Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 alıcaz nelere dıkkat etmelıyız
S2000 alıcaz nelere dıkkat etmelıyız
tekerine dikkat edin bence
GokhanRS
19-05-2013, 22:44
kaporta boya. birde kompresyon testi yaptırırsan için rahat eder.
Plakasını yaz herkes sana seceresini sölesin :)
tekerine dikkat edin bence
lastıkler kabaksa almam kardesım
;)
s2000 sorgulama konusu var
ılgılendıgın arabanın plakasını yaz
zaten ne oldugunı bılen uyeler soyler
lastıkler kabaksa almam kardesım
;)
kabak olmayan bulursan banada haber verirsin ;) :)
kaporta boya. birde kompresyon testi yaptırırsan için rahat eder.
servıs ısımızı cozer ozaman ;) arac srgulamıyorum...arac basına gıttımızde nelerıne dıkkat edelım
servıs ısımızı cozer ozaman ;) arac srgulamıyorum...arac basına gıttımızde nelerıne dıkkat edelım
normal bir araç bakarken neye dikkat ederseniz ona edeceksiniz, kazası , boyası ,güvenilir satıcı, geçmiş tarihi, s2000ler için vsa öncesi ve sonrası, motor şanz durumu ,şase, bu işleri yapan bir ton exper var biraz vereceksiniz makinaya bağlayacaklar. Ama özel bir sorunuz varsa yazın plakayı aracı tanıyanlar söylesin durumunu..
kabak olmayan bulursan banada haber verirsin ;) :)
olur tabı ben bulup alım sana satarım sıkıntı yok ;)
kupon arabada tek adres burası :D plakayı yaz sana ılk sahıbınden bu güne yazsın arkadaşlar : )
GokhanRS
19-05-2013, 22:53
bisiklet takaslı bulmaya çalış :)
ozel ılgılendıgım var ıkı arac http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cigerli-degil-veremliii-124875491/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yellow-snake-124040543/detay/
bisiklet takaslı bulmaya çalış :)
kay kay var ustune para verekkkk...esikibinedemı bınmıyeeeagh;)
sarı olan bızım STP nıcklı arkadasın eskı aracıydı selcuk adı gereklı bılgıyı verır.
sımdıkı sahıbı omer galıba...eskı 106 cı...ırtıbata gecmedım ama daha kesın bısıyımız yok bu hafta ıcı bellı olacak. kesınlessın bı gunluk ıs alıp gelıcezz
sımdıkı sahıbı omer galıba...eskı 106 cı...ırtıbata gecmedım ama daha kesın bısıyımız yok bu hafta ıcı bellı olacak. kesınlessın bı gunluk ıs alıp gelıcezz
Aynen Sercan'im Omerde simdi ;)
Aynen Sercan'im Omerde simdi ;)
eyw kanka bakalım yabancıya gıtmesın bızde kalsın ;)
Kanka BY S 2000 herseyi ile ozel bir araba ama digeride vsa li :s
sarı arac adapazarında sıpahı kardeslerde... mşallahı war aracın.. eski 106. derken n demek ıstedınız anlamadım ama s2000 gereken ılgıyı fazlasıyla gosterıolar...
aynen kanka tek aklımızdakı sorun o ama pek pek cok neyı deıstırır acaba? hanı ılla vsa mıdır yanı
sarı arac adapazarında sıpahı kardeslerde... mşallahı war aracın.. eski 106. derken n demek ıstedınız anlamadım ama s2000 gereken ılgıyı fazlasıyla gosterıolar...
eskı 106 cı ... boncuklar hep ondaydı takıp ettıgım kadarıyla
Elinin ayaginin ayari olursa vsa ya gerek yok diye dusunuyorum, s2k ile gereksiz yerde azmazsan Allah izniyle bisi olmaz
aynen kanka tek aklımızdakı sorun o ama pek pek cok neyı deıstırır acaba? hanı ılla vsa mıdır yanı
Kanka bana gore vsa siz s2k seytanin doldurdugu silah gibi
vsa ya takılma bence , s2000 den anlayan bilen bir yere yap ekspertizi istersen pm at yazayım sana...