Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : H7 ve H1 Halojen Ampul Önerisi? (Philips, Bosch, Osram...)

brky33
29-05-2013, 05:56
Aracımın farlarında 6000K Opal Yetkili Servisinde taktırılmış merceksiz aydınlatma kitim bulunuyor,

Bu farları halojen bir set ile değiştirmeyi birde halojenleri denemek istiyorum. Xenonlarımın aydınlatması ve performansı çok iyiydi, Şimdi halojende buna en yakın verileri nasıl alırım?

Aklımdaki bazı modeller şunlar;

1-Philips X-treme Vision
2-Bosch Plus 90
3-Osram Night Breaker

Kısalar için H7 ve uzunlar için H1 olacak şekilde ne almamı önerirsiniz?
İstediğim şey beyaz ışık değil fakat orjinal sarı ışıkda değil.
Bu iki rengin arasında olsun ve yolu aydınlatması çok iyi olsun. Ömrü ise 1-2 sene boyunca bana sorun çıkartmayacak bir ürün olsun.

KGüneyli
29-05-2013, 06:58
Normal ampul al tak kardeşim, Mercekte zaten o beyazımsı sarımsı yanıcak. Yolunuda en iyi normal ampulle görürsün.

aniL43
29-05-2013, 13:56
bu saydığın ampuller performans serisi ampuller,yani normal ampullerden daha fazla aydınlatmaya sahipler.
bu yüzden ömür konusunda çok dayanıklı değiller. Normal bir kullanımda 6 ay gibi bir ömürleri var.
kendi aracımda uzunlarda night breaker h1 , kısalarda bosch 90+ kullanıyorum ikisinin arasında neredeyse hiç fark yok hangisini bulursan onu tercih edebilirsin.

levent
29-05-2013, 13:59
H7 Nightbreaker+ kullanıyorum ben tavsiye ederim.

Bosch Plus 90 veya Osram Night Breaker+ dan hangisini alırsan al aynı işi göreceklerdir..

By CrAzY
29-05-2013, 14:08
Elimde Orginal Osram var H7 bir takım düşünürsen Pm at :)

_Burak_
29-05-2013, 14:16
http://autosvet.od.ua/wp-content/uploads/2011/10/6395897_w640_h640_img2297.jpg

ben aracı aldığımdan beri kısalarda ve sislerde osram all season super + %30 kullanıyorum
aydınlatma açısından çok memnunum
colormatic cam gibi camı var
normal havalarda koyu sarı aydınlatma yapıyor

brky33
29-05-2013, 19:25
Öncelikle herkese iyi kötü yorumları için teşekkür ediyorum.

Herkes Osram ve Bosch dan bahsetmiş fakat Philipsden hiç bahsetmemiş :)

Halbuki doğrusunu söylemek gerekirse benim aklımda Philips X-treme Vision serisi vardı :)

Bu arada yazın sislerime beyaz ampul takıcam fakat kışık kesinlikle ama kesinlikle orjinal veya bu Osram All Season Super + %30 serisinden almak istiyorum,

Elinizde örnek bir fotosu varsa atmanız mümkün mü? Çok merak ediyorum ampulun rengini :)