Orijinalini görmek için tıklayınız : Cızırtı. . . !
ygtahmtkrks
24-05-2013, 17:36
üstatlar 98 ecotec 1.6 corsa gsi ıma 2 gün önce düz boru yaptırdım. usta illa 55 lik atalım dedi ustalığına bıraktık yaptı. inanılmaz cızırtı yapıyor arac. sonda cok verimli olmayan bi ekzoz da var. 80-100liralık bişey. şimdi öğrenci olduğumdan harcamalarım cok kısıtlı . bunu en hesaplı şekilde halletmem gerekiyo. usta ortaya kücük bi susturucu atarsak cızırtının bitceğini ama sesin azalcağına söylüyo bunu da istemiyorum . şimdi hepinizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. . .
bLackModeL
24-05-2013, 17:40
ortaya susturucu at cızırtı gıder spor susturucu atarsan ses ust devırlerde cıkmaya baslar
kemalsoner
26-05-2013, 10:05
+1
spor orta susturucu ilaç olur. 50 TL ye halledersin
Cızırtıyı kesmenin en kolay yolu sağlam, kolay kolay bozulmayan bir SPİRAL takmaktır. Cızırtıyı, egzoz borusundaki rezonans(titreme) yapar, spiral de bunu keser ve egzoz sesin de azalmaz.
Spiral varken cızırdıyorsa, ya spiral iyi değil ya da egzoz bağlantıları çok serttir.
Bende yaşadım aynı sıkıntıyı aracımda diğer arkadaşlar da söylemiş spor orta susturucu koyup cızırtıdan kurtulanilirsiz yada tüp egsozlar var sesini çok etkilemez ama cızırtıyı kesinlikle alır
Cızırtıyı tüp susturucular alır denendi :)
ygtahmtkrks
28-05-2013, 14:42
Bu tüp susturucu dediğiniz küçük tüpe benzeyen mi ? usta kat iptali susturucusu gibi bişey diyo onla aynı şey mi acaba ? 130 lira istiyo ama . düz boruya da bi ton fiyat çekti . Bi de sona bi lion fire atsam acaba bi etkisi olurmu ? Spiral ne diye bulabilirim o nereye atılıyo ? fiyat ve sesin kısılmaması için en uygunu hangisi olur ?