Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava filtre problemi
Aracımda gaz kelebeğinden itibaren 80 mm samco dirsek ucundan itibarende 80mm düz boru 2 ayrı krom boru silikon aparat ile birleştirilip uzatılmış ve ucunda hks mantar replika var ama aracımdan gaza tam yüklendiğimde çok aşırı ses geliyor aracımda son susturucu iptal düz boru var ondan daha çok ses çıkarıyor sanki filtre yokmuş gibi ona yakın bağırıyor araba bakıyorum kaçak yok kelepçeler falan gayet iyi tutyor acaba replika filtre olduğu için mi böyle ilk kez açık filtre kullanıyorum
Çok aşırı sesten kastınız nedir? Zaten açık hava filtresinin sesi vardır yüksek devirlerde.
Bunun gibi mi ses;
7wLa2QZRpqU
Çok aşırı sesten kastınız nedir? Zaten açık hava filtresinin sesi vardır yüksek devirlerde.
Bunun gibi mi ses;
7wLa2QZRpqU
tam seçemedim videodanda olabilir ama sanki benim ki biraz daha fazla ama borular aluminyum boru acaba ondan mı bu kadar fazla çıkıyor
O kadar uğraş sonucu o kadar ses çıkarması normal :)
İlk defa kullananlara garip geliyor.Ama bağımlılık yapınca daha da çok ses isteniyor :)
ses iyidir bi problem yok bence rahatca gazla :)
1,4 era var sadece ağızda filtre var millet eksoz var zannediyor normaldır :D
1,4 era var sadece ağızda filtre var millet eksoz var zannediyor normaldır :D
ses iyidir bi problem yok bence rahatca gazla :)
O kadar uğraş sonucu o kadar ses çıkarması normal :)
İlk defa kullananlara garip geliyor.Ama bağımlılık yapınca daha da çok ses isteniyor :)
Aynen yemin ediyorum egzozumun son susturucusu iptal 60lık düz boru var ondan daha çok ses cıkarıyor polis ceza falan yazar diye tırsmıyor değilim özellikle hız kaç olursa olsun dip gazken ve 4bin devirden sonra