PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fizik Tedavi Merkezi tavsiyesi

CagkaN
18-05-2013, 21:28
Merhabalar;

İstanbul'da -tercihen avrupa yakasında ama çok iyi yer diyorsanız asya yakasıda olur- iyi işini iyi bilen ve ciddiyetle yapan bir fizik tedavi merkezi tavsiye edebilecek var mı?

rahatsızlığımın özeti : 3.5 sene önce sporu bırakınca dizimdeki bağlar gevşedi bu da ödem toplanmasına sebep oldu, ödem de kıkırdakta ufak bozulmalara sebebiyet verdi. Daha sonra ilaç ve ufak bir fizik tedaviyle toplanmıştı daha doğrusu ben toplandığını zannetmişim (daha sonra doktorum o tedavinin pekte iyi olmadığını ve geçici olduğunu söyledi).

2 ay önce evde salondan mutfağa doğru hızlı hareket etmeye çalışırken düşmem sonucu aynı dizi vurup tekrar ödem toplanması ile başa döndüm.Her sabah trafiğe çıkmak zorundaydım bu da pek iyi gelmedi tabi artık yürümekte zorluk çekiyorum ve okulun tatile girmesiyle tedavi olmak istiyorum

Biraz uzun oldu ama kusurabakmayın :)

teknik
18-05-2013, 21:45
romatem anadolu yakasında bence en iyisi ..

hddsheriff
18-05-2013, 22:16
ornöram ı tavsiye ederim Fındıkzade ve şişlide yerleri mevcut. Hayatında gördüğün görebileceğin en şeker doktoru görmüş olursun. Hastane Dr.Sururi Özkılıç'ın

OrNRam (http://www.ornoram.com.tr/)

mehmetRS
18-05-2013, 22:33
Çapa Ornoram kesinlikle.. tam calıstıgım yerin karşısında hatta, ben bile orada bir süre tedavi görmüştüm. hddsherif'e katılıyorum aynen. Sururi hoca harika bir insandır.

emrey
19-05-2013, 09:15
ornöram ı tavsiye ederim Fındıkzade ve şişlide yerleri mevcut. Hayatında gördüğün görebileceğin en şeker doktoru görmüş olursun. Hastane Dr.Sururi Özkılıç'ın

OrNRam (http://www.ornoram.com.tr/)

90li senelerde babaannem tedavi gormustu kendisinde.O da surekli memnun oldugunu soyler Capa Ornoram ve Sururi Bey'den.

Ayrica bu yil yine kendisinin boyun fitigi nuksetti.Cogu doktorun ameliyat demesine ragmen Ulus Fizyoplus'ta tedavi denedik.15-16 seansta iyilesti.Simdi pek bi sikintisi yok.Orayi da tavsiye edebilirim.

Kahn23
19-05-2013, 09:26
Merhabalar;

İstanbul'da -tercihen avrupa yakasında ama çok iyi yer diyorsanız asya yakasıda olur- iyi işini iyi bilen ve ciddiyetle yapan bir fizik tedavi merkezi tavsiye edebilecek var mı?

rahatsızlığımın özeti : 3.5 sene önce sporu bırakınca dizimdeki bağlar gevşedi bu da ödem toplanmasına sebep oldu, ödem de kıkırdakta ufak bozulmalara sebebiyet verdi. Daha sonra ilaç ve ufak bir fizik tedaviyle toplanmıştı daha doğrusu ben toplandığını zannetmişim (daha sonra doktorum o tedavinin pekte iyi olmadığını ve geçici olduğunu söyledi).

2 ay önce evde salondan mutfağa doğru hızlı hareket etmeye çalışırken düşmem sonucu aynı dizi vurup tekrar ödem toplanması ile başa döndüm.Her sabah trafiğe çıkmak zorundaydım bu da pek iyi gelmedi tabi artık yürümekte zorluk çekiyorum ve okulun tatile girmesiyle tedavi olmak istiyorum

Biraz uzun oldu ama kusurabakmayın :)

B.düzünde oturuyorsun. Medi-life'a gidebilirsin. Arkadaşım memnun kaldı. Onda da menisküste sorun vardı.

CagkaN
19-05-2013, 10:21
teşekkür ederim cevaplar için bütün tavsiyelere bakıcam bu hafta başka yer tavsiesi olan var mı?

Vintage
19-05-2013, 18:19
anadolu yakası kadıköy evlendirme dairesi karşısı Sinerji fizik tedavi
adil bey yanlış hatırlamıyosam

dincer07
19-05-2013, 18:58
Ustam sana tavsiyem int arastirip kendın yapman benımde kolumda kırıklar platin ve vidalar var tedavi icin Paris'e geldım buradakı doktor ben sadece başlatirim gerisi sende dedi suanda allahima şükürler olsun cok cok iyi her gun 2 saatimi ayiriyorum sıkıntı yok su anda cok şükür...

rapstar
19-05-2013, 19:02
Medikal bi firmada teknik serviste çalışıyorum fizik tedavi cihazlarına teknik destek veriyorum. Romatem veya Fizyotek tavsiye ederim nişantaşında altlı üstlüler.

brs852
19-05-2013, 21:38
Bakırköy fizyorom