PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer avh 1550 + infinity ref. 6500 + sound magus ck75

ufuk_acar
17-05-2013, 23:06
merhaba arkadaşlar

bu pioneer 1550 530tl buldum sıfır garantili. nasıldır ne dersiniz. 50rms x4
sonra infinity ref. 650 ü 190tl ye buldum gene sıfır garantili. 90rms 3ohm (önlere)
arkaya ise sadece jbl cs6 nın kolonlarını baglamak ıstıyorum (tizler baglanmayacak) bunu amfısız de bagayabılırım sanırım.

ama esas olay amfide kopuyor. amfi olara soundmagus ck75 düşündüm 4ohm 4x75 dıo ama 2ohm da 4x60 dıyor.

önlere bu amfı kurtarırmı? arkalara teypden devam edıp amfıye ılerıde bass baglayabılırmıyım 25cm hertz var.

ufuk_acar
18-05-2013, 07:50
yokmu bi cvp arkadaslar:/

painkller
18-05-2013, 08:51
abi kusurumabakmasen eşşekliğime ver ama, burası bir bilgi paylaşım platformu, gereksiz yere bilmediğimiz ürünler hakkında yorum yapmak saçma olur elbette buyüzdende sadece girip çıkılır bazı konulara daha tecrübeli abilerimiz, kardeşlerimiz görse eminimki cevap vericeklerdir. benim anlamadığım forumlarda flood denen olay ya güncellemede kullanılır yada eksik mesajda güncellemek içinde konu altlara düşer, sizin konunuz ise hala yukarlarda. yani cevap yoksa anlayacağımız şey konuya giren kişilerin ürünler hakkında bir görüş bilgisi yoktur. iyi günler.

ayrıca aynı midden bende alacağım. umarım hoşumuza gider.

murat_ileri
18-05-2013, 09:38
arkadaşım öncelikle burada nöbetci çalışan yok, gece 11de konu açıp sabah 8de cevap yok diye serzenişte bulunmanız anlamsız.

sorunuzun cevabına gelirsek; pioneer avh 1550 yasal ithalat ürünü değil dolayısıyla şahıs garantisi verilmektedir. herhangi bir arıza durumunda ücreti sizden talep edilerek onarımını yaptırırlar ki zaten resmi ithalat ürünlerin fiyatına 4 tane spot ürün alırsınız. piyasaya göre fiyatı biraz fazla istenmiş sizden.

infinty ler naturel tonlarda kulak zevkine hitab eden tınılarda çalar, müzik zevkiniz seçeceğiniz compenantta önem arz eder. arka kısımda kullanmak istediğiniz coaxiel hoparlör (yanlış anladıysam düzeltin) onlarda tizleri baglamamak gibi seçeneginiz yok.

anfi seçimi konusunda şüpheniz olmasın rahatlıkla besleyecek derecede, fakat baglantı konusunda tüm cihazların amfi üzerinden beslenmesini tavsiye ederim.

ufuk_acar
18-05-2013, 10:10
yok arkadaslar baktim konuyu 24kisi olumus ama bi cvp yok benmi yanlis bisi sordum die ikinci msji attm ayrica cvplar icin sagolun cunku bugun urunleri alicaktm oyzden.

1550 su 6inc ekranli olani diyorum. avh-x1550 diger normal teyp olani degil. bide bunlar sonucta pioneerin uretimi ama tr ye digicom garantisinde gelmiyor bunu demek istediniz dimi.

murat_ileri
18-05-2013, 10:39
daha detaylı olarak konuşmak gerekirse, benim tavsiyem double din seçiminde 3 amfi çıkışından yana olması yanlış hatırlamıyorsam 3... serilerinde başlıyor. ileriye yönelik olması açısından daha idealdir. bence acele etmeyin piyasayı araştırın belirttigin fiyat civarına daha üst model alabilirsiniz.