Orijinalini görmek için tıklayınız : aramız da aktar varmı
selamlar strese bağlı ürtiker (kurdeşen ) hastalığına yakalandım doktorlar kortizon iğnesi vuruyor ama bu da yuzum de şişlikler meydana getiriyor o yuzden iğne vurdurmuyorum her neyse bu hastalığın tek doğal bı ilacı varmıs supurge otu tohumu bızım buralardakı tum aktarlara bakmama baktırmama rağmen bulamadım forumda aktar olan ya da cevresın de aktar bulunan biri varsa bana bu tohumu bulabılırmı acaba şimdiden cok saolun :)
teşekkür ederim :) bi de bu tohumu bulabılsem kolay bulabılen bısey değilmiş :(
abi geçmiş olsun.
şu linki bi incele istersen.
Ucuzcular Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş. Süpürge Otu Tohumu (http://www.ucuzcular.com.tr/aktariye---pettywares/supurge-otu-tohumu/487.aspx)
Valla beni babam yıllardır çekiyor bu hastalığı ara ara şişlikler filan çıkıyor, bahsettiğin kortizonlu iğneden vuruluyor.
Kullanmadığı ilaç, koca karı ilacı kalmadı. Süpürge tohumu da kullandı bir faydasını göremedi, umarım size faydası olur. Zor bir hastalık insanıın yaşam kalitesini düşürüyor, Allah şifa versin.
Abi çok geçmiş olsun.
Oraya baktın mı bimiyorum ama Köprübaşında ki çeşmenin oradan girince bir kaç sokak aşağıda çok kaliteli bir aktar var. Sokağın ismini tam çıkaramadım ama tam köşebaşı bir dükkan. Karşısında Bridgestone Lastik bayisi var. Oraya bakmanı öneririm. Tekrardan geçmiş olsun. Yapabileceğim birşey olursa haber et.
brsmustang
12-05-2013, 14:56
geçmiş olsun.
süpürge tohumu güvercin yemi olarakta kullanılan birşey.aktarda bulamazsanız kuş yemcilerinde kesin bulubilirsiniz.
allah şifa versin.
63owen63
12-05-2013, 14:58
Şanlıurfa Aktar İsa dünyaca ün yapmış bir aktardır.
Attar isa derler urfada. Oralarda kimse varsa sordurun,vardır mutlaka.
::ZaFeR::
12-05-2013, 15:22
Bu sene babamlar ekeceklermiş Süpürge otu.Faydası olursa hasat ettikten sonra yollamaya çalışırım.
geçmiş olsun dıleklerın de bulunan arakdaşlar için çok teşekkür ederim frkm 'nın verdıgı lınkten sıparsı ettim bakalım nasıpse salı gunu elım de olucakmıs çanakkale de gezmediğim aktar- yemci kalmamıştı inşallah bir işe yarar Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı cidden
geçmiş olsun pm attım hocam