsun.

Motor normale göre biraz daha önde ve yukarıda mı yoksa fotoğraftan mı öyle görünüyor?

hunteR-EX
19-01-2014, 19:39
gooooooooood :)

chiefkadir
19-01-2014, 20:21
Harbi merak ediyorum kadir baskan yeter da artık :D :D 100 kg avantajınıda düşünürsek 0-400 nolur :D :DBakalım Alicim inşallah iyi olacak :)

kadir abi motor havuzundaki ıvız zıvırlar toparlanınca görselide baya düzelmiş çok yakışıklı olmuş maşallah..Sağolasın Erdem kardeşim daha iyisi senin olacak gibi inşallah:D

Hayırlı olsun.

Motor normale göre biraz daha önde ve yukarıda mı yoksa fotoğraftan mı öyle görünüyor?Eyvallah kardeşim sağol,foto yanılttı herhalde

gooooooooood :)Beğendinmi komutaaan:hahaha:

Can's
19-01-2014, 20:34
favorılerımde ılk sıradakı araclardan abı hayırlı olsun rodaj

chiefkadir
19-01-2014, 20:41
favorılerımde ılk sıradakı araclardan abı hayırlı olsun rodajTeşekkürler abicim son geldiğimizde görüşemedik:)

Sh4rk
19-01-2014, 20:43
Hay masallahh :)

hunteR-EX
20-01-2014, 23:32
beğenmek ne kelime abi bayıldım makina yakıyo :)

KA®ANLIK
21-01-2014, 08:40
Başkan filtre sistemi için bir havuz, far iptali :D vb bir operasyon düşünüyorsunuz mu :)

Severek takip ettik, emeğinize sağlık gerçekten...

miniks
21-01-2014, 08:52
Maşallah kadir reis harika duruyor FAK

chiefkadir
21-01-2014, 10:22
Hacı emeğin çok geldiğinde al gez dolaş :)
Engincim,filtre geçici bu şekilde kalmıcak ,itb yapcaz
Hilmi sende sağolasın kardeşim

ontheair
21-01-2014, 11:35
Daha önce yazılmışsa bilmiyorum ama şu an çıkan güç nedir?
Bir de merak ettiğim ITB günlük kullanımı zorlaştırmıyor mu?

stlegal
21-01-2014, 13:01
Hadi hayirlisi olsun

DoctoR
21-01-2014, 13:22
- Maşallah harika olmuş gerçekten...:)

CeMBa
30-01-2014, 20:25
Maşallah Abi maşallah elinize sağlık kesenize bereket.ALLAH utandırmasın. :icon_tup:

gitanesedat
22-07-2014, 17:30
Kadir abi yaa yapcam dedi yapti :)

mur_84
22-07-2014, 17:56
Maşallah gerçekten çok başarılı ve temiz bir çalışma..
İnşallah emeğinizin karşılığı en iyi şekilde alırsınız..

chiefkadir
22-07-2014, 21:56
Eyvallah arkadaşlar sağolun konuyu epeydir güncellemiyordum,baya değişiklikler yaptık .
Merak eden arkadaşlarım için Bayram sonrası fotoğraflı videolu paylaşımlar yaparım:)

breko52
22-07-2014, 22:12
motorun şu şekline hastayım cidden
picasso çizse böyle yapamazdı :D :D
maşallah nazar değmesin
2. araç olarak inşallah bu şekil bişey nasip olur bize de

http://i43.tinypic.com/15xlvsw.jpg

EEE
22-07-2014, 22:17
Manifoldu kesss o bitiriyor işi

chiefkadir
22-07-2014, 22:23
breko52 kardeş sağolasın, bu hali biraz değişiyo, itb geliyo,radyatör büyüdü vs :)

Avukat o manifolttan aklına turboyu getiriyondur sen şimdi:hahaha:

EEE
22-07-2014, 22:34
breko52 kardeş sağolasın, bu hali biraz değişiyo, itb geliyo,radyatör büyüdü vs :)

Avukat o manifolttan aklına turboyu getiriyondur sen şimdi:hahaha:

Tam turboluk ama altini kes bit t3 flans ver basinci

0M42
22-07-2014, 22:44
Maşallah Allah utandırmasın, Würth Cu 800 ün espirisi nedir ne işe yarıyor ?

chiefkadir
22-07-2014, 22:50
Cu 800 için
Detay şu şekilde,
http://www.wurth.com.tr/images/katalog/pdf/05_1620.pdf

0M42
22-07-2014, 23:01
Teşekkürler, iyiymiş.

nofear
23-07-2014, 08:00
Hayırlı olsun çok güzel olmuş . ALLAH kaza bela göstermesin inşaALLAH.

Hayırlı Kandiller.

redfox
25-07-2014, 02:53
maşallah çok güzel olmuş güle güle binmek nasib olsun inşallah

chiefkadir
25-07-2014, 23:48
maşallah çok güzel olmuş güle güle binmek nasib olsun inşallah

Hayırlı olsun çok güzel olmuş . ALLAH kaza bela göstermesin inşaALLAH.

Hayırlı Kandiller.
Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler:)

alicancalis
25-07-2014, 23:57
Abicim hayırlı olsun. Bayram sonrası bi buluşalım artık.

ZaZy
02-08-2014, 01:38
ITB oldu mu araç fotoları var mı_? birde pist için mi projeniz_?
kolay gelsin

brkkksln
02-08-2014, 10:34
Hmmmm lezzetli görünüyor :)

chiefkadir
03-08-2014, 21:28
Abicim hayırlı olsun. Bayram sonrası bi buluşalım artık.Alicim bikaç güne yanındayım:D

zazy, itb hazır ama henüz takmakdık,pist ancak drag pisti olur :)

Berkcim sağol kardeşim:)

brkkksln
03-08-2014, 22:24
Alicim bikaç güne yanındayım:D

zazy, itb hazır ama henüz takmakdık,pist ancak drag pisti olur :)

Berkcim sağol kardeşim:)

Ne zaman deniyoruz :)

chiefkadir
03-08-2014, 22:29
Ne zaman deniyoruz :):hahaha: Yeni piston aldım,egzantrik,kapak vs biraz işleri var bir hafta on güne çıkar:)

brkkksln
03-08-2014, 22:35
:hahaha: Yeni piston aldım,egzantrik,kapak vs biraz işleri var bir hafta on güne çıkar:)

Hadi inşallah.sıkıntısız marşla rodajını hallette abi bir ses duyalım.

chiefkadir
03-08-2014, 22:39
Hadi inşallah.sıkıntısız marşla rodajını hallette abi bir ses duyalım.Rodaj modaj yapmam ya :D Özledim arabayı 300-400km sonra yapıştır:)
Siz Tic le denedinizmi en son ?

brkkksln
03-08-2014, 22:57
Rodaj modaj yapmam ya :D Özledim arabayı 300-400km sonra yapıştır:)
Siz Tic le denedinizmi en son ?

Yok denemedik.aracın işleri varmış bitmemiş sanırım.
Rövanş gibi görünüyor bu deneme ama aslında değil(benim nazarımda, karşı tarafı bilmem).mıncıklamadan deneseydik benim ne kadar ilerlettiğimi öğrenirdik.sonra ekleme çıkarma kendisi ne yapıyorsa yapardı tekrar denerdik onun hızlanmasına bakardık ama sanırım bu işlerde sevmediğim hırs durumları oluyor.
Ilk denemeden 1 hafta sonra tekrar deneriz dedi kendisi sonra o kadar davet ettim ama olumsuz cevap aldım.sağlık olsun.kasa olarak eksiklerim var. Karbon kapı bagaj kaput yapmam lazım uğraşasım yok. :)

En son yazılımlı rocco ile laf olsun diye bide kara tren cupra ile yine gırgırına oldu.o zamandan bu zamana denetim davasına yatıyo oğlan :)
Seni bekliyoruz :)

chiefkadir
03-08-2014, 23:03
Yok denemedik.aracın işleri varmış bitmemiş sanırım.
Rövanş gibi görünüyor bu deneme ama aslında değil(benim nazarımda, karşı tarafı bilmem).mıncıklamadan deneseydik benim ne kadar ilerlettiğimi öğrenirdik.sonra ekleme çıkarma kendisi ne yapıyorsa yapardı tekrar denerdik onun hızlanmasına bakardık ama sanırım bu işlerde sevmediğim hırs durumları oluyor.
Ilk denemeden 1 hafta sonra tekrar deneriz dedi kendisi sonra o kadar davet ettim ama olumsuz cevap aldım.sağlık olsun.kasa olarak eksiklerim var. Karbon kapı bagaj kaput yapmam lazım uğraşasım yok. :)

En son yazılımlı rocco ile laf olsun diye bide kara tren cupra ile yine gırgırına oldu.o zamandan bu zamana denetim davasına yatıyo oğlan :)
Seni bekliyoruz :)Hayırlısı bro , İbo zaten epeydir bişeyler yapmak istiyodu o araya denk gelmiş olabilir.Hırs pek yok bizlerde yaw,sende rahat takmayan birisin, benimki çıkınca söz ilk senle denicem:)

brkkksln
03-08-2014, 23:11
Hayırlısı bro , İbo zaten epeydir bişeyler yapmak istiyodu o araya denk gelmiş olabilir.Hırs pek yok bizlerde yaw,sende rahat takmayan birisin, benimki çıkınca söz ilk senle denicem:)

Valla seve seve deneriz ama en azından bir 1500km dayanabilseydin abi :)
O zaman haftaya deneriz diyip sonra şunu koycam araya ramazan girdiye dönmeyecek olay.seve seve beklerim sıkıntıntı değil. Ama bu saatten sonra ben ortada geçilme korkusu olduğunu düşünüyorum.

Rahatım abi dediğin gibi.eğlenmek için otomobil yaptım yapıyorum.ama bundan sonra demekki eğlence için ya dbn alarak iş yapılcak benim tarafımdan yada 0-400 12.x sn ler için çaba sarfedilecek vts için.
Neyse konunu kirletmeyim.biraz sinirliyim bu mevzuya ondan bu kadar yazdım çizdim.

Dediğim gibi rodaj önemli :D

chiefkadir
03-08-2014, 23:17
Valla seve seve deneriz ama en azından bir 1500km dayanabilseydin abi :)
O zaman haftaya deneriz diyip sonra şunu koycam araya ramazan girdiye dönmeyecek olay.seve seve beklerim sıkıntıntı değil. Ama bu saatten sonra ben ortada geçilme korkusu olduğunu düşünüyorum.

Rahatım abi dediğin gibi.eğlenmek için otomobil yaptım yapıyorum.ama bundan sonra demekki eğlence için ya dbn alarak iş yapılcak benim tarafımdan yada 0-400 12.x sn ler için çaba sarfedilecek vts için.
Neyse konunu kirletmeyim.biraz sinirliyim bu mevzuya ondan bu kadar yazdım çizdim.

Dediğim gibi rodaj önemli :DYok bro geçen rodajı 1500km yaptım bu sefer 500 :D

Sinirlenme bence ,ibo ile bi araya geliriz konuşuruz,denerizde ..Ben senin arabanın son gidişini çok beğendim ..Konuyuda kirletmedin renklendirdin:)

iynn-RS
03-08-2014, 23:53
berk ilk denemeden sonra sana tekrar deneriz dedim. sende bana dedinki " ibrahim arabana biseı ekleme,hic bisey de sökme, bu sekilde deneyelim,biraz minciklayim arabami goruyum" bende tamam dedim.

sonraki hafta duydumki arabanin icini komple sökmüssün. bana sökme diyosun kendin sökuyosun. sonra gelmis burda benim kaçtigimi ima edecek seyler yaziyosun.

ben gecilmekten korksaydim ilk basta hic denemezdim. senin setup i kime soylesem saxo gecer dedi ben yinede ciktim denedim;)

benim keyfim ne zaman yerinde olursa ben o zaman parca eklerim. senle arabani gor diye yapacagim isleri ertelemem yada hizlandirmam. benim islerim 1 gunde de biterdi ama benim acelem yok. senin varsa gider baska arabalara denersin.

ve sana en son dedimki ne isin varsa hepsini hallet oyle deneyelim.carbon kapıydi bagajdi methanoldü tekrar bahane olmasin. yanlismi hatirliyorum?

brkkksln
04-08-2014, 00:11
berk ilk denemeden sonra sana tekrar deneriz dedim. sende bana dedinki " ibrahim arabana biseı ekleme,hic bisey de sökme, bu sekilde deneyelim,biraz minciklayim arabami goruyum" bende tamam dedim.

sonraki hafta duydumki arabanin icini komple sökmüssün. bana sökme diyosun kendin sökuyosun. sonra gelmis burda benim kaçtigimi ima edecek seyler yaziyosun.

ben gecilmekten korksaydim ilk basta hic denemezdim. senin setup i kime soylesem saxo gecer dedi ben yinede ciktim denedim;)

benim keyfim ne zaman yerinde olursa ben o zaman parca eklerim. senle arabani gor diye yapacagim isleri ertelemem yada hizlandirmam. benim islerim 1 gunde de biterdi ama benim acelem yok. senin varsa gider baska arabalara denersin.

ve sana en son dedimki ne isin varsa hepsini hallet oyle deneyelim.carbon kapıydi bagajdi methanoldü tekrar bahane olmasin. yanlismi hatirliyorum?
Ilk denemede geç bastım geride kaldım bahane değil kabul ikinci denemede senkrona yakın bastık önüme araba çıktı senide kendimide diğer aracıda riske atmadım bıraktım.kenarda durduğumuzda tekrar deneyelim dedim sende haftaya deneriz bu günlük bu kadar yeter dedin mi demedinmi.sonra araca ekleme yapcam dedin ramazandan sonra dedin.
Senin araban komple sökük tek koltukla kullanıyosun bagajın fiber.ben sana dedimmi hic arabanı tak denemem diye.benim arabam komple takılıydı.bunlarıda bahane etmiyorum.2adet sparco haric bir hafifletme varmıydı? Sen komple sökükken ben takılıyken denedik birde ben sökükken neder tekrar denemiyorsun? Var mı açıklaman.sökünce arabamı neden savunma tarzı bir soruyla geldin şimdi onuda anlamadım.attığım 20 kg çok değil.korkulacak mevzu yok.
Seninle denedik çünkü herkes diğer saxo ile setuplarımız yakın olduğundan seni geçer rs dedi hah geçerse deneyelim eksikler görülür daha hızlandırma yoluna gideriz dedim.

Geçilmeyi ben bahaneylemi kapatmaya çalıştım?yanlış konuşuyorsun.

Geçilmeyi bu kadar dert etme kardeşim.water methanol yapsam komple istediğim şekilde carbon koysam vts e emin ol seninle denemem.ha şu üslubundan sonra zaten seninle denemem o ayrı.

Araç hafifletilip gerekli ayarlar yapılıp tekrar deneme istediğim bu kadar rahatsız ettiyse seni kusura bakma.daha yazma bence.savunulacak bir tarafı yok yaptığının çünkü.
Edit:çok sıkıntı oluyorsa senin için rövanş yaptık geçtim sayabilirsin ondada sıkıntı yok.tavsiyem geçilmeyi namus meselesi yapma.
Ha konuşmak istersen telimi özelden atarım konuşuruz.burda konuyu hiç etmem ben.

iynn-RS
04-08-2014, 00:26
konu yabanci degil haci sorun yok.
sen o kadar yazdiktan sonra ben derdimi anlatmadan kapanmaz konu.

yuz yuze gelince yine konusuruz araba icin kanli bicakli olacak halimiz yok.

benim arabamda egzantrik yok piston yok itb yok sikindirik bi yazilimla ethanol koyarak ayarlanmis afr ile yuruyorum bide koltuk tak demeyin bana bi zahmet.

sendeki parcalar bende olsa bende baskalariyla denerim :)

kaldiki benim arabamin sökuk hali senin takili haliyle hemen hemen ayni kilodadir.

neyse bunlari tartisirsak konu uzar.

benim asil anlatmak istedigim

sen bana arabayi sokecem deseydin bende ona gore cevap verirdim sana. sen biraz minciklicam dedin. ben mekanik ve yazilimsal olarak biseyler yapacaksin sandim. eger arabani gormek istiyosanda yapman gerekenler onlardi. yoksa sökerek hizlanacagi bariz zaten. tekrar deneyip neyi gorecez. saxo num kac kilo ile kac boy hizlandiginimi??

brkkksln
04-08-2014, 00:38
konu yabanci degil haci sorun yok.
sen o kadar yazdiktan sonra ben derdimi anlatmadan kapanmaz konu.

yuz yuze gelince yine konusuruz araba icin kanli bicakli olacak halimiz yok.

benim arabamda egzantrik yok piston yok itb yok sikindirik bi yazilimla ethanol koyarak ayarlanmis afr ile yuruyorum bide koltuk tak demeyin bana bi zahmet.

sendeki parcalar bende olsa bende baskalariyla denerim :)

kaldiki benim arabamin sökuk hali senin takili haliyle hemen hemen ayni kilodadir.

neyse bunlari tartisirsak konu uzar.

benim asil anlatmak istedigim

sen bana arabayi sokecem deseydin bende ona gore cevap verirdim sana. sen biraz minciklicam dedin. ben mekanik ve yazilimsal olarak biseyler yapacaksin sandim. eger arabani gormek istiyosanda yapman gerekenler onlardi. yoksa sökerek hizlanacagi bariz zaten. tekrar deneyip neyi gorecez. saxo num kac kilo ile kac boy hizlandiginimi??
Arabadan attığım 20kg mı rahatsız etti seni?
Mekanik olarakta yazılımsal olarakta iyileştirmeler yaptım ek olarakta 20 kg hafiflettim. 100 kg kara düzen hesapla 1 boy katsa 20kg eksilince kaç cm hizlanır çok mühim mevzu :)
Ben sana onu tak bunu tak demedimki.aynı söküklük derecesine aşağı yukarı geldi fiber bagaj hariç dedim.arabanda ister piston olsun ister mekanik itici egz yap hiç umrumda olmaz.m3 lede deneriz m5 lede diyede belirttim hep. Yaklaşık 1200 kg aracı yaklaşık 900 kg a indirince atılan 300kg ın var neredeyse ben 50 kg atmadım bile totalde sen neden aracınî komple sökmüşüne çevirdinki lafı.
Sorularıma cvp vermeyeceksen bana açıklama yapmak zorunda değilsin.tribünlerede oynama.
aracın hızlı ok kimsenin ona bir şey dediği yokki.ama cvp alamıyorum sorularıma benim dediğim bu.

Kadir abi kusura bakma tekrar.az daha renk katayım dedim konuna :D

chiefkadir
04-08-2014, 00:41
Ahaha tamam tatlı sert ilerliyorsunuz ama sonuca ulaşılmaz böyle :)
En kısa zamanda oturup bi çay içiyoruz oke ;)

iynn-RS
04-08-2014, 01:00
Arabadan attığım 20kg mı rahatsız etti seni?
Mekanik olarakta yazılımsal olarakta iyileştirmeler yaptım ek olarakta 20 kg hafiflettim. 100 kg kara düzen hesapla 1 boy katsa 20kg eksilince kaç cm hizlanır çok mühim mevzu :)
Ben sana onu tak bunu tak demedimki.aynı söküklük derecesine aşağı yukarı geldi fiber bagaj hariç dedim.arabanda ister piston olsun ister mekanik itici egz yap hiç umrumda olmaz.m3 lede deneriz m5 lede diyede belirttim hep. Yaklaşık 1200 kg aracı yaklaşık 900 kg a indirince atılan 300kg ın var neredeyse ben 50 kg atmadım bile totalde sen neden aracınî komple sökmüşüne çevirdinki lafı.
Sorularıma cvp vermeyeceksen bana açıklama yapmak zorunda değilsin.tribünlerede oynama.
aracın hızlı ok kimsenin ona bir şey dediği yokki.ama cvp alamıyorum sorularıma benim dediğim bu.

Kadir abi kusura bakma tekrar.az daha renk katayım dedim konuna :D

haci hangi sorularina cevap vermiyorum?

tek tek sor arada gozumden kaciyo galiba.

20 kilo onemli degil diyosun benim sokebilecegim bi kapi kaldi.oda 20 kilo. bana niye sokturmedin de kendin 20 kilo söktun ?

100 kilonun 1 boy , clio rs in 1200 kilo oldugunu ve benim 300 kilo söktügumu dusunuyosanda cok yaniliyosun onuda dip not.olarak belirtiyim :)

brkkksln
04-08-2014, 01:17
haci hangi sorularina cevap vermiyorum?

tek tek sor arada gozumden kaciyo galiba.

20 kilo onemli degil diyosun benim sokebilecegim bi kapi kaldi.oda 20 kilo. bana niye sokturmedin de kendin 20 kilo söktun ?

100 kilonun 1 boy , clio rs in 1200 kilo oldugunu ve benim 300 kilo söktügumu dusunuyosanda cok yaniliyosun onuda dip not.olarak belirtiyim :)

Tekrar yazamayacağım.zor oluyor telden.istersen tekrar okur cevaplarsın.
Sen elleme ben mekanik yazılım iyileştirmesi birde -20kg halledeyim deneyelim.20 kg hafifletme bir araçta ki all motor bir makineden bahsediyoruz benim koşarken gömleğimi çıkarmamdan farkı olmaz.sen fiber kapı yap yapma diyen yokki.benim demek istediğim hızlanıp hızlanmadığımı görmek.seni geçmem bir anlam ifade etmiyor yani.amaç hızlandımmı onu görmekti.ha ben totalde 3 boy hızlanmışım yazılım mekanik iyileştirme ve -20kg ile o ayrı ama rs ile görmek güzel olurdu.sonra header ıvır zıvırını yapınca tekrar deneyip senin aldığın boyu görürdük.
Sen kabul etmedin lakin :) dedinki sen -20kg yaptın ilk denemeye göre ben niye hızlandırmayım aracımı :) sağlık olsun dert değil.
Adaletsiz yaklaştığımı düşünmeni istemem. Ama bu şekilde roll anlayışına sahip değilim ben ne yazıkki.senin yaptığın hırsa girer.

Kadir abi çayda içeriz frappuccino da sıkıntı yok :)

JDM VTİ
19-11-2014, 21:41
abi buraları güncelle istersen :)

chiefkadir
19-11-2014, 21:49
Az daha var biriktiriyimde :)
Setupda değişiklikler oldu ,yeni yapılacak işler var onlarla beraber yakında güncellerim

djm
11-02-2015, 16:08
Abi güncelleme nezaman gelecek.....Beklıyoruz sabırsızlıkla...

ali bodrumlu
12-02-2015, 11:03
keyifle okudum konuyuuu maşşallahh ..

BATU RX
24-02-2015, 10:42
Erkut abi yine döktürmüş. Saygılar sevgiler, mis.

Vialpando
25-03-2015, 23:59
Aracınızın restore işlemlerini aşama aşama okudum, hep bir eg kasa honda aracım olsun istemişimdir :) Güle güle binin allah nazardan saklasın.

sahnnn
26-03-2015, 11:43
Hep hayalimdeki eg yi yapmışsınız biz şimdi stock si a biniyoruz inşallah ilerde böyle bi araca sahip oluruz.

chiefkadir
27-03-2015, 22:10
En son hali baya keyifli oldu :)
B16 Vti Şanzımanına ve vites kollarına geçiş yaptık,vakit bulduğum zaman paylaşırım

kalipson
27-03-2015, 22:12
Vay arkadaş... Emeğe bak..
Kazasız belasız :)

43kadir4343
22-07-2015, 00:10
maaşallah harika

ta_one
22-07-2015, 01:09
heyyy kadir abi bu FAK bi harika pisti sesiyle yıkıyordu adeta :)

rebel
22-07-2015, 06:14
Hocam ayip ya fak mak . Coluk cocuk var