PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ sıcaklık göstergesi montaj yapıcak yer?

Merthan
16-05-2013, 14:12
Selam beyler,
Yağ sıcaklık göstergesi taktırmayı düşünüyorum fakat daha önce taktırmadığım için bu işi yapıcak arabamı emanet ediceğim ustam yok.
İstanbul'da bu montajı bilen daha önce defalarca kez yapan,arabaya zarar vermicek,bitsede gitsek modunda olmayan güvenilir işinin ehli usta arıyorum.
Anadolu yakası veya Avrupa yakası farketmez.
Daha önce yaptıran ustası olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.

elpadre
16-05-2013, 14:19
genel olarak cartere takiliyor sensor ama oil sandawich varsa eger sensoru onada takabilirsiniz

Merthan
16-05-2013, 15:25
genel olarak cartere takiliyor sensor ama oil sandawich varsa eger sensoru onada takabilirsiniz
Yağ sıcaklık göstergesini takım halinde almak yetmiyor mu yani? Sandwich dediğiniz ne oluyor tam olarak?

clioGT
16-05-2013, 15:30
http://img.b2bage.com/photo/product27/662623/big-universal-oil-sandwich-adapter-for-oil-cooler.jpg

bunun gibi bir parça

pcvirus
16-05-2013, 15:37
bu daha çok oil press için sanki yağ soğutucu gibi
sıcaklık için bence yağ geçen herhangi bir yere t yapmak en basiti olur
yağ müşirine vs

Sert@ç
16-05-2013, 15:43
Tsi motorda boyle birseye gerek yok vagcomdan veya mdf ekranina eklenti aparatla bakabilirsin zaten sensor mevcut

Merthan
16-05-2013, 19:58
Tsi motorda boyle birseye gerek yok vagcomdan veya mdf ekranina eklenti aparatla bakabilirsin zaten sensor mevcut
Ben bu durumun sadece Polo Gti da olduğunu sanıyordum,benim arabamda da olduğunu ilk defa duydum. Peki sadece Vagcom ile açabilirmiyim yoksa yine aparat falan gerekli mi?

poşetçay
16-05-2013, 21:23
İstanbul garage İsmail usta var o takar

XSi
16-05-2013, 21:43
bu daha çok oil press için sanki yağ soğutucu gibi
sıcaklık için bence yağ geçen herhangi bir yere t yapmak en basiti olur
yağ müşirine vs

sandviç, müşire göre daha mantıklı , hatta müşir uygun bile değil çünkü müşirin olduğu yer sadece basınç görmek için yapılan bir kanal, ucu müşirle kapalı, ordan yağ akmıyor..

sandviç te sürekli filtreden geçen yağın sıcaklığı ölçülebilir..