Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir özür mesajı

Dou
14-05-2013, 02:59
Bugünün tartışma konusunu takip edenler belki bilir :)

Bugünki tartışmadan sonra Bora abi ile görüştük yüzyüze. (BoraRS - RED S2000)

Kendisi söylemiş olduğu cümlenin benim yazdığım şekilde olmadığını, benim yanlış anladığımı belirtti.

Ben "benden tarafsız olmamamı / onun tarafında olmamı talep etmiştir" şeklinde yazmıştım, fakat kendisi "böyle bir durumda aramızdaki samimiyetin karşı tarafa nazaran daha fazla olmasından ötürü beni savunman gerekir" dediğini söylemiştir ve taraf tutmakla alakalı hiç bir kelime kullanmadığını ve bu yönde benden bir talebinin olmadığını belirtmiştir.

Bora abi'nin söylemiş olduğu sözleri yanlış anlamam vesilesiyle, şahsına yönelik oluşan bu yanlış durum, ve yaşına hürmeten kendisinden bu public ortamda da kendisinden özür dilerim.

Tartışmanın diğer tarafıyla da umarım her şey tatlıya bağlanır.

Post kirliliği için kusurabakmayın, saygılar

34yec53
14-05-2013, 07:57
bazı dostluklar ufak tartışmalarla ya biter yada daha çok sıklaşır Allah dostluğunuzu bozmasın :) tatlıya bağlanmış ne güzel.

Dookan
14-05-2013, 08:03
Böyle başlığı açan insanlara tebrikler.İnş bir daha bozulmaz aranız

YavuzNaz
14-05-2013, 08:03
Her iki tarafı da Tebrik ederim bu anlayıştan ötürü, konuşup anlaşmakta erdemliktir.

Uur
14-05-2013, 08:22
Tatlıya bağlanmasına sevindim. Bazen burada yazdıklarımızı konuşarak anlatsak hiç kırgınlık olmaz. Böyle birşeyi yaptığın için tebrik ederim. Dostluğunuz baki olsun.

BoraRS
14-05-2013, 09:52
Kimseye benim yanimda ol benim yancim ol demem cunku buna ihtiyacim yok. Dou' ya bunu anlattim sagolsun anladi kucuklugunu yapti ozrunu diledi. Ben de buyuklugumu yapip aslinda Dou ile alakasi olmayan o konuyu kapatiyorum. Tesekkur ederim kardesim.

Ama bu mevzuyu buralara getirenlerle de tek tek gorusecegimden kimsenin suphesi olmasin. Benim haricten gazel okudugumu zanneden agir yanilir.

öskür
14-05-2013, 09:59
Adresim belli yiyosa akşam gel
:))))

Talh@
14-05-2013, 10:00
Arkadaşlar kendimle alakalı olmayan konulara hiç girmem post sayımdan belli ztn ama ben pazar günü bi video konusu açtığımı hatırlıyorum cumartesi gecesi ataşehirde olanlar ile ilgili sonra bidaha da girmedim foruma.Şimdi o konuya bakmaya geldim konuyu bulamıyorum.Bu tartışma ile o konunun bi alakası var mıı? Varsa eğer cidden benim koyduğum videolardan dolayı olduysa çok üzüldüm.Yoksa bu msjı görmezden gelin :)

y.güner
14-05-2013, 10:02
yakışann yapılmış helal olsun özür dilemek de erdemliktir

alp1903
14-05-2013, 11:02
Dogukan yakışanı yapmışsın, erdemlik göstermişsin. Dostlugunuz daim olur inşallah.

kelalper
14-05-2013, 13:27
Dün gece uykulu okudum yazdıklarınızı dedim heralde çok uykum geldi kafam bulandı yanlış okuyorum dedim. Yanlış okumuşum demek ki.

Ama söyliim Bora hep böyle hep beni bi kollayın. Sokakta beni şişman kızlardan koruyun. Hep benim tarafım olun güzel hatunları ben götüriiim size gdo lu patatesler kalsın falan. Nereye kadar bora beeey?

HaKo
14-05-2013, 13:30
konu neydi ?

kelalper
14-05-2013, 13:33
kız meselesi.

63owen63
14-05-2013, 14:02
Aslan gibi adamsın,helal olsun.

kız meselesi.

Yok artık,cidden mi . forumda hemde ?

BoraRS
14-05-2013, 15:28
Ne kiz meselesi kardesim? Mevzu baska.

FaBeRgE
14-05-2013, 15:30
Arkadaşlar kendimle alakalı konulara hiç girmem post sayımdan belli ztn ama ben pazar günü bi video konusu açtığımı hatırlıyorum cumartesi gecesi ataşehirde olanlar ile ilgili sonra bidaha da girmedim foruma.Şimdi o konuya bakmaya geldim konuyu bulamıyorum.Bu tartışma ile o konunun bi alakası var mıı? Varsa eğer cidden benim koyduğum videolardan dolayı olduysa çok üzüldüm.Yoksa bu msjı görmezden gelin :)

maalesef konu buydu hocam, kız meselesi değil :)